Gość ruffus Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2015 Witam! bardzo proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu na adres p.ruffus@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2015 Witam! bardzo proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu na adres p.ruffus@gmail.com Pozdrawiam Witam, Rysunki szczegółowe oraz tabelka z zestawieniem kosztów budowy zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 9 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2015 Witam. Również poproszę o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń oraz zestawienie kosztów budowy na rafal_rebelski@op.pl Cytuj
Gość Tomasz Napisano 9 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym pięknym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres: bastom@o2.pl Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2015 Witam. Również poproszę o przesłanie rysunków z wymiarami pomieszczeń oraz zestawienie kosztów budowy na rafal_rebelski@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym pięknym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres: bastom@o2.pl Pozdrawiam! Witam, rysunki oraz zestawienie materiałów zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Anna Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2015 Czy mogę dostać szczegółowy kosztorys tego projektu. Ania0206_1985@tlen.pl. Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2015 Czy mogę dostać szczegółowy kosztorys tego projektu. Ania0206_1985@tlen.pl. Dziekuje Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy udostępnić ogólne zestawienia materiałowo-kosztorysowe dla budynku, do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2015 Witam Czy ktoś z woj.; Mazowieckiego buduje ten dom i jest w stanie wymienić się doświadczeniami? Jeżeli tak to proszę o kontakt rafal_rebelski@op.pl pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 18 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2015 Witam. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz koszt tego projektu email: ewelina.kowalska1991@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2015 Witam. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz koszt tego projektu email: ewelina.kowalska1991@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Koszt każdego projektu podany jest na stronie, w tym wypadku wynosi 3 255 zł. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Anna Napisano 19 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2015 To poproszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowo-kosztorysowego Dziękuje Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy udostępnić ogólne zestawienia materiałowo-kosztorysowe dla budynku, do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy udostępnić ogólne zestawienia materiałowo-kosztorysowe dla budynku, do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2015 To poproszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowo-kosztorysowego Dziękuje Dzień dobry, materiały zostały do Pani przesłane. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Jarek Napisano 30 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2015 Witam, czy jest ktoś z zachodniopomorskiego kto zaczął już budować ten dom lub już go wybudował? Jeżeli tak to chciałbym się podpytać o kilka rzeczy jeśli jest taka możliwość. Proszę o kontakt baaal@wp.pl pozdrawia Cytuj
Gość MINIO Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2015 Czy jest ktoś kto wzial się już za budowę tego domu????? Jeśli tak to z jakiego regionu Polski. Cytuj
Gość Karina Napisano 20 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2015 Dzień dobry, czy mogę poprosić o szczegółowe dane dotyczące projektu tego domu. W szczególności chodzi mi o wymiary ścian. email: cin_cin-1990@wp.pl z góry dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2015 Dzień dobry, czy mogę poprosić o szczegółowe dane dotyczące projektu tego domu. W szczególności chodzi mi o wymiary ścian. email: cin_cin-1990@wp.pl z góry dziękuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2015 Witam! Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów parteru i piętra wraz z wymiarami? Z góry dziękuję. email: maaaski@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2015 Witam! Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów parteru i piętra wraz z wymiarami? Z góry dziękuję. email: maaaski@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2015 Witam. proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami do projektu oraz zestawienie kosztowo-materiałowe. Do tego jeżeli jest przygotowana wizualizacja z opcją pomieszczenia rekreacyjnego nad garażem oraz zabudowanego tarasu to też bym prosił na baaal@wp.pl. Pozdrawiam Jarek Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2015 Witam. proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami do projektu oraz zestawienie kosztowo-materiałowe. Do tego jeżeli jest przygotowana wizualizacja z opcją pomieszczenia rekreacyjnego nad garażem oraz zabudowanego tarasu to też bym prosił na baaal@wp.pl. Pozdrawiam Jarek Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Niestety nie posiadamy wizualizacji innych niż te znajdujące się u nas na WWW przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2015 Witam ! Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres: Johhaannaa@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2015 Witam ! Czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków i koszt budowy na adres: Johhaannaa@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krysp Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2015 Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków rzutów oraz przekroju domu. Interesuje mnie wysokość od poziomu 0,00 do rynny. Czy jest możliwość zmiany kąta dachu na 30 stopni? Proszę wysłać materiały na adres: krystianduc@o2.pl, dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2015 Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków rzutów oraz przekroju domu. Interesuje mnie wysokość od poziomu 0,00 do rynny. Czy jest możliwość zmiany kąta dachu na 30 stopni? Proszę wysłać materiały na adres: krystianduc@o2.pl, dziękuję. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi