Gość Maciej Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres maciej22_1989@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres maciej22_1989@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość kasia Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2016 Witam. Bardzo interesuje mnie projekt carmen, bardzo proszę o przesłanie dodatkowych szczegółów o tym domku. Z góry Dziękuję. To mój e-mail kasia_1985@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2016 Witam. Bardzo interesuje mnie projekt carmen, bardzo proszę o przesłanie dodatkowych szczegółów o tym domku. Z góry Dziękuję. To mój e-mail kasia_1985@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jola Napisano 7 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2016 Projekt Carmen jest rewelacyjny. Brakuje mi w nim podpiwniczenia lub częsciowgo podpiwniczenia. Może kolejna wersja z literką "P " Pozdrwiam :-). A może już jest taka wersja? Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2016 Projekt Carmen jest rewelacyjny. Brakuje mi w nim podpiwniczenia lub częsciowgo podpiwniczenia. Może kolejna wersja z literką "P " Pozdrwiam :-). A może już jest taka wersja? Witam Niestety nie posiadamy Carmen w wersji z piwnicą, ale na etapie adaptacji projektu można spokojnie doprojektować piwnice. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jola Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: badorka@poczta.onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: badorka@poczta.onet.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jola Napisano 14 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2016 Czy możecie zrobić wizualizację tego domu bez tego zadaszonego tarasu z tyłu budynku? Dla mojej działki to jest pólnocy-wschód. Zastanawiam się mocno nad rezygnacją z tego fragmentu projektu. Dodatlkowo niepotrzebne koszty. Pozdrawiam Cytuj
Gość kasia Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie dodatkowych materiałów o tym domku. Mój e-mail kasia_daniluk1985@wp.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie dodatkowych materiałów o tym domku. Mój e-mail kasia_daniluk1985@wp.pl. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2016 Czy możecie zrobić wizualizację tego domu bez tego zadaszonego tarasu z tyłu budynku? Dla mojej działki to jest pólnocy-wschód. Zastanawiam się mocno nad rezygnacją z tego fragmentu projektu. Dodatlkowo niepotrzebne koszty. Pozdrawiam Witam Obecnie, względu na spore obłożenie pracą naszego grafika nie mamy możliwości przygotowania nowych wizualizacji dla domu Carmen. Na etapie adaptacji projektu można jednak zrezygnować z zadaszenia tarasu - nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na taka zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 10 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: a_kacper@tlen.pl Dziękuję i pozdrawiam! Dom jest obłędny!!! Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2016 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: a_kacper@tlen.pl Dziękuję i pozdrawiam! Dom jest obłędny!!! Dzień dobry, wysyłam rysunki na wskazany adres mailowy. Cieszy nas, że tak bardzo projekt przypadł Pani do gustu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartłomiej. Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2016 Dzień dobry. Proszę o informacje, czy projekt będzie mógł być realizowany na działce budowlanej 20,50 m X 40,00 m? Działka rozszerza się do 22,00 metrów przy jej końcu. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2016 Dzień dobry. Proszę o informacje, czy projekt będzie mógł być realizowany na działce budowlanej 20,50 m X 40,00 m? Działka rozszerza się do 22,00 metrów przy jej końcu. Witam. Minimalna wymagana szerokość działki to 20,82m. O ile pozwalają warunki, dom można posadowić w miejscu gdzie działka osiąga tą minimalną szerokość. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 2 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2016 Witam, Zwracam się z uprzejma prośba o przesłanie szczegółowych rysunków na adres Mariusz.pawlak76@gmail.com Dziękuje Pozdrawiam Mariusz Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2016 Witam, Zwracam się z uprzejma prośba o przesłanie szczegółowych rysunków na adres Mariusz.pawlak76@gmail.com Dziękuje Pozdrawiam Mariusz Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zhanna Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2016 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji dotyczących projektu CARMEN na adres ZH.ZHAROVSKA@GMAIL.COM Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2016 Witam czy mają Państwo informację gdzie w okolicy warszawy ktoś ten projekt ma w trakcie budowy chciałbym zerknąć okiem na żywo? drugie pytanie czy mają Państwo również ten projekt tylko bez zadaszenia tarasu?proszę o informację na maila tomasz.urbanik@wp.pl, (ps. projekt jest super.)z góry bardzo dziękuje za odpowiedź pozdrawiam Serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2016 Witam czy mają Państwo informację gdzie w okolicy warszawy ktoś ten projekt ma w trakcie budowy chciałbym zerknąć okiem na żywo? drugie pytanie czy mają Państwo również ten projekt tylko bez zadaszenia tarasu?proszę o informację na maila tomasz.urbanik@wp.pl, (ps. projekt jest super.)z góry bardzo dziękuje za odpowiedź pozdrawiam Serdecznie witam Niestety nie posiadamy informacji na temat miejsca realizacji budowy naszych domów. Co do zadaszenia tarasu - wszystkie wersje domu Carmen mają zadaszony taras. Można jednak na etapie adaptacji projektu z niego zrezygnować - nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2017 Witam, poproszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu Carmen na adres: sylwia.filipczak@gmail.com . Chcielibyśmy zrezygnowac z zadaszenia tarasu i poszerzyc garaż o 2m czy jest taka możliwosc? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2017 Witam, poproszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu Carmen na adres: sylwia.filipczak@gmail.com . Chcielibyśmy zrezygnowac z zadaszenia tarasu i poszerzyc garaż o 2m czy jest taka możliwosc? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zaproponowane zmiany technicznie możliwe są do zrealizowania. Najlepiej nanieść je na dokumentację na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wystawi zgodę na ich wprowadzenie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2017 Proszę o przesłanie kosztorysu projektu Carmen na adres e-mail: sieradzki.mateusz@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2017 Proszę o przesłanie kosztorysu projektu Carmen na adres e-mail: sieradzki.mateusz@wp.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi