Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Projekt Telimena II 1G

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Proszę o podanie wymiarów wszystkich okien. Mój mail lukaszburka@interia.pl

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 369
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam. Bardzo prosiłbym o przesłanie zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów . Adres: sangul90@wp.pl

Dziekuje i pozdrawiam

Napisano

Witam!

to jest dom moich marzeń :) bardzo proszę o przesłanie całej możliwej dokumentacji,którą mogę mieć do wglądu przed zakupem projektu. Mój adres:eefaa@o2.pl 

pozdrawiam

Napisano

Witam!

to jest dom moich marzeń :) bardzo proszę o przesłanie całej możliwej dokumentacji,którą mogę mieć do wglądu przed zakupem projektu. Mój adres:eefaa@o2.pl 

pozdrawiam

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, też jesteśmy zainteresowani projektem. Bardzo prosimy o dodatkową dokumentacje , wymiary i to co jest mozliwe do wglądu przed zakupem. Adres : renia.kurdziel@vp.pl

Napisano

witam . Rozważamy zakup tego projektu , proszę o przesłanie całej możliwie dokumentacji ,aby mieć do wglądu przed zakupem tego projektu.

moj adres : koteek@tlen.pl

• 1 month later...
Napisano

Witam serdecznie. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów domu z wymiarami na adres ostra09@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam ;)

Napisano

Witam. jestem zainteresowana projektem Telimena. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków, zestawienia materiałów oraz ich kosztorys ma adres anna.ostrowska9@gmail.com. Dziekuję

Napisano

Witam. jestem zainteresowana projektem Telimena. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków, zestawienia materiałów oraz ich kosztorys ma adres anna.ostrowska9@gmail.com. Dziekuję

Witam

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Marzena
Napisano

Witam. jestem zainteresowana projektem Telimena II 2G. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków, zestawienia materiałów oraz ich kosztorys ma adres dwa.marzenia@gmail.com

Gość Klaudia
Napisano

Witam,serdecznie prosze o przesłanie możliwej dokumentacji oraz rzutów tego domu z wymiarami na adres klaudia.zu@interia.pl jesteśmy prawie zdecydowani:)

Napisano

Witam serdecznie. Rozważam budowę domu i w chwili obecnej projekt Telimena II 1G najbardziej przypadł mi do gustu. Czy mógłbym prosić o przesłanie rzutów z wymiarami ścian, zestawienia materiałów oraz ich kosztorysu na adres bartosz.kukula@gmail.com .

Jeśli dostępne byłyby jeszcze inne materiały do wglądu, bardzo chętnie zapoznam się i z nimi.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Napisano

Witam. jestem zainteresowana projektem Telimena II 2G. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków, zestawienia materiałów oraz ich kosztorys ma adres dwa.marzenia@gmail.com

Witam

Pozdrawiam

Napisano

Witam serdecznie. Rozważam budowę domu i w chwili obecnej projekt Telimena II 1G najbardziej przypadł mi do gustu. Czy mógłbym prosić o przesłanie rzutów z wymiarami ścian, zestawienia materiałów oraz ich kosztorysu na adres bartosz.kukula@gmail.com . Jeśli dostępne byłyby jeszcze inne materiały do wglądu, bardzo chętnie zapoznam się i z nimi. Z góry dziękuję i pozdrawiam

Witam

Pozdrawiam

Gość Kris
Napisano

Witam

Prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow na adres: Klimek.kris@yahoo.com

Dziekuje serdecznie

Gość Arek
Napisano

Witam, jestem zainteresowany projektem Telimena II IG. Czy mógłbym prosić o przesłanie rzutów budynku wraz z wymiarami oraz zestawienia materiałów i ich wycenę? Z góry dziękuje