Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Agnieszka
Napisano

Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych dla tego projektu na mail Budzik2005@interia.pl Dziękuje i pozdrawiam, Agnieszka

• Odpowiedzi 75
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  W dniu 3.07.2018 o 15:00, Agnieszka napisał:

Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych dla tego projektu na mail Budzik2005@interia.pl Dziękuje i pozdrawiam, Agnieszka

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Sylwester
Napisano

Witam poproszę o rysunki szczegółowe tego projektu na adres sylwek.traczyk@wp.pl

• 2 months later...
Napisano
Witam, Prosze o podanie wymiarow tego domu (szerokosc i dlugosc) i ewentualnie rysunki. novato.tempt@gmail.com Pozdrawiam, Tomek
  • 5 months later...
Napisano

Witam,
jestem zainteresowana budową domu według projektu Emma. Proszę o przesłanie rysunków
 szczegółowych domu na adres ewela18@gmail.com          

Pozdrawiam i dziękuj

Ewelina

Napisano
  W dniu 5.03.2019 o 09:53, ewela napisał:

Witam,
jestem zainteresowana budową domu według projektu Emma. Proszę o przesłanie rysunków
 szczegółowych domu na adres ewela18@gmail.com          

Pozdrawiam i dziękuj

Ewelina

Expand  

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 2 weeks later...
Gość Michał
Napisano

Dzień dobry jestem zainteresowany budową domu wg.projektu Emma. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres michal.zrobek@gmail.com. Dodatkowo proszę o udzielenie ogólnych informacji nt. możliwości wprowadzenia następujących zmian:

1. poszerzenie garażu o ok. 0,5m w stronę zewnętrzną budynku,
  2. dodanie okna w ścianie szczytowej, w garderobie,
  3. likwidacja okna dachowego w garderobie,
  4. poszerzenie budynku o 1m (symetrycznie względem dłuższej osi tj. po 0,5m na stronę budynku) (w przypadku takiej możliwości, kwestia poszerzenia garażu, wg.pkt.1, staje się bezpodstawna).

Dziękuję z góry za odpowiedź,

Pozdrawiam.

Napisano
  W dniu 22.03.2019 o 22:54, Gość Michał napisał:

Dzień dobry jestem zainteresowany budową domu wg.projektu Emma. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres michal.zrobek@gmail.com. Dodatkowo proszę o udzielenie ogólnych informacji nt. możliwości wprowadzenia następujących zmian:

1. poszerzenie garażu o ok. 0,5m w stronę zewnętrzną budynku,
  2. dodanie okna w ścianie szczytowej, w garderobie,
  3. likwidacja okna dachowego w garderobie,
  4. poszerzenie budynku o 1m (symetrycznie względem dłuższej osi tj. po 0,5m na stronę budynku) (w przypadku takiej możliwości, kwestia poszerzenia garażu, wg.pkt.1, staje się bezpodstawna).

Dziękuję z góry za odpowiedź,

Pozdrawiam.

Expand  

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Można wprowadzić takie zmiany: poprzez naszą pracownię przed zakupem projektu lub na etapie adaptacji po zakupieniu wersji katalogowej projektu. Pozdrawiam. 

• 4 weeks later...
Gość Agnieszka
Napisano

Dzień dobry chciała bym by państwo mi przesłali rysunki szczegółowe na adres icecoldwoman12@gmail.com 

• 1 month later...
Gość Czup Andrzej
Napisano
Witam serdecznie! Jestem zainteresowany budową domu w/g projektu Emma lub Ida. Poproszę o szczegółowe rysunki tych projektów na adres. adi66@onet.eu Dziękuję!
Napisano
  W dniu 23.05.2019 o 20:09, Gość Czup Andrzej napisał:

Witam serdecznie! Jestem zainteresowany budową domu w/g projektu Emma lub Ida. Poproszę o szczegółowe rysunki tych projektów na adres. adi66@onet.eu Dziękuję!

Expand  

Dzień dobry,

rysunki zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
Gość Dzień dobry
Napisano

Witam, proszę o wysłanie rysunków szczegółowych domu Emma :) 

na adres mr-zgr@o2.pl 

Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję.

• 3 years later...