Dobre Domy Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2016 witam ja też poproszę b.ruszaj@gmail.com Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Alex Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2016 Dzień dobry. Jestem zainteresowana zakupem projektu ww. domu. Widzę z wpisów na forum ze istnieje możliwość otrzymania jakiś dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu jeszcze przed zakupem projektu właściwego. Czy mogę również prosić o ich przesłanie na adres : alexgym2012@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2016 Dzień dobry. Jestem zainteresowana zakupem projektu ww. domu. Widzę z wpisów na forum ze istnieje możliwość otrzymania jakiś dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu jeszcze przed zakupem projektu właściwego. Czy mogę również prosić o ich przesłanie na adres : alexgym2012@gmail.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Artur Napisano 2 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2016 Witam, również jestem zainteresowany dodatkowymi materiałami - e-mail: arturjasien@tlen.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2016 Witam, również jestem zainteresowany dodatkowymi materiałami - e-mail: arturjasien@tlen.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość MONIKAZ Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2016 JESTEM ZAINTERESOWANA ZAKUPEM PROJEKTU TELIMENA II 1G , PROSZĘ O PRZESŁANIE MA E MAIL MONIKAZAJ76@GMAIL.COM DODATKOWYCH INFORMACJI O PROJEKCIE. BARDZO DZIĘKUJĘ. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2016 JESTEM ZAINTERESOWANA ZAKUPEM PROJEKTU TELIMENA II 1G , PROSZĘ O PRZESŁANIE MA E MAIL MONIKAZAJ76@GMAIL.COM DODATKOWYCH INFORMACJI O PROJEKCIE. BARDZO DZIĘKUJĘ. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2016 Witam,poproszę również o wszystkie dostępne materiały na Andrzej.bilo@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2016 Witam,poproszę również o wszystkie dostępne materiały na Andrzej.bilo@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2016 Witam, jestem zainteresowany dodatkowymi materiałami. Prosiłbym o przesłanie tych materiałów na mój e-mail nixx1@interia.pl, jeśli oczywiście istnieje taka możliwość. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2016 Witam, jestem zainteresowany dodatkowymi materiałami. Prosiłbym o przesłanie tych materiałów na mój e-mail nixx1@interia.pl, jeśli oczywiście istnieje taka możliwość. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem również poproszę o materiały na barszczu1984@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem również poproszę o materiały na barszczu1984@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Vladimir Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem również poproszę o materiały na barszczu vladimir.shvetsov@gmail.com Cytuj
Gość Bogusia Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2017 Proszę o materiały dodatkowe na adres bogusialesniewska@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2017 Witam Jestem zainteresowany tym projektem również poproszę o materiały na barszczu vladimir.shvetsov@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2017 Proszę o materiały dodatkowe na adres bogusialesniewska@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2017 Witam, Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres zaro621@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 Witam, Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres zaro621@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość KarolinaZ. Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2017 także poproszę o materiały dodatkowe karolina.rusek@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2017 także poproszę o materiały dodatkowe karolina.rusek@gmail.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Vladimir Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2017 Witam. Zainteresowany możliwością adaptacji projektu: - zamiast garażu dodatkowy pokój z garderobą - zamiast gabinet - pralnia Na poddaszu: zamiast prania poszerzyć szafę. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2017 Witam. Zainteresowany możliwością adaptacji projektu: - zamiast garażu dodatkowy pokój z garderobą - zamiast gabinet - pralnia Na poddaszu: zamiast prania poszerzyć szafę. Witam Zmiany te można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji, we współpracy ze swoim architektem. Nie będą one wymagały dodatkowej zgody naszej Pracowni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemek Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 Witam, jestem zainteresowany Telimena II 1g, prosiłbym o przesłanie materiałów dodatkowych na adres: przemek162@onet.eu Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 Witam, jestem zainteresowany Telimena II 1g, prosiłbym o przesłanie materiałów dodatkowych na adres: przemek162@onet.eu Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi