Gość Paweł Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2017 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie dokumentacji wraz z kosztorysem? Prosiłbym o wszystko co moga Państwo udostępnić. Jestem bardzo zainteresowany budową tego domu. E-mail: paweljark88@gmail.com Pozdrawiam, Paweł Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie dokumentacji wraz z kosztorysem? Prosiłbym o wszystko co moga Państwo udostępnić. Jestem bardzo zainteresowany budową tego domu. E-mail: paweljark88@gmail.com Pozdrawiam, Paweł Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarosław Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2017 Witam, jestem na etapie wyboru pomiędzy dwoma projektami, jednym z nich jest Carmen II. Czy ktoś z Państwa wybudował taki dom w obrębie 200 km od trójmiasta ? Jeżeli jest taka możliwość jestem bardzo zainteresowany zobaczenia na żywo wybudowanego już domu. email: brzoskowski88@gmail.com Cytuj
Gość Tomek Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2017 Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domu według tego projektu. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić na tym etapie wraz z kosztorysem oczywiście. Mój adres: thomassd@wp.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2017 Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domu według tego projektu. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić na tym etapie wraz z kosztorysem oczywiście. Mój adres: thomassd@wp.pl. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domu według tego projektu. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić na tym etapie wraz z kosztorysem oczywiście. Mój adres: thomassd@wp.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domu według tego projektu. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić na tym etapie wraz z kosztorysem oczywiście. Mój adres: thomassd@wp.pl. Witam Materiały prześlemy jutro. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia Napisano 11 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2017 Witam. Czy istnieje możliwosć zmniejszenia tego domu do powierzchni 140 m2? Nie interesuje mnie wersja pierwotna Carmen tylko właśnie taki układ pomieszczeń. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2017 Witam. Czy istnieje możliwosć zmniejszenia tego domu do powierzchni 140 m2? Nie interesuje mnie wersja pierwotna Carmen tylko właśnie taki układ pomieszczeń. Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Sławek Napisano 30 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2017 Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domu według tego projektu. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić na tym etapie wraz z kosztorysem oczywiście. Mój adres: gorlesik@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2017 Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domu według tego projektu. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić na tym etapie wraz z kosztorysem oczywiście. Mój adres: gorlesik@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy pokazowe materiały. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Robert Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2017 Witam serdecznie. Jestem zainteresowany budową domu carmen II B czy jest możliwość zmniejszenia salonu ?. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić, oraz czy można prosić o z wymiarowanie pomieszczeń wraz z garażem dwustanowiskowym. Proszę o przelanie informacji na adres : oliv86@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2017 Witam serdecznie. Jestem zainteresowany budową domu carmen II B czy jest możliwość zmniejszenia salonu ?. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić, oraz czy można prosić o z wymiarowanie pomieszczeń wraz z garażem dwustanowiskowym. Proszę o przelanie informacji na adres : oliv86@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Salon najprościej byłoby zmniejszyć likwidując jego część wysuniętą poza obrys ścian poddasza, przy wyjściu na taras. Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pan wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2017 Witam Czy jest możliwa przeróbka projektu Carmen II B ale w wersji z garażem na 1 samochód? Mam problem z szerokością działki. Dziękuję. Tomasz Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2017 Witam Czy jest możliwa przeróbka projektu Carmen II B ale w wersji z garażem na 1 samochód? Mam problem z szerokością działki. Dziękuję. Tomasz Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2017 Dzień dobry, Jesteśmy zainteresowani wersją Carmen 2 B. Bardzo proszę o przesłanie dokładnych rzutów, przekrojów i innych dostępnych do wglądu materiałów na adres marcoromano@tlen.pl. Dziękuję bardzo. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2017 Dzień dobry, Jesteśmy zainteresowani wersją Carmen 2 B. Bardzo proszę o przesłanie dokładnych rzutów, przekrojów i innych dostępnych do wglądu materiałów na adres marcoromano@tlen.pl. Dziękuję bardzo. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość benon Napisano 16 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Wrzesień 2017 Witam serdecznie .Mam pytanie czy istnieje podpiwniczenie tego projektu ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2017 Witam serdecznie .Mam pytanie czy istnieje podpiwniczenie tego projektu ? Witam Niestety nie posiadamy projektu w wersji z podpiwniczeniem. Piwnice można ewentualnie doprojektować na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kuba Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2017 Witam, proszę o przesłanie wszelkiej dostępnej dokumentacji na adres: jakub.sztaba@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Witam, proszę o przesłanie wszelkiej dostępnej dokumentacji na adres: jakub.sztaba@gmail.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Milena Napisano 14 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2017 Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani Państwa projektami. Bardzo proszę o przesłanie pełnej dostępnej dokumentacji projektu Carmen II oraz Carmen II b na adres mailowy: soltys.milena@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2017 Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani Państwa projektami. Bardzo proszę o przesłanie pełnej dostępnej dokumentacji projektu Carmen II oraz Carmen II b na adres mailowy: soltys.milena@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2017 Witam, idealny projekt! Tylko jednego nam brakuje - strychu nad garażem, rezygnując z okna w sypialni z garderobą. Proszę bardzo o przesłanie dostępnych materiałów (głównie przekroje z wymiarami oraz kosztorys) na e-mail: kamil@kgmoto.pl Z góry bardzo dziękuję. p.s. jeśli posiadają Państwo zdjęcia domu w trakcie budowy - byłoby super Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2017 Witam, idealny projekt! Tylko jednego nam brakuje - strychu nad garażem, rezygnując z okna w sypialni z garderobą. Proszę bardzo o przesłanie dostępnych materiałów (głównie przekroje z wymiarami oraz kosztorys) na e-mail: kamil@kgmoto.pl Z góry bardzo dziękuję. p.s. jeśli posiadają Państwo zdjęcia domu w trakcie budowy - byłoby super Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi