Gość Lukasz Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2015 Witam, Proszę o podanie wymiarów wszystkich okien. Mój mail lukaszburka@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2015 Witam, Proszę o podanie wymiarów wszystkich okien. Mój mail lukaszburka@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sandra Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2015 Witam. Bardzo prosiłbym o przesłanie zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów . Adres: sangul90@wp.pl Dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2015 Witam. Bardzo prosiłbym o przesłanie zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów . Adres: sangul90@wp.pl Dziekuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2015 Witam! to jest dom moich marzeń bardzo proszę o przesłanie całej możliwej dokumentacji,którą mogę mieć do wglądu przed zakupem projektu. Mój adres:eefaa@o2.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2015 Witam! to jest dom moich marzeń bardzo proszę o przesłanie całej możliwej dokumentacji,którą mogę mieć do wglądu przed zakupem projektu. Mój adres:eefaa@o2.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość ania Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2015 Ile cm ma ścianka kolankowa? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2015 Ile cm ma ścianka kolankowa? Witam Ścianka kolankowa wysoka jest na 62cm. Pozdrawiam Cytuj
Gość renata Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2015 Witam, też jesteśmy zainteresowani projektem. Bardzo prosimy o dodatkową dokumentacje , wymiary i to co jest mozliwe do wglądu przed zakupem. Adres : renia.kurdziel@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2015 Witam, też jesteśmy zainteresowani projektem. Bardzo prosimy o dodatkową dokumentacje , wymiary i to co jest mozliwe do wglądu przed zakupem. Adres : renia.kurdziel@vp.pl Witam Materiały prześlemy dzisiaj. Pozdrawiam Cytuj
Gość Seba Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2015 witam . Rozważamy zakup tego projektu , proszę o przesłanie całej możliwie dokumentacji ,aby mieć do wglądu przed zakupem tego projektu. moj adres : koteek@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2015 witam . Rozważamy zakup tego projektu , proszę o przesłanie całej możliwie dokumentacji ,aby mieć do wglądu przed zakupem tego projektu. moj adres : koteek@tlen.pl Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2016 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów domu z wymiarami na adres ostra09@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2016 Witam. jestem zainteresowana projektem Telimena. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków, zestawienia materiałów oraz ich kosztorys ma adres anna.ostrowska9@gmail.com. Dziekuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2016 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów domu z wymiarami na adres ostra09@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2016 Witam. jestem zainteresowana projektem Telimena. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków, zestawienia materiałów oraz ich kosztorys ma adres anna.ostrowska9@gmail.com. Dziekuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marzena Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2016 Witam. jestem zainteresowana projektem Telimena II 2G. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków, zestawienia materiałów oraz ich kosztorys ma adres dwa.marzenia@gmail.com Cytuj
Gość Klaudia Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2016 Witam,serdecznie prosze o przesłanie możliwej dokumentacji oraz rzutów tego domu z wymiarami na adres klaudia.zu@interia.pl jesteśmy prawie zdecydowani:) Cytuj
Gość Bartek Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2016 Witam serdecznie. Rozważam budowę domu i w chwili obecnej projekt Telimena II 1G najbardziej przypadł mi do gustu. Czy mógłbym prosić o przesłanie rzutów z wymiarami ścian, zestawienia materiałów oraz ich kosztorysu na adres bartosz.kukula@gmail.com . Jeśli dostępne byłyby jeszcze inne materiały do wglądu, bardzo chętnie zapoznam się i z nimi. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2016 Witam. jestem zainteresowana projektem Telimena II 2G. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków, zestawienia materiałów oraz ich kosztorys ma adres dwa.marzenia@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2016 Witam,serdecznie prosze o przesłanie możliwej dokumentacji oraz rzutów tego domu z wymiarami na adres klaudia.zu@interia.pl jesteśmy prawie zdecydowani:) Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2016 Witam serdecznie. Rozważam budowę domu i w chwili obecnej projekt Telimena II 1G najbardziej przypadł mi do gustu. Czy mógłbym prosić o przesłanie rzutów z wymiarami ścian, zestawienia materiałów oraz ich kosztorysu na adres bartosz.kukula@gmail.com . Jeśli dostępne byłyby jeszcze inne materiały do wglądu, bardzo chętnie zapoznam się i z nimi. Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kris Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2016 Witam Prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow na adres: Klimek.kris@yahoo.com Dziekuje serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2016 Witam Prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow na adres: Klimek.kris@yahoo.com Dziekuje serdecznie Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Arek Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2016 Witam, jestem zainteresowany projektem Telimena II IG. Czy mógłbym prosić o przesłanie rzutów budynku wraz z wymiarami oraz zestawienia materiałów i ich wycenę? Z góry dziękuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi