Redaktor Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2014 Projekt domu Justynian III Szczegółowy opis projektu domu Justynian III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/justynianIII Cytuj
Gość Irek Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2015 Witam Jestem zainteresowany projektem. Czy można by zamiast dodatkowego wc zrobić dodatkowe pomieszczenie gospodarcze? miałoby ono służyć jako duża garderoba na odzież wierzchnią. wejście zaraz od strony z wiatrołapu. pozdrawiam Pozdarwiam Cytuj
Gość Irek Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2015 Witam czy jest możliwość z garażu wydzielic jedną część na kotłownię,myślę o piecu na eko-groszek pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2015 Witam czy ktoś buduje ten domek? Prosze o kontakt tu lub na ewulka145@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2015 Witam Jestem zainteresowany projektem. Czy można by zamiast dodatkowego wc zrobić dodatkowe pomieszczenie gospodarcze? miałoby ono służyć jako duża garderoba na odzież wierzchnią. wejście zaraz od strony z wiatrołapu. pozdrawiam Pozdarwiam Witam Taką zmianę jak najbardziej można wykonać na etapie adaptacji projektu, nie wymaga ona naszej zgody. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2015 Witam czy jest możliwość z garażu wydzielic jedną część na kotłownię,myślę o piecu na eko-groszek pozdrawiam Witam Pomieszczenie gospodarcze można przenieść do garażu, zmienić ogrzewanie z gazowego na paliwo stałe - wszystko to na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2015 Witam serdecznie czy również mogłabym poprosić o zwymiarowane rysunki tego projektu na adres e-mail. Z góry dziękuje. przemek.h14@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2015 Witam serdecznie czy również mogłabym poprosić o zwymiarowane rysunki tego projektu na adres e-mail. Z góry dziękuje. przemek.h14@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2015 Jeśli to możliwe również poproszę o z wymiarowane rysunki na adres e-mail: rafal.dobrowolski84@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam . Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2015 Jeśli to możliwe również poproszę o z wymiarowane rysunki na adres e-mail: rafal.dobrowolski84@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam . Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Seba Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2015 Proszę o przesłanie rzutu z wymiarami poszczególnych pomieszczeń w formacie pdf i dwg. Chcemy ustalić z żoną ustawienie mebli i ewentualne przeróbki rozmieszczenia ścian i drzwi. Mój mail: s.bulas@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2015 Proszę o przesłanie rzutu z wymiarami poszczególnych pomieszczeń w formacie pdf i dwg. Chcemy ustalić z żoną ustawienie mebli i ewentualne przeróbki rozmieszczenia ścian i drzwi. Mój mail: s.bulas@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane Cytuj
Gość Seba Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2015 Proszę o przesłanie rzutu z wymiarami poszczególnych pomieszczeń w formacie pdf i dwg. Chcemy ustalić z żoną ustawienie mebli i ewentualne przeróbki rozmieszczenia ścian i drzwi. Mój mail: s.bulas@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2015 Proszę o przesłanie rzutu z wymiarami poszczególnych pomieszczeń w formacie pdf i dwg. Chcemy ustalić z żoną ustawienie mebli i ewentualne przeróbki rozmieszczenia ścian i drzwi. Mój mail: s.bulas@op.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2015 Witam serdecznie, proszę o przesłanie rzutu z wymiarami w formacie pdf. Zastanawiam się nad zmianą w salonie i jadalni oraz rozmieszczeniem wyposażenia. Adres mailowy: bea_mail@wp.pl . Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2015 Witam serdecznie, proszę o przesłanie rzutu z wymiarami w formacie pdf. Zastanawiam się nad zmianą w salonie i jadalni oraz rozmieszczeniem wyposażenia. Adres mailowy: bea_mail@wp.pl . Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2015 Witam, Proszę o przesłanie rzutu wymiarami poszczególnych pomieszczeń. legutkopaulina@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2015 Witam, Proszę o przesłanie rzutu wymiarami poszczególnych pomieszczeń. legutkopaulina@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Stefan Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2015 Witam, czy w tym projekcie można wstawić normalne schody i zaadaptować kiedyś poddasze na mieszkalne? Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2015 Witam, czy w tym projekcie można wstawić normalne schody i zaadaptować kiedyś poddasze na mieszkalne? Witam Strych w projekcie Justynia III ma wysokość 2,52 do sufitu przy założeniu wykonania izolacji akustycznej i posadzki betonowej według projektu. Oznacza to, że po wykończeniu podłogi przy zachowaniu minimalnej wysokości 2,5m będzie można zaadaptować strych na pomieszczenia użytkowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Witam, Proszę o przesłanie rzutu z wymiarami poszczególnych pomieszczeń. bartek.putz@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam, Proszę o przesłanie rzutu z wymiarami poszczególnych pomieszczeń. bartek.putz@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 12 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2015 Witam. Chciałam zapytać czy można zbudować ten dom w technologii szkieletowej. Jeśli tak jak ma się to do ceny ogólnej? Czy mogę prosić o wysłanie wymiarów poszczególnych pomieszczeń oraz zdjęć z realizacji na Natnad@interia.pl Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2015 Witam. Chciałam zapytać czy można zbudować ten dom w technologii szkieletowej. Jeśli tak jak ma się to do ceny ogólnej? Czy mogę prosić o wysłanie wymiarów poszczególnych pomieszczeń oraz zdjęć z realizacji na Natnad@interia.pl Pozdrawiam serdecznie Witam Projekt można zbudować w technologii szkieletowej - co do szczegółów technicznych, kosztów należy kontaktować się z firmą, która buduje domy w szkielecie np WOLF SYSTEM Sp. z o.o. Grzegorz Niewitała 48 600 104 130 grzegorz.niewitala@wolfsystem.pl www.wolfhaus.pl Szczegółowe rysunki przesyłam na maila. Niestety nie posiadamy zdjęć z realizacji budowy domu Justynian III. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi