Gość Rafał Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu Telimena II 1G. Bardzo proszę o przesłanie rysunków z wymiarami, zestawienia materiałów oraz innych możliwych informacji dotyczących tego projektu na adres rkrakowiak@wp.pl. Z góry dziekuję. Bardzo fajny projekt domu. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu Telimena II 1G. Bardzo proszę o przesłanie rysunków z wymiarami, zestawienia materiałów oraz innych możliwych informacji dotyczących tego projektu na adres rkrakowiak@wp.pl. Z góry dziekuję. Bardzo fajny projekt domu. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2017 Dzień Dobry, jestem zainteresowany Telimena II 1g, proszę o przesłanie dostępnych materiałów dodatkowych na adres: ra.szy@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2017 Dzień Dobry, jestem zainteresowany Telimena II 1g, proszę o przesłanie dostępnych materiałów dodatkowych na adres: ra.szy@wp.pl Pozdrawiam. Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2017 Witam, jestem zainteresowany Telimena II 1g, prosiłbym o przesłanie materiałów dodatkowych na adres: wroncartoon@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2017 Witam, jestem zainteresowany Telimena II 1g, prosiłbym o przesłanie materiałów dodatkowych na adres: wroncartoon@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość magda Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2017 Prosze o materiay dodakowe magdagorecka25@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2017 Prosze o materiay dodakowe magdagorecka25@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Basia Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Witam, jestem zakochana w tym projekcie, niestety wjazd na działkę jest od zachodu, a kominek chcemy od południa. Czy istnieje jakakolwiek możliwość, aby to osiągnąć poprzez zmiany w tym projekcie? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2017 Witam, jestem zakochana w tym projekcie, niestety wjazd na działkę jest od zachodu, a kominek chcemy od południa. Czy istnieje jakakolwiek możliwość, aby to osiągnąć poprzez zmiany w tym projekcie? Pozdrawiam Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2017 Witam Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres mplasky@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2017 Witam Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres mplasky@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2017 Dzień dobry , Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres elail@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2017 Dzień dobry , Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres elail@poczta.onet.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mateusz Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2017 Witam Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres bjstour@vp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2017 Witam Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres bjstour@vp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2017 Witam Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres trojanowicz.magda@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2017 Witam Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres trojanowicz.magda@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2017 Witam proszę o przesłanie materiałów i kosztów budowy na adres oladrabik@wp.pl Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2017 Witam proszę o przesłanie materiałów i kosztów budowy na adres oladrabik@wp.pl Dziękuje Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2017 Witam Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres anna_wolinska@hotmail.com, rozważamy zakup właśnie tego projektu. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2017 Witam Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres anna_wolinska@hotmail.com, rozważamy zakup właśnie tego projektu. Pozdrawiam Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Emil Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Witam proszę o przesłanie dodatkowych materiałów oraz kosztorysu na adres eandrulewicz@wp.pl. pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2017 Witam proszę o przesłanie dodatkowych materiałów oraz kosztorysu na adres eandrulewicz@wp.pl. pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maniek Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie materiałów dostępnych przed zakupem projektu na adres maniekmuz@gmail.com . dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi