Gość EWA Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2015 Czy mogę dostać szczegółowy kosztorys tego projektu. ewunieq@wp.pl Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2015 Czy mogę dostać szczegółowy kosztorys tego projektu. ewunieq@wp.pl Dziekuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Marcin Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2015 Witam.Proszę o rzuty pomieszczeń z wymiarami i czy mogę dostać szczegółowy kosztorys tego projektu .Mój mail. grand-mp@o2.pl Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2015 Witam.Proszę o rzuty pomieszczeń z wymiarami i czy mogę dostać szczegółowy kosztorys tego projektu .Mój mail. grand-mp@o2.pl Dziekuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ryszard Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2015 Witam. Carmen II jest super!! Proszę o rzuty pomieszczeń z wymiarami i czy mogę dostać szczegółowy kosztorys tego projektu .Mój mail. r.zubko@interia.pl Dziękuję Ryszard Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2015 Witam. Carmen II jest super!! Proszę o rzuty pomieszczeń z wymiarami i czy mogę dostać szczegółowy kosztorys tego projektu .Mój mail. r.zubko@interia.pl Dziękuję Ryszard Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość ANna Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2015 Witam.Czy można powiększyć salon, jadalnię, kuchnię i taras? 42 metry salonu z jadalnią to dla nas trochę za mało.Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ela75 Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2015 Czy można powiększyć pokój na dole przy salonie poprzez wyrównanie ze ścianą salonu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2015 Witam.Czy można powiększyć salon, jadalnię, kuchnię i taras? 42 metry salonu z jadalnią to dla nas trochę za mało.Pozdrawiam. Witam. Powiększenie przestrzeni salonu, kuchni i jadalni można wykonać za pomocą przesunięcia ściany zewnętrznej budynku znajdującej się przy tych pomieszczeniach. Przesuwanie ścian zewnętrznych wiąże się jednak z koniecznością wprowadzenia bardzo wielu zmian do projektu, takich jak ponowne wykonanie projektu stropów, czy więźby dachowej. Aby zachować atrakcyjny wygląd budynku konieczne mogą się okazać zmiany w wyglądzie elewacji. Zmiany w projekcie najlepiej jest wprowadzać na etapie adaptacji projektu u lokalnego architekta. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2015 Czy można powiększyć pokój na dole przy salonie poprzez wyrównanie ze ścianą salonu? Witam. Jest to możliwe do wykonania, jednak będzie wymagało wprowadzenia zmian w projekcie konstrukcji budynku. Taką zmianę najlepiej wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość MKP Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2015 Witam! Czy istnieje mozliwoś zwezenia domu o ok 80 cm np troche garaz i troche pozostala czesc domu oraz obniżenie domu do wysokości 9 m z jednoczesnym zwiększeniem konta nachylenia dachu do 30 st? (Wymogi planu zagospodarowania) Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariola Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2015 Witam! Proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorysu mariolakita63@gmail.com Pozdrawiam, Mariola Cytuj
Gość Martin Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2015 Witam jestem zainteresowany projektem proszę o podesłanie zwymiarowanych rysunków. Również zastanawiam się nad wariantem zbudowanego tarasu nad garażem, czy jest taka możliwość? Ile to by kosztowało? Proszę o mail na martin3693@wp.pl. Pozdrawiam Mt Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2015 Witam! Proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorysu mariolakita63@gmail.com Pozdrawiam, Mariola Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2015 Witam jestem zainteresowany projektem proszę o podesłanie zwymiarowanych rysunków. Również zastanawiam się nad wariantem zbudowanego tarasu nad garażem, czy jest taka możliwość? Ile to by kosztowało? Proszę o mail na martin3693@wp.pl. Pozdrawiam Mt Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2015 Witam! Czy istnieje mozliwoś zwezenia domu o ok 80 cm np troche garaz i troche pozostala czesc domu oraz obniżenie domu do wysokości 9 m z jednoczesnym zwiększeniem konta nachylenia dachu do 30 st? (Wymogi planu zagospodarowania) Pozdrawiam Witam, Istnieje możliwość wprowadzania podobnych zmian w projektach. Zdecydowanie łatwiejsze będzie zwężenie samego garażu ponieważ nie wymusi zmian w układzie więźby dachowej. Istnieje również możliwość zmiany kąta nachylenia dachu. Zmniejszenia wysokości budynku można dokonać poprzez zmniejszenie wysokości obu kondygnacji: łącznie o około 30cm. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2015 Witam, piękny dom czy na etapie adaptacji jest możliwość wykonania 3 rzeczy: - poszerzenia garażu( wymarzona szerokość to 6m)? - zadaszenia garażu i urządzenia nad nim strychu? - zmiany kąta nachylenia dachu na 30stopni? ( mpzp) Czy jeśli wprowadzimy te zmiany to dom nie straci na uroku? martwi mnie ten kąt 30 ...25 jest idealnie ale cóż..... Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2015 Witam. Chciałabym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków do projektu wraz z opcją zabudowanego tarasu nad garażem aparfionow@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Agnieszka Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam. Chciałabym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków do projektu wraz z opcją zabudowanego tarasu nad garażem aparfionow@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Agnieszka Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam, piękny dom czy na etapie adaptacji jest możliwość wykonania 3 rzeczy: - poszerzenia garażu( wymarzona szerokość to 6m)? - zadaszenia garażu i urządzenia nad nim strychu? - zmiany kąta nachylenia dachu na 30stopni? ( mpzp) Czy jeśli wprowadzimy te zmiany to dom nie straci na uroku? martwi mnie ten kąt 30 ...25 jest idealnie ale cóż..... Dzień dobry! Wszystkie zmiany są możliwe. Może wprowadzić je projektant adaptujący lub nasza pracownia. Zmiana kąta nachylenia dachu o 5 stopni będzie zauważalna ale w spojrzeniu z bliskiej odległości nie wpłynie negatywnie na wizualny odbiór domu. Z daleka może być gorzej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2015 Witam!!! Czy można byłoby otrzymać rzuty z wymiarami? Mój mail : pawel_walecki77@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2015 Witam!!! Czy można byłoby otrzymać rzuty z wymiarami? Mój mail : pawel_walecki77@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beata Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2015 Witam.Czy jest możliwość uzyskania pomieszczenia rekreacyjnego nad garażem zamiast tarasu? Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2015 Witam.Czy jest możliwość uzyskania pomieszczenia rekreacyjnego nad garażem zamiast tarasu? Pozdrawiam. Dzień dobry, Tak, wprowadzenie takiej zmiany jest możliwe przy okazji wykonywania adaptacji projektu. Nasza pracownia wystawia bezpłatne zgody na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2015 Witam, proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń z wymiarami oraz kosztorysu na maila: seilus@o2.pl. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi