Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Projekt Telimena II 1G

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam,projekt bardzo mi się podoba ale zamiast garażu chciałabym mieć gabinet i dodatkowy pokój, czy nie będzie problemu z przekształceniem projektu?

Witam

Zmianę taką można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji, nie jest ona skomplikowana i nie wymaga zgody naszej Pracowni.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 369
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Gość
Napisano

Bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów domu na adres four_mi@wp.pl . Bardzo dziękuję.

Gość Katarzyna.
Napisano

Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów na adres rudas@op.pl .

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Napisano

Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów, kosztorysu i rzutów na adres rudas@op.pl . Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Dzień dobry! W dniu dzisiejszym wyślę do Pani zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty oraz zwymiarowane rysunki. Kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Gość marcin.
Napisano

Dzień Dobry !

Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków rzutów domku Telimena II 1G na adres marcin.pgb@wp.pl. Czy istnieje możliwość zamiany miejscami salonu z kuchnią (odbicie lustrzane) (podobnie jak Telimena IV ) ??

Napisano

Bardzo proszę o przesłanie zestawienie materiałów , ich kosztorys, rysunki na adres szewczak.mrc@gmail.com

dziękuję

Napisano

Dzień Dobry ! Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków rzutów domku Telimena II 1G na adres marcin.pgb@wp.pl. Czy istnieje możliwość zamiany miejscami salonu z kuchnią (odbicie lustrzane) (podobnie jak Telimena IV ) ??

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Łukasz
Napisano

Witam, bardzo podoba mi się ten projekt Telimena II1G czy mogę prosić o rzuty wraz z wymiarami (długościami) ścian parteru? lukass272@wp.pl dziękuję z góry .

Gość peter0309
Napisano

Witam,

proszę o przesłanie na adres peter0309@op.pl zwymiarowanych rysunków.

Bardzo proszę również o przesłanie zestawienia materiałów i ich kosztorys.

Z góry dziękuję.

Napisano

Witam, proszę o przesłanie na adres peter0309@op.pl zwymiarowanych rysunków. Bardzo proszę również o przesłanie zestawienia materiałów i ich kosztorys. Z góry dziękuję.

Dzień dobry, w dniu dzisiejszym wyślę do Pana wszystkie dostępne informacje przed zakupem projektu. Będą tam rysunki oraz zestawienia, natomiast kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam!

Gość Gość
Napisano

Witam, proszę o przesłanie na adres krzysiekdudi@o2.pl zwymiarowanych rysunków. Bardzo proszę również o przesłanie zestawienia materiałów. Z góry dziękuję.

Gość Krzysiek
Napisano

Witam,zastanawiamy się nad budową tego domu proszę o przesłanie na adres krzysiekdudi@o2.pl zwymiarowanych rysunków. Bardzo proszę również o przesłanie zestawienia materiałów. Z góry dziękuję.

Napisano

Witam,zastanawiamy się nad budową tego domu proszę o przesłanie na adres krzysiekdudi@o2.pl zwymiarowanych rysunków. Bardzo proszę również o przesłanie zestawienia materiałów. Z góry dziękuję.

Witam,

Dziękujemy za zainteresowanie projektem.

Materiały zostały przesłane na podany adres.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, Niestety nie mogę się zdecydować który projekt wybrać, pomogłyby mi zwymiarowane rysunki tych projektów: Telimena II 1G i Telimena III, bardzo prosze o przesłanie ich na adres aniazachara@o2.pl. Z góry dziekuję.

Napisano

Bardzo proszę o przesłanie na adres goosiee@wp.pl zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów. Z góry dziękuję. Barbara

Napisano

Bardzo proszę o przesłanie na adres goosiee@wp.pl zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów. Z góry dziękuję. Barbara

Witam.

Rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów zostały wysłane na podanego meila. 

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano

Witam!Bardzo podoba mi się ten projekt.Bardzo proszę o przesłanie na adres kaluag@o2.pl zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Katarzyna

Napisano

Witam!Bardzo podoba mi się ten projekt.Bardzo proszę o przesłanie na adres kaluag@o2.pl zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Katarzyna

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Witam. Ja również prosiłbym o przesłanie zwymiarowanych rysunków i zestawienia materiałów na adres: kaspel@onet.pl. Dziękuję i pozdrawiam.