Dobre Domy Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2015 witam,projekt bardzo mi się podoba ale zamiast garażu chciałabym mieć gabinet i dodatkowy pokój, czy nie będzie problemu z przekształceniem projektu? Witam Zmianę taką można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji, nie jest ona skomplikowana i nie wymaga zgody naszej Pracowni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2015 Bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów domu na adres four_mi@wp.pl . Bardzo dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2015 Bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów domu na adres four_mi@wp.pl . Bardzo dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna. Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2015 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów na adres rudas@op.pl . Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2015 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów na adres rudas@op.pl . Z góry dziękuje i pozdrawiam. Dzień dobry! W dniu dzisiejszym wyślę do Pani zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty oraz zwymiarowane rysunki. Kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam! Cytuj
Gość marcin. Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Dzień Dobry ! Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków rzutów domku Telimena II 1G na adres marcin.pgb@wp.pl. Czy istnieje możliwość zamiany miejscami salonu z kuchnią (odbicie lustrzane) (podobnie jak Telimena IV ) ?? Cytuj
Gość Marcin Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Bardzo proszę o przesłanie zestawienie materiałów , ich kosztorys, rysunki na adres szewczak.mrc@gmail.com dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Dzień Dobry ! Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków rzutów domku Telimena II 1G na adres marcin.pgb@wp.pl. Czy istnieje możliwość zamiany miejscami salonu z kuchnią (odbicie lustrzane) (podobnie jak Telimena IV ) ?? Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Bardzo proszę o przesłanie zestawienie materiałów , ich kosztorys, rysunki na adres szewczak.mrc@gmail.com dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 20 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2015 Witam. Mogłabym prosić o przesłanie na adres ola_etna@op.pl zwymiarowanych rysunków. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2015 Witam. Mogłabym prosić o przesłanie na adres ola_etna@op.pl zwymiarowanych rysunków. Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 19 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2015 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt Telimena II1G czy mogę prosić o rzuty wraz z wymiarami (długościami) ścian parteru? lukass272@wp.pl dziękuję z góry . Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2015 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt Telimena II1G czy mogę prosić o rzuty wraz z wymiarami (długościami) ścian parteru? lukass272@wp.pl dziękuję z góry . Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość peter0309 Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2015 Witam, proszę o przesłanie na adres peter0309@op.pl zwymiarowanych rysunków. Bardzo proszę również o przesłanie zestawienia materiałów i ich kosztorys. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2015 Witam, proszę o przesłanie na adres peter0309@op.pl zwymiarowanych rysunków. Bardzo proszę również o przesłanie zestawienia materiałów i ich kosztorys. Z góry dziękuję. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym wyślę do Pana wszystkie dostępne informacje przed zakupem projektu. Będą tam rysunki oraz zestawienia, natomiast kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Gość Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2015 Witam, proszę o przesłanie na adres krzysiekdudi@o2.pl zwymiarowanych rysunków. Bardzo proszę również o przesłanie zestawienia materiałów. Z góry dziękuję. Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2015 Witam,zastanawiamy się nad budową tego domu proszę o przesłanie na adres krzysiekdudi@o2.pl zwymiarowanych rysunków. Bardzo proszę również o przesłanie zestawienia materiałów. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2015 Witam,zastanawiamy się nad budową tego domu proszę o przesłanie na adres krzysiekdudi@o2.pl zwymiarowanych rysunków. Bardzo proszę również o przesłanie zestawienia materiałów. Z góry dziękuję. Witam, Dziękujemy za zainteresowanie projektem. Materiały zostały przesłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość ANA Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2015 Witam, Niestety nie mogę się zdecydować który projekt wybrać, pomogłyby mi zwymiarowane rysunki tych projektów: Telimena II 1G i Telimena III, bardzo prosze o przesłanie ich na adres aniazachara@o2.pl. Z góry dziekuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2015 Witam. Rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2015 Bardzo proszę o przesłanie na adres goosiee@wp.pl zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów. Z góry dziękuję. Barbara Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2015 Bardzo proszę o przesłanie na adres goosiee@wp.pl zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów. Z góry dziękuję. Barbara Witam. Rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów zostały wysłane na podanego meila. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2015 Witam!Bardzo podoba mi się ten projekt.Bardzo proszę o przesłanie na adres kaluag@o2.pl zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Katarzyna Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2015 Witam!Bardzo podoba mi się ten projekt.Bardzo proszę o przesłanie na adres kaluag@o2.pl zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Katarzyna Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2015 Witam. Ja również prosiłbym o przesłanie zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów na adres: kaspel@onet.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi