Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Projekt Telimena II 1G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzień dobry. Jestem zainteresowana zakupem projektu ww. domu. Widzę z wpisów na forum ze istnieje możliwość otrzymania jakiś dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu jeszcze przed zakupem projektu właściwego. Czy mogę również prosić o ich przesłanie na adres : alexgym2012@gmail.com

Napisano

Dzień dobry. Jestem zainteresowana zakupem projektu ww. domu. Widzę z wpisów na forum ze istnieje możliwość otrzymania jakiś dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu jeszcze przed zakupem projektu właściwego. Czy mogę również prosić o ich przesłanie na adres : alexgym2012@gmail.com

Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

Napisano

Witam, również jestem zainteresowany dodatkowymi materiałami - e-mail: arturjasien@tlen.pl

Pozdrawiam

Gość MONIKAZ
Napisano

JESTEM ZAINTERESOWANA ZAKUPEM PROJEKTU TELIMENA II 1G , PROSZĘ O PRZESŁANIE MA E MAIL MONIKAZAJ76@GMAIL.COM DODATKOWYCH INFORMACJI O PROJEKCIE. BARDZO DZIĘKUJĘ.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano

Witam, jestem zainteresowany dodatkowymi materiałami. Prosiłbym o przesłanie tych materiałów na mój e-mail nixx1@interia.pl, jeśli oczywiście istnieje taka możliwość.

• 5 weeks later...
Gość Michał
Napisano

Witam Jestem zainteresowany tym projektem również poproszę o materiały na barszczu1984@o2.pl

Gość Vladimir
Napisano

Witam Jestem zainteresowany tym projektem również poproszę o materiały na barszczu vladimir.shvetsov@gmail.com

Gość Vladimir
Napisano

Witam.

Zainteresowany możliwością adaptacji projektu:

- zamiast garażu dodatkowy pokój z garderobą

- zamiast gabinet - pralnia

Na poddaszu:

zamiast prania poszerzyć szafę.

Napisano

Witam.

Zainteresowany możliwością adaptacji projektu:

- zamiast garażu dodatkowy pokój z garderobą

- zamiast gabinet - pralnia

Na poddaszu:

zamiast prania poszerzyć szafę.

Witam

Zmiany te można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji, we współpracy ze swoim architektem. Nie będą one wymagały dodatkowej zgody naszej Pracowni.

Pozdrawiam

Gość Przemek
Napisano

Witam, jestem zainteresowany Telimena II 1g, prosiłbym o przesłanie materiałów dodatkowych na adres: przemek162@onet.eu Pozdrawiam ;)