Gość Marcin Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2015 Witam. Odsprzedam gotowy projekt domu Carmen II w wersji podstawowej. Cena 2900zł. Zainteresowanych proszę o kontakt - morsu665@o2.pl 506458138 Odsprzedam również projekt wentylacji mechanicznej za 400zł. Pozdrawiam Marcin Cytuj
Gość Jola Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2015 Witam,projekt rewelacyjny,ale moje pytanie brzmi czy jest ktoś kto juz wybudował,zamieszkał,chodzi mi o funkcjonalność pomieszczeń,czy garaz w tej wersji jest wystraczający ,nie umie sobie tego wyobrazic dlatego proszę o opinie od osob ,które juz mieszkaja,czy zmieniibyscie coś wtym projekcie ,z góry dziękuje Cytuj
Gość QbaDe Napisano 19 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2015 Witam. Projekt bardzo fajny. Przypomina wille miejskie które widziałem w Portugalii. Mnie też zastanawia jednak garaż. Jaka jest szerokość bramy w tym projekcie bo wydaje mi się, ze tylko 2 małe samochody się zmieszczą... Jeżeli można otrzymać dodatkowe rysunki koszty to byłbym wdzięczny (dentkadik@poczta.fm). Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2015 Witam. Projekt bardzo fajny. Przypomina wille miejskie które widziałem w Portugalii. Mnie też zastanawia jednak garaż. Jaka jest szerokość bramy w tym projekcie bo wydaje mi się, ze tylko 2 małe samochody się zmieszczą... Jeżeli można otrzymać dodatkowe rysunki koszty to byłbym wdzięczny (dentkadik@poczta.fm). Pozdrawiam Witam Na podany adres mailowy prześlę szczegółowe rysunki, na który podane będą również wymiary garażu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek M. Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2015 Witam, mam pytanko. Czy może ktoś już zbudował lub buduje ten Dom? Prosił bym o jakieś fotki, opinie. Z góry dziękuję Cytuj
Gość Wiola Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2015 Witam ,my zaczynamy budowę domu lada chwila tzn.jeśli pogoda nie popsuje nam planów i mamy zamiar następne Boże Narodzenie spędzić w nowym domu.Więc zapraszam na drugi rok do obejrzenia domu w realu. Cytuj
meccenrio Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2015 Witam ,my zaczynamy budowę domu lada chwila tzn.jeśli pogoda nie popsuje nam planów i mamy zamiar następne Boże Narodzenie spędzić w nowym domu.Więc zapraszam na drugi rok do obejrzenia domu w realu. Dzień Dobry, również zakupiłem projekt Carmen II zaczynam od lutego-marca w zależności od pogody. Czy już Państwo zaczęliście realizację i czy byłaby możliwość zobaczenia. Z góry dziękuję Łukasz 698616830 Cytuj
Gość Paulina Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na parzoszek@op.pl Cytuj
Gość Aleksandra Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2016 Witam, jaka jest powierzchnia okien w tym domku?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2016 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na parzoszek@op.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2016 Witam, jaka jest powierzchnia okien w tym domku?? Witam Proszę o kontakt na adres mailowy info@dobredomy.pl - prześlemy szczegółowe rzuty budynku, na którym podane będą wymiary wszystkich okien. Pozdrawiam Cytuj
Gość MICHAL Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2016 Witam ,my zaczynamy budowę domu lada chwila tzn.jeśli pogoda nie popsuje nam planów i mamy zamiar następne Boże Narodzenie spędzić w nowym domu.Więc zapraszam na drugi rok do obejrzenia domu w realu. Witaj. Z którego regionu Polski jesteście. Ja z Podkarpacia i na wiosnę ruszam z budową. Cytuj
Gość Wojtek Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2016 Witam ,my zaczynamy budowę domu lada chwila tzn.jeśli pogoda nie popsuje nam planów i mamy zamiar następne Boże Narodzenie spędzić w nowym domu.Więc zapraszam na drugi rok do obejrzenia domu w realu. Witaj. Z którego regionu Polski jesteście. Ja z Podkarpacia i na wiosnę ruszam z budową. Panie Michale można jakiś kontakt do Pana prosic??? Cytuj
Gość Wojtek Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2016 Witam ,my zaczynamy budowę domu lada chwila tzn.jeśli pogoda nie popsuje nam planów i mamy zamiar następne Boże Narodzenie spędzić w nowym domu.Więc zapraszam na drugi rok do obejrzenia domu w realu. Witaj. Z którego regionu Polski jesteście. Ja z Podkarpacia i na wiosnę ruszam z budową. Panie Michale można jakiś kontakt do Pana prosic??? Cytuj
Gość Bartek Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2016 Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków (jeżeli jest taka możliwość to w lustrzanym odbiciu) na maila b.baranowski@jolokomed.pl? Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2016 Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków (jeżeli jest taka możliwość to w lustrzanym odbiciu) na maila b.baranowski@jolokomed.pl? Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2016 Witam! Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy dla projektu Carmen II i Carmen II B na adres: slow84@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2016 Witam! Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy dla projektu Carmen II i Carmen II B na adres: slow84@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciek Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2016 Dzień dobry jestem zainteresowany szczegółowymi rysunkami i zestawieniem kosztów budowy dla projektów Carmen II i Carmen II B prosiłbym o przesłanie danych na maila: macioo20@gmail.com pozdrawiam Maciek Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2016 Dzień dobry jestem zainteresowany szczegółowymi rysunkami i zestawieniem kosztów budowy dla projektów Carmen II i Carmen II B prosiłbym o przesłanie danych na maila: macioo20@gmail.com pozdrawiam Maciek Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Judyta Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2016 Witaj. Z którego regionu Polski jesteście. Ja z Podkarpacia i na wiosnę ruszam z budową. Panie Michale czy można prosić o przesłanie kontaktu do Pana na judytafaras@gmail.com?? Cytuj
Gość Maciek Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2016 Dzień dobry, mam dodatkowe pytanie: Jaka byłaby wysokość budynku przy zmianie kąta nachylenia dachu na 30 stopni? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2016 Dzień dobry, mam dodatkowe pytanie: Jaka byłaby wysokość budynku przy zmianie kąta nachylenia dachu na 30 stopni? Dzień dobry, budynek będzie miał wysokość 9,73m przy nachyleniu dachu 30 stopni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2016 Dzień dobry jestem zainteresowany szczegółowymi rysunkami i zestawieniem kosztów budowy dla projektów Carmen II i Carmen II B prosiłbym o przesłanie danych na maila: dkusinski@op.pl pozdrawiam Darek Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2016 Dzień dobry jestem zainteresowany szczegółowymi rysunkami i zestawieniem kosztów budowy dla projektów Carmen II i Carmen II B prosiłbym o przesłanie danych na maila: dkusinski@op.pl pozdrawiam Darek Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi