Gość Edyta Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2016 Dzień dobry jestem zainteresowana szczegółowymi rysunkami i zestawieniem kosztów budowy dla projektów Carmen II i Carmen II B prosiłabym o przesłanie danych na maila: edytaur@op.pl Dziękuje bardzo i pozdrawiam Edyta Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2016 Dzień dobry jestem zainteresowana szczegółowymi rysunkami i zestawieniem kosztów budowy dla projektów Carmen II i Carmen II B prosiłabym o przesłanie danych na maila: edytaur@op.pl Dziękuje bardzo i pozdrawiam Edyta Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość kamil Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2016 Panie Michale można jakiś kontakt do Pana prosic??? prosze o kontakt na maila. panfrodo@poczta.fm mam pare pytań co do budowy domu. pozdrawiam Cytuj
Gość kamil Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2016 Panie Michale można jakiś kontakt do Pana prosic??? prosze o kontakt na maila. panfrodo@poczta.fm mam pare pytań co do budowy domu. pozdrawiam Cytuj
Gość kuba@webmaster24.pl Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie dokumentacji wraz z kosztorysem? Prosiłbym o wszystko co moga Państwo udostępnić. Chcę zbudować ten dom. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie dokumentacji wraz z kosztorysem? Prosiłbym o wszystko co moga Państwo udostępnić. Chcę zbudować ten dom. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Witam, jestem zainteresowany budową domu CARMEN II ,zwracam się z prośbą o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorysu ww projektu, na adres e-mail: j.baczykk@gmail.com Z góry bardzo dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2016 Witam, jestem zainteresowany budową domu CARMEN II ,zwracam się z prośbą o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorysu ww projektu, na adres e-mail: j.baczykk@gmail.com Z góry bardzo dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominika Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2016 Witam czy można prosić o przesłanie dokumentacji wraz z kosztorysem? iwanicka.dominikaa@gmail.com dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2016 Witam czy można prosić o przesłanie dokumentacji wraz z kosztorysem? iwanicka.dominikaa@gmail.com dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość basior Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2016 Witam, ja również proszę o przesłanie wszystkich dokumentów basiorwielki@poczta.onet.pl Cytuj
Gość Kasia Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2016 przepiękny projekt, dom moich marzeń! Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2016 Witam, ja również proszę o przesłanie wszystkich dokumentów basiorwielki@poczta.onet.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Karolinaa Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2016 Witam, Ile metrów ma taras? Pozdrawiam Karolina Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2016 Witam, Ile metrów ma taras? Pozdrawiam Karolina Witam Taras ma niecałe 29m2 powierzchni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2016 Poproszę o dkładane wymiary pomieszczeń bo bardzo kuszący jest ten projekt. Z góry dziękuje, Ewa. (ewka.kubuj@gmail.com) Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2016 Poproszę o dkładane wymiary pomieszczeń bo bardzo kuszący jest ten projekt. Z góry dziękuje, Ewa. (ewka.kubuj@gmail.com) Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków (rzuty) plus kosztorys na maila: szynka1989@o2.pl Bryła domu prześliczna ! Pozdrawiam, Katarzyna Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków (rzuty) plus kosztorys na maila: szynka1989@o2.pl Bryła domu prześliczna ! Pozdrawiam, Katarzyna Dzień dobry, bardzo nam miło, że dom się Pani podoba. W dniu dzisiejszym prześlę bezpłatne materiały (rzuty i zestawienia) na podany adres mailowy. W naszej ofercie kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Marcin Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Maj 2016 Witam. Chciałbym zamówić u Państwa projekt. Jaki jest czas realizacji. Proszę o odpowiedz. tel. 604278466 Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2016 Witam. Chciałbym zamówić u Państwa projekt. Jaki jest czas realizacji. Proszę o odpowiedz. tel. 604278466 Witam Jeśli jest to gotowy projekt, to zamówienia realizujemy w przeciągu 24-48 godzin roboczych. Jeśli projekt jest koncepcją - wówczas termin ustalamy indywidualnie. Carmen II akurat jest projektem gotowym. Pozdrawiam Cytuj
Gość h4sh Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2016 witam, czy jest mozliwosc przerobienia projektu Carmen II na standard NF40 ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2016 witam, czy jest mozliwosc przerobienia projektu Carmen II na standard NF40 ? Witam Zapytanie przekazuję do architektów - jak tylko uzyskam odpowiedź, zamieszczę ją na forum. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2016 witam, czy jest mozliwosc przerobienia projektu Carmen II na standard NF40 ? Witam Zapytanie przekazuję do architektów - jak tylko uzyskam odpowiedź, zamieszczę ją na forum. Pozdrawiam Dzień dobry! Powinno być to możliwe chociaż bryła domu jest dość złożona co ma wpływ na parametry cieplne. Nasza firma może wykonać częściowe dostosowanie do NF40. Możemy sprawdzić i dostosować grubości ocieplenia oraz dostosować kominy do układu wentylacji mechanicznej usuwając kanały wentylacji grawitacyjnej. Najlepiej jednak komplet dokumentacji dostosowawczej zlecić firmie zajmującej się audytami energetycznymi. Wymaga to sporządzenia dość obszernej dokumentacji wykonawczej i obliczeniowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wiola Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2016 Witam, chciałabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i kosztorysu na maila wiola250188@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi