Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2019 13 godzin temu, Gość Robert napisał: Witam jestem zainteresowany tym projektem czy jest możliwość rozbudowania projektu o podpiwniczenie od ściany garażu do ściany oddzielającej schody z salonem ok. 60 m2, wyrównanie ściany w salonie, usunięcie kominka z wewnątrz. Czy na poddaszu można zrobić w łazience okno dachowe i/lub podnieść ścianę kolankową? Proszę o kontakt mój e-mail: robertomc@o2.pl Dzień dobry, Opisane zmiany są możliwe do wprowadzenia. Można zlecić je nam. W celu otrzymania wyceny i terminu realizacji proszę o przesłanie e-maila z opisem zmian na adres: info@dobredomy.pl. Odpowiedź otrzyma Pan w ciągu 1-2 dni roboczych. Zmiany można wprowadzić również na etapie adaptacji. Wówczas ich wyceny dokona wybrany przez Pana architekt. Pozdrawiam Cytuj
Jedrzej Napisano 25 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Telimena II IG. Czy mógłbym prosić o przesłanie rzutów budynku wraz z wymiarami na adres jedtel7@wp.pl. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2019 16 godzin temu, Jedrzej napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Telimena II IG. Czy mógłbym prosić o przesłanie rzutów budynku wraz z wymiarami na adres jedtel7@wp.pl. Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Kamil Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2019 Witam, jestem zainteresowany projektem Telimena II 2G. Czy mógłbym prosić o przesłanie rzutów budynku wraz z wymiarami oraz zestawienia materiałów i ich wycenę? Z góry dziękuje. Email kam.jackowski@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2019 14 godzin temu, Gość Gość Kamil napisał: Witam, jestem zainteresowany projektem Telimena II 2G. Czy mógłbym prosić o przesłanie rzutów budynku wraz z wymiarami oraz zestawienia materiałów i ich wycenę? Z góry dziękuje. Email kam.jackowski@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek C Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Telimena II IG. Czy mógłbym prosić o przesłanie rzutów budynku wraz z wymiarami na adres mciupa80@o2.pl Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2019 9 godzin temu, Gość Marek C napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Telimena II IG. Czy mógłbym prosić o przesłanie rzutów budynku wraz z wymiarami na adres mciupa80@o2.pl Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Laura Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2020 Witam, chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość umieszczenia okien dachowych w salonie, w miejscu gdzie jest wysoki sufit? Pozdrawiam, Laura Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2020 15 godzin temu, Gość Laura napisał: Witam, chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość umieszczenia okien dachowych w salonie, w miejscu gdzie jest wysoki sufit? Pozdrawiam, Laura Dzień dobry, tego typu zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 23 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2020 Proszę o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego, a także wymiary stolarki okiennej i drzwiowej. Dziękuję i pozdrawiam bwoszczylo@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2020 9 godzin temu, Gość Bartek napisał: Proszę o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego, a także wymiary stolarki okiennej i drzwiowej. Dziękuję i pozdrawiam bwoszczylo@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Eryk Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2021 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami na maila: eryk.wesolek@op.pl Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2021 W dniu 8.01.2021 o 18:41, Gość Eryk napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami na maila: eryk.wesolek@op.pl Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rob Napisano 19 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2021 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami i z oznaczeniem ścian nośnych domu oraz zestawienia materiałów na adres roblobi@o2.pl Z góry dziękuję Cytuj
Redaktor Napisano 19 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2021 15 minut temu, Gość Rob napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami i z oznaczeniem ścian nośnych domu oraz zestawienia materiałów na adres roblobi@o2.pl Z góry dziękuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 26 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2021 Dzień dobry! kupię od posiadaczy projektu Telimena II 1g projekt kominka zewnętrznego. Będę wdzięczna za kontakt 602178352 Cytuj
Gość Ania Napisano 26 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2021 Dzien dobry! Odkupie od posiadacza pelnegl projektu, projekt kominka zewnetrznego (murowanego). Prosze zainteresowanych okontakt mailowy: balcerowska2c@gmail.com Cytuj
Gość Monika Napisano 28 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2021 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami na maila: miska099@wp.pl Chciałbym jeszcze dopytać czy w łazience na piętrze można zrezygnować z lukarny z oknem i zastąpić ja oknem w dachu? Pytam ze względu na warunki zabudowy, które mówią o wysokości elewacji frontowej max 3m i niestety tu byłoby więcej. Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 28 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2021 Godzinę temu, Gość Monika napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami na maila: miska099@wp.pl Chciałbym jeszcze dopytać czy w łazience na piętrze można zrezygnować z lukarny z oknem i zastąpić ja oknem w dachu? Pytam ze względu na warunki zabudowy, które mówią o wysokości elewacji frontowej max 3m i niestety tu byłoby więcej. Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Zmiany są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Telimena lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/3052715248386760 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi