Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2015 Witam, proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorysu na maila: seilus@o2.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2015 Witam, jestem zainteresowany budową budynku mieszkalnego CARMEN II ,zwracam się z prośbą o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorysu w celu analizy, na maila: promaxservice@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2015 Witam, jestem zainteresowany budową budynku mieszkalnego CARMEN II ,zwracam się z prośbą o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorysu w celu analizy, na maila: promaxservice@poczta.fm Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2015 Witam, jakie są wymiary zadaszonego tarasu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2015 Witam, jakie są wymiary zadaszonego tarasu? Witam Podaję wymiary zadaszonego tarasu: 544x348cm Pozdrawiam Cytuj
Gość Pozdrawiam Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2015 Witam, jestem zainteresowana budową budynku mieszkalnego CARMEN II ,zwracam się z prośbą o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorysu w celu analizy, na maila:bernadetta@interia.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2015 Witam, jestem zainteresowana budową budynku mieszkalnego CARMEN II ,zwracam się z prośbą o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorysu w celu analizy, na maila:bernadetta@interia.eu Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość EWA Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2015 Proszę o przesłanie pełnego kosztorysu projektu CARMEN i CARMEN II na e-mail: ewunieq@wp.pl DZIEKUJĘ Cytuj
Gość Krystian Duc Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2015 Witam, Proszę o przesłanie rzutu oraz kosztorysu. Mój mail do krystianduc@o2.pl dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2015 Proszę o przesłanie pełnego kosztorysu projektu CARMEN i CARMEN II na e-mail: ewunieq@wp.pl DZIEKUJĘ Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy udostępnić ogólne zestawienia kosztowo-materiałowe do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2015 Witam, Proszę o przesłanie rzutu oraz kosztorysu. Mój mail do krystianduc@o2.pl dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2015 Proszę o przesłanie pełnego kosztorysu projektu CARMEN i CARMEN II na e-mail: ewunieq@wp.pl DZIEKUJĘ Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy udostępnić ogólne zestawienia kosztowo-materiałowe do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam To bardzo proszę o podesłanie tego na e-mail podany wcześniej. dziekuję Cytuj
Gość EWA Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2015 Witam.Proszę o informację odnośnie szerokości salonu.Jaki wymiar ma ściana z dużym oknem wychodzącym na taras?Patrząc na zdjęcia odnoszę wrażenie, że salon jest dość wąski.Pozdrawiam. Cytuj
meccenrio Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2015 Witam czy ktoś z forumowiczy rozpocząl realizację carmen II , jestem na etapie zakupu projektu jednak nie ma to jak na żywo zobaczyć jak to wygląda. z góry dziekuję Cytuj
meccenrio Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2015 Tez poprosze takie rzuty biuro@dachy-zurek.pl Pozdrawiam Świetny projekt Mam nadzieje że uda mi się zacząć go realizowac w tym roku witam czy realizujecie Carmen II? GG4508607 Cytuj
Gość IWONA Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2015 Witam.Jaką szerokość ma ściana w salonie z dużym oknem wychodzącym na taras? Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2015 Witam.Proszę o informację odnośnie szerokości salonu.Jaki wymiar ma ściana z dużym oknem wychodzącym na taras?Patrząc na zdjęcia odnoszę wrażenie, że salon jest dość wąski.Pozdrawiam. Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześlę rysunki ze szczegółowymi wymiarami. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2015 Witam.Jaką szerokość ma ściana w salonie z dużym oknem wychodzącym na taras? Pozdrawiam. Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześlę rysunki ze szczegółowymi wymiarami. Pozdrawiam Cytuj
Gość Edyta Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2015 Witam serdecznie, Carmen II to super projekt, jestem zainterosowana budową budynku I zwracam się z prośbą o przesłaniu rzuty z szczegόłowimi rozmiarami oraz pełny kosztorys tego projektu. Mόj mail to epzaremba@wp.pl Z gόry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2015 Witam serdecznie, Carmen II to super projekt, jestem zainterosowana budową budynku I zwracam się z prośbą o przesłaniu rzuty z szczegόłowimi rozmiarami oraz pełny kosztorys tego projektu. Mόj mail to epzaremba@wp.pl Z gόry dziękuje. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2015 Podali Państwo wymiary zadaszonego tarasu: 544x348cm. 544 to szerokość tarasu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2015 Podali Państwo wymiary zadaszonego tarasu: 544x348cm. 544 to szerokość tarasu? Tak, 544cm to szerokość tarasu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 16 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2015 Witam, jeśli można to ja również poproszę o przesłanie na mo-roz@wp.pl rysunków z rzutami i wymiarami pomieszczeń Cytuj
Gość Mariusz Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2015 Witam. Czy moge prosic o szczegółowe rysunki oraz kosztorys tego projektu. email wmsserwis@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 W niedługim czasie postaram się wysłać materiały. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi