Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Czy mogę prosić o przesłanie dokumentacji wraz z kosztorysem? Prosiłbym o wszystko co moga Państwo udostępnić. Jestem bardzo zainteresowany budową tego domu.  E-mail: paweljark88@gmail.com

Pozdrawiam,

Paweł

• Odpowiedzi 285
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam,

Czy mogę prosić o przesłanie dokumentacji wraz z kosztorysem? Prosiłbym o wszystko co moga Państwo udostępnić. Jestem bardzo zainteresowany budową tego domu.  E-mail: paweljark88@gmail.com

Pozdrawiam,

Paweł

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Jarosław
Napisano

Witam, jestem na etapie wyboru pomiędzy dwoma projektami, jednym z nich jest Carmen II. Czy ktoś z Państwa wybudował taki dom w obrębie 200 km od trójmiasta ? Jeżeli jest taka możliwość jestem bardzo zainteresowany zobaczenia na żywo wybudowanego już domu.

email: brzoskowski88@gmail.com

• 2 weeks later...
Gość Tomek
Napisano

Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domu według tego projektu. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić na tym etapie wraz z kosztorysem oczywiście. Mój adres: thomassd@wp.pl.

Napisano

Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domu według tego projektu. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić na tym etapie wraz z kosztorysem oczywiście. Mój adres: thomassd@wp.pl.

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Gość Tomek
Napisano

Napisano

Witam

Materiały prześlemy jutro.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Sylwia
Napisano

Witam. Czy istnieje możliwosć zmniejszenia tego domu do powierzchni 140 m2? Nie interesuje mnie wersja pierwotna Carmen tylko właśnie taki układ pomieszczeń.

Napisano

Witam. Czy istnieje możliwosć zmniejszenia tego domu do powierzchni 140 m2? Nie interesuje mnie wersja pierwotna Carmen tylko właśnie taki układ pomieszczeń.

Witam

Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 3 months later...
Gość Sławek
Napisano

Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domu według tego projektu. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić na tym etapie wraz z kosztorysem oczywiście. Mój adres: gorlesik@gmail.com

Napisano

Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domu według tego projektu. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić na tym etapie wraz z kosztorysem oczywiście. Mój adres: gorlesik@gmail.com

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy pokazowe materiały. Pozdrawiam!

Gość Robert
Napisano

Witam serdecznie.

Jestem zainteresowany budową domu carmen II B czy jest możliwość zmniejszenia salonu ?. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić, oraz czy można prosić o z wymiarowanie pomieszczeń wraz z garażem dwustanowiskowym.

Proszę o przelanie informacji na adres : oliv86@wp.pl

Napisano

Witam serdecznie. Jestem zainteresowany budową domu carmen II B czy jest możliwość zmniejszenia salonu ?. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie wszelkiej dokumentacji która mogą Państwo udostępnić, oraz czy można prosić o z wymiarowanie pomieszczeń wraz z garażem dwustanowiskowym. Proszę o przelanie informacji na adres : oliv86@wp.pl

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Salon najprościej byłoby zmniejszyć likwidując jego część wysuniętą poza obrys ścian poddasza, przy wyjściu na taras.

Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pan wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Tomasz
Napisano

Witam

Czy jest możliwa przeróbka projektu Carmen II B ale w wersji z garażem na 1 samochód?

Mam problem z szerokością działki.

Dziękuję.

Tomasz

Napisano

Witam

Czy jest możliwa przeróbka projektu Carmen II B ale w wersji z garażem na 1 samochód?

Mam problem z szerokością działki.

Dziękuję.

Tomasz

Witam

Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Dzień dobry,

Jesteśmy zainteresowani wersją Carmen 2 B.

Bardzo proszę o przesłanie dokładnych rzutów, przekrojów i innych dostępnych do wglądu materiałów na adres marcoromano@tlen.pl. Dziękuję bardzo.

Napisano

Dzień dobry,

Jesteśmy zainteresowani wersją Carmen 2 B.

Bardzo proszę o przesłanie dokładnych rzutów, przekrojów i innych dostępnych do wglądu materiałów na adres marcoromano@tlen.pl. Dziękuję bardzo.

Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani Państwa projektami. Bardzo proszę o przesłanie pełnej dostępnej dokumentacji projektu Carmen II oraz Carmen II b na adres mailowy: soltys.milena@gmail.com

• 2 months later...
Napisano

Witam,

idealny projekt! Tylko jednego nam brakuje - strychu nad garażem, rezygnując z okna w sypialni z garderobą. Proszę bardzo o przesłanie dostępnych materiałów (głównie przekroje z wymiarami oraz kosztorys) na e-mail: kamil@kgmoto.pl

Z góry bardzo dziękuję. 

p.s. jeśli posiadają Państwo zdjęcia domu w trakcie budowy - byłoby super :)

Napisano

Witam,

idealny projekt! Tylko jednego nam brakuje - strychu nad garażem, rezygnując z okna w sypialni z garderobą. Proszę bardzo o przesłanie dostępnych materiałów (głównie przekroje z wymiarami oraz kosztorys) na e-mail: kamil@kgmoto.pl

Z góry bardzo dziękuję. 

p.s. jeśli posiadają Państwo zdjęcia domu w trakcie budowy - byłoby super :)

Witam

Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam