Gość Dorota Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowana budową domu według projektu Emma lub Ida. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych obu domów na adres dorota.podkoscielna@wp.pl. Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowana budową domu według projektu Emma lub Ida. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych obu domów na adres dorota.podkoscielna@wp.pl. Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowany budową domu według projektu Emma. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych domu na adres ism3na@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowany budową domu według projektu Emma. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych domu na adres ism3na@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan rysunki dotyczące projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Podobińska Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2017 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektów Emma i Ida na adres marta.e.podobinska@poczta.fm. Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2017 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektów Emma i Ida na adres marta.e.podobinska@poczta.fm. Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2017 Witam Czy ktoś wybudował już ten dom oraz podzielił się z wami jak to wygląda na żywo? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2017 Witam Czy ktoś wybudował już ten dom oraz podzielił się z wami jak to wygląda na żywo? Pozdrawiam Witam, nie posiadamy informacji o realizacji budynków wg naszych projektów. Może, któryś z Inwestorów zaglądających na forum podzieli się informacjami/ zdjęciami z budowy. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Joanna Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Emma i Ida, jesteśmy zainteresowani budową, na adres joanna_iwanek@wp.pl. Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Emma i Ida, jesteśmy zainteresowani budową, na adres joanna_iwanek@wp.pl. Pozdrawiam i dziękuję. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma PanI materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Leszek Brzeziński Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2017 Dzień dobry Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Emma, jestem zainteresowany budową, na adres: brzezinski41@wp.pl. Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2017 Dzień dobry Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Emma, jestem zainteresowany budową, na adres: brzezinski41@wp.pl. Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2018 Szanowni Państwo, czy istnieje możliwość dosłania dodatkowych materiałów dotyczących tego projektu . Jeśli tak proszę o przesłanie na adres wasabii@o2.pl. Poważnie rozważamy wybór tego projektu. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2018 Szanowni Państwo, czy istnieje możliwość dosłania dodatkowych materiałów dotyczących tego projektu . Jeśli tak proszę o przesłanie na adres wasabii@o2.pl. Poważnie rozważamy wybór tego projektu. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Hubert Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2018 Witam serdecznie. Chciałbym przyłączyć się do prośby o wysłanie rysunków szczegółowych na adres natalia031292@wp.pl. Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2018 Witam serdecznie. Chciałbym przyłączyć się do prośby o wysłanie rysunków szczegółowych na adres natalia031292@wp.pl. Pozdrawiam i dziękuję. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Natalia Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2018 Witam. Bardzo proszę o podanie wysokości pomieszczeń na poddaszu. natalia031292@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2018 Witam. Bardzo proszę o podanie wysokości pomieszczeń na poddaszu. natalia031292@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Witam Na podany adres mailowy prześlemy materiały, w tym również przekroje budynku, z których będzie można odczytać poszczególne wymiary. Pozdrawiam Cytuj
Kaja Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2018 W poprzedniej wiadomości nie podałam adresu e-mail, jeszcze raz poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych do projektów Ida i Emma. Mój adres to kaja.brygola@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2018 W poprzedniej wiadomości nie podałam adresu e-mail, jeszcze raz poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych do projektów Ida i Emma. Mój adres to kaja.brygola@gmail.com. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2018 Jaka Jest powierzchnia Podłóg ?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan rysunki szczegółowe (w tym celu proszę o podanie adresu mailowego). Będą tam dokładne wymiary, na ich podstawie można obliczyć powierzchnię podłóg na poddaszu. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Marcel Napisano 18 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2018 Czy buduję Ktoś ten dom ? Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 24 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2018 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych dla tego projektu na mail agnieszka.piotrowska1988@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam, Agnieszka Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2018 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych dla tego projektu na mail agnieszka.piotrowska1988@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam, Agnieszka Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi