Gość Przemek Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2019 Witam, czy wybudowal ktos ten dom w wojewodztwie swietokrzyskim, mazowieckim, lubelskim, łodzkim badz malopolskim i umozliwilby jego zobaczenie na zywo? Bylbym bardzo wdzieczny, pozdrawiam:) Cytuj
Gość CARMEN Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2019 Witam. Jestem zainteresowana budową domu Carmen. Gdzie można obejrzeć "na żywo" wybudowany dom lub ewentualnie proszę o przesłanie zdjęć. Będę wdzięczna, bo od dłuższego czasu próbuję nawiązać kontakt. Proszę o informację na adres marzpop@autograf.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2019 16 godzin temu, Gość CARMEN napisał: Witam. Jestem zainteresowana budową domu Carmen. Gdzie można obejrzeć "na żywo" wybudowany dom lub ewentualnie proszę o przesłanie zdjęć. Będę wdzięczna, bo od dłuższego czasu próbuję nawiązać kontakt. Proszę o informację na adres marzpop@autograf.pl. Dzień dobry, nie mamy informacji gdzie inwestorzy budują nasze domy. Może ktoś z budujących odezwie się do Pani na forum. Pozdrawiam. Cytuj
Tomasz G Napisano 24 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2019 Dnia 17.03.2019 o 08:41, Gość marzpop@autograf.pl napisał: Witam, czy jest w Polsce już wybudowany ten dom?? Najlepiej woj. Lubelskie. Pozdrawiam. Jest ale woj. mazowieckie Witam. Panie Pawle Jestem zainteresowana budową domu Carmen. Mieszkam w woj. mazowieckim, czy można obejrzeć "na żywo" wybudowany dom. Proszę o informację na adres marzpop@autograf.pl. Witam, również jestem zainteresowany budową domu Carmen. Mógł bym obejrzeć ten dom "na żywo"? Proszę o kontakt na email tomalek7@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Kos Napisano 13 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2019 Dzień dobry, bardzo poproszę o przesłanie mi rysunków z wymiarami pomieszczeń i zestawieniem kosztów budowy na adres kosetek6@gmail.com. Proszę o informację czy kosztorysy podane na stronie są opracowane na rok wydania projektu czy są aktualizowane? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2019 36 minut temu, Gość Kos napisał: Dzień dobry, bardzo poproszę o przesłanie mi rysunków z wymiarami pomieszczeń i zestawieniem kosztów budowy na adres kosetek6@gmail.com. Proszę o informację czy kosztorysy podane na stronie są opracowane na rok wydania projektu czy są aktualizowane? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Ceny podane na stronie są z kosztorysu sporządzonego w I kwartale 2018 roku. Kosztorysy są aktualizowane po zakupie. Pozdrawiam Cytuj
Gość WMM Napisano 4 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2020 Dzień dobry, poproszę o przesłanie na adres markiewicz.witold@gmail.com rzutów z wymiarami pomieszczeń. Z góry dzięki! Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2020 14 godzin temu, Gość WMM napisał: Dzień dobry, poproszę o przesłanie na adres markiewicz.witold@gmail.com rzutów z wymiarami pomieszczeń. Z góry dzięki! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kos Napisano 12 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2020 Zachęcam wszystkich budujących ten dom do dołączenia do grupy na fb, by móc podzielić się doświadczeniami:) https://www.facebook.com/groups/2513615582211807/?ref=share Cytuj
Gość Aneta Napisano 15 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2023 Dzień dobry, poproszę o przesłanie na adres Kutkowska.a@gmail.com rzutów z wymiarami pomieszczeń. Z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2023 W dniu 15.10.2023 o 07:31, Gość Aneta napisał: Dzień dobry, poproszę o przesłanie na adres Kutkowska.a@gmail.com rzutów z wymiarami pomieszczeń. Z góry dziękuje. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi