Redaktor Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Projekt domu Kordelia Szczegółowy opis projektu domu Kordelia znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/kordelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WOJCIECH Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 WITAM, KIEDY ZAPREZENTUJĄ PAŃSTWO WIZUALIZACJĘ WNĘTRZ PROJEKTU KORDELIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2015 WITAM, KIEDY ZAPREZENTUJĄ PAŃSTWO WIZUALIZACJĘ WNĘTRZ PROJEKTU KORDELIA Witam, W przyszłym tygodniu na naszej stronie internetowej będzie dostępna wizualizacja wnętrza głównej sypialni. Projekt Kordelia jest podobny do projektu Ofelia, dla którego mamy już opracowane wizualizacje wnętrz. Zapraszam więc również do zapoznania się z nimi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Witam, Czy jest może dostępna wersja domu w zabudowie bliźniaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 Witam, Czy jest może dostępna wersja domu w zabudowie bliźniaczej? Witam Aby zrealizować dom Kordelia w zabudowie bliźniaczej należy połączyć ze sobą dwie wersje projektu - podstawową i odbicie lustrzane. Do każdej z nich należy zakupić oddzielną dokumentację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemek Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Witam. Kiedy można spodziewać się podania kosztorysu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Witam. Kiedy można spodziewać się podania kosztorysu? Witam Kosztorys powinien być dostępny w drugiej połowie kwietnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomaszem Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Witam prosił bym o dokładne wymiary pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Witam Proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomaszem Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Witam Proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam tomek.blyskawica@gmail.com Kornelia wersja lustrzana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 tomek.blyskawica@gmail.com Kornelia wersja lustrzana . Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna K. Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Witam, Jeśli mogę to ja też proszę o przesłanie na maila dokładnych wymiarów pomieszczeń. Mój mail to monkasta@!wp.pl. Również Interesuję mnie wersja lustrzana. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Witam, Jeśli mogę to ja też proszę o przesłanie na maila dokładnych wymiarów pomieszczeń. Mój mail to monkasta@!wp.pl. Również Interesuję mnie wersja lustrzana. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam,czy będzie dostępny orientacyjny kosztorys budowy tego pięknego domku?Jestem poważnie zainteresowana projektem.Czy ktoś buduje ten dom w woj.opolskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam,czy będzie dostępny orientacyjny kosztorys budowy tego pięknego domku?Jestem poważnie zainteresowana projektem.Czy ktoś buduje ten dom w woj.opolskim? Witam Kosztorys będzie dostępny najpóźniej w środę 22.04.2015r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Dzień dobry, czy kosztorys jest już dostępny? Prosiłbym również o przesłanie na maila rzutów z wymiarowaniem pomieszczeń. pawell_best@tlen.pl Pozdrawiam Paweł R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Dzień dobry, czy kosztorys jest już dostępny? Prosiłbym również o przesłanie na maila rzutów z wymiarowaniem pomieszczeń. pawell_best@tlen.pl Pozdrawiam Paweł R. Witam Kosztorys jest już dostępny - z wycenami można zapoznać się w tabeli przy prezentacji projektu Kordelia https://www.dobredomy.pl/projekt/kordelia/ . Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamknietego na e-mail: kamil.cieslik@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamknietego na e-mail: kamil.cieslik@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystian Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2015 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamknietego na e-mail: krystiano2014@wp.pl i jaki jest koszt naniesienia zmian w projekcie odnośnie zmiany kata nachylenia dachu z 35 na 45 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2015 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamknietego na e-mail: krystiano2014@wp.pl i jaki jest koszt naniesienia zmian w projekcie odnośnie zmiany kata nachylenia dachu z 35 na 45 stopni. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Witam, mam dwa pytania czy istnieje możliwość poszerzenia domu o 1m oraz proszę o przesłanie rys wraz z zestawieniami materiałowymi na adres lukashe@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Witam, mam dwa pytania czy istnieje możliwość poszerzenia domu o 1m oraz proszę o przesłanie rys wraz z zestawieniami materiałowymi na adres lukashe@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Budynek można na etapie adaptacji projektu poszerzyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysztof Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamkniętego na e-mail: staman@icpnet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2015 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem proszę o wysłanie zapotrzebowania materiałów do stanu surowego zamkniętego na e-mail: staman@icpnet.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi