Gość Tomek Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2015 Witam.. Również bym prosił o przesłanie materiałów na adres tomek.w75@wp.eu. Również interesowała by mnie poszerzenie domu, lub samego garażu o tyle co z budynku wystaje okno w jadalni... Za materiały, dziękuję.. Pozdrawiam... Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2015 Witam.. Również bym prosił o przesłanie materiałów na adres tomek.w75@wp.eu. Również interesowała by mnie poszerzenie domu, lub samego garażu o tyle co z budynku wystaje okno w jadalni... Za materiały, dziękuję.. Pozdrawiam... Zestawienie materiałów zostało wysłane na podanego meila. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ola Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2015 Witam. Czy materiały budowlane trzeba kupowac samemu czy ekipa sama zakupuje potrzebne materiały? Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2015 Witam. Czy materiały budowlane trzeba kupowac samemu czy ekipa sama zakupuje potrzebne materiały? Witam, jeśli chodzi o zakup materiałów budowlanych to zależy jak ustali to Pani ze swoją ekipą budowlaną. Cytuj
Gość Piotr Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2015 Witam, czy jest możliwe przesłanie rzutów z podstawowymi wymiarami pomieszczeń - chodzi mi głównie o długości ścian na parterze. Mail - rydzewskipit@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2015 Witam, czy jest możliwe przesłanie rzutów z podstawowymi wymiarami pomieszczeń - chodzi mi głównie o długości ścian na parterze. Mail - rydzewskipit@wp.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2015 dlaczego nie udostępniacie rzutów projektów? przecież to podstawowe dane... Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2015 dlaczego nie udostępniacie rzutów projektów? przecież to podstawowe dane... Witam Szczegółowo zywmiarowane rysunki przesyłamy na życzenie osoby zainteresowanej drogą mailową. Proszę o podanie adresu mailowego - wyślemy je Panu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2015 Witam Czy mozliwa jest zmiana projektu chodzi o przerobienie jednego pokoju na sypialnie I garderobe? prosze o kontakt and644@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2015 Witam Czy mozliwa jest zmiana projektu chodzi o przerobienie jednego pokoju na sypialnie I garderobe? prosze o kontakt and644@wp.pl Witam Odpowiedź wysłana na maila. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 18 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2015 Witam, Jestem zainteresowany dokładnymi wymiarami pomieszczeń, rzutami. interesuję mnie również kwestia poszerzenia domu- w dwóch wariantach: -garaż dwustanowiskowy lub -garaż jednostanowiskowy a poszerzenie od drzwi wejściowych w kierunku do prawej o około 2m. Mój adres: myinfo.at@!gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 18 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2015 Jeszcze kwestia MPZP. Maksymalna wysokość zabudowy wg mpzp to 8m, dach 35-45st. co w tej kwestii można zrobić, żeby ten projekt się mieścił w wymogach? myinfo.at@!gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2015 Witam, Jestem zainteresowany dokładnymi wymiarami pomieszczeń, rzutami. interesuję mnie również kwestia poszerzenia domu- w dwóch wariantach: -garaż dwustanowiskowy lub -garaż jednostanowiskowy a poszerzenie od drzwi wejściowych w kierunku do prawej o około 2m. Mój adres: myinfo.at@!gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2015 Jeszcze kwestia MPZP. Maksymalna wysokość zabudowy wg mpzp to 8m, dach 35-45st. co w tej kwestii można zrobić, żeby ten projekt się mieścił w wymogach? myinfo.at@!gmail.com Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2015 Jeszcze kwestia MPZP. Maksymalna wysokość zabudowy wg mpzp to 8m, dach 35-45st. co w tej kwestii można zrobić, żeby ten projekt się mieścił w wymogach? myinfo.at@!gmail.com Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Witam, wiadomości nie otrzymałem, podany adres jest poprawny- poza znakiem wykrzyknienia, pozostałe dokładnie jak napisałem Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 21 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Roman Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2015 Witam, Jestem zainteresowany dokładnymi wymiarami pomieszczeń, rzutami. Proszę też o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamkniętego interesuję mnie również kwestia poszerzenia domu- garaż dwustanowiskowy, nad garażem ma być taras. romanom@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2015 Witam, Jestem zainteresowany dokładnymi wymiarami pomieszczeń, rzutami. Proszę też o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamkniętego interesuję mnie również kwestia poszerzenia domu- garaż dwustanowiskowy, nad garażem ma być taras. romanom@op.pl Witam Materiały wraz z odpowiedią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał J. Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2015 Witam! jestem powaznie zainteresowany projektem kordelia! prosze o przesłanie dokladnych wymiarow pomieszczen i materiałow potrzebnych do stanu surowego! Czy jest mozliwość podpiwniczenia garazu!? czekam na odpowiedz ada8705@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2015 Witam! jestem powaznie zainteresowany projektem kordelia! prosze o przesłanie dokladnych wymiarow pomieszczen i materiałow potrzebnych do stanu surowego! Czy jest mozliwość podpiwniczenia garazu!? czekam na odpowiedz ada8705@wp.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2015 Witam, pisalem juz kilka razy ale nikt sie nie interesuje widocznie odpisywaniem chcialbym zapytac sie o zmiane projektu, a dokladnie tego pokoju 10m2 na garderobe i lazienke czy jest taka mozliwosc, prosze o kontakt and644@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2015 Witam, pisalem juz kilka razy ale nikt sie nie interesuje widocznie odpisywaniem chcialbym zapytac sie o zmiane projektu, a dokladnie tego pokoju 10m2 na garderobe i lazienke czy jest taka mozliwosc, prosze o kontakt and644@wp.pl Dzień dobry, wymienione przez Pana zmiany są możliwe do wprowadzenia. Zgoda na dowolne modyfikacje układu ścian działowych oraz funkcji pomieszczeń, automatycznie dodawana jest do dokumentacji technicznych projektu. Przy zmianie części pokoju na łazienkę, należy uwzględnić konieczność doprowadzenia tam wszystkich instalacji. Zmiany do projektu można wprowadzać na etapie adaptacji u lokalnego architekta. Pozdrawiam Cytuj
Gość kamila Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2015 Witam, Jestem zainteresowana dokładnymi wymiarami pomieszczeń, rzutami. Proszę również o wysłanie zapotrzebowania na materiały do stanu surowego zamkniętego na email kam.tchorzewska@wp.pl Cytuj
Gość kamil Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2015 Witam! jestem powaznie zainteresowany projektem kordelia! prosze o przesłanie dokladnych wymiarow pomieszczen i materiałow potrzebnych do stanu surowego i wycene email 10golden@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2015 Witam, Jestem zainteresowana dokładnymi wymiarami pomieszczeń, rzutami. Proszę również o wysłanie zapotrzebowania na materiały do stanu surowego zamkniętego na email kam.tchorzewska@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi