Gość Ivan Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2018 Pozdrav, Možete li mi poslati detaljan plan Ida projekta, ivan.cavar@geospektar.ba Lp. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2018 Pozdrav, Možete li mi poslati detaljan plan Ida projekta, ivan.cavar@geospektar.ba Lp. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylo Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2018 Witam. Prosiłbym o rysunki szczegółowe powyższego domku na adres sylwek.traczyk@wp.pl .Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2018 Witam. Prosiłbym o rysunki szczegółowe powyższego domku na adres sylwek.traczyk@wp.pl .Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość M. Flak Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2018 Witam. Prosiłbym o rysunki szczegółowe powyższego domku na adres mirekflak@aol.com .Pozdrawiam I zgory dziekuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2018 15 godzin temu, Gość M. Flak napisał: Witam. Prosiłbym o rysunki szczegółowe powyższego domku na adres mirekflak@aol.com .Pozdrawiam I zgory dziekuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość kalina Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2018 Witam. Prosiłbym o rysunki szczegółowe powyższego domu na adres: dominikap12@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2018 W dniu 14.08.2018 o 12:49, Gość kalina napisał: Witam. Prosiłbym o rysunki szczegółowe powyższego domu na adres: dominikap12@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2018 Witam, Poproszę o przesłanie materiałów na adres pawel.borszcz89@gmail.com. Od dłuższego czasu zastanawiam się nam tym projektem. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2018 16 godzin temu, Gość Paweł napisał: Witam, Poproszę o przesłanie materiałów na adres pawel.borszcz89@gmail.com. Od dłuższego czasu zastanawiam się nam tym projektem. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość ida Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2019 witam proszę o rysunki szczegółowe projektu Ida na adres dwezowski@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2019 5 godzin temu, Gość ida napisał: witam proszę o rysunki szczegółowe projektu Ida na adres dwezowski@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
ewela Napisano 2 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2019 Witam, proszę o rysunki szczegółowe projektu Ida na adres mailowy ewela18@gmail.com. Pozdrawiam Ewela Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2019 2 godziny temu, ewela napisał: Witam, proszę o rysunki szczegółowe projektu Ida na adres mailowy ewela18@gmail.com. Pozdrawiam Ewela Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość andrzej Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2019 Witam czy jest możliwosc zamowienia tego projektu w konstrukcji szkieletowej tzw kanadyjski.pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2019 W dniu 1.05.2019 o 13:25, Gość andrzej napisał: Witam czy jest możliwosc zamowienia tego projektu w konstrukcji szkieletowej tzw kanadyjski.pozdrawiam Dzień dobry, niestety nie podejmujemy się przeprojektowania projektu na technologię szkieletową. Jeśli byłby Pan zainteresowany technologią prefabrykowaną szkieletową to proponujemy kontakt z firmą Wolf System. Dokonają oni zmian w dokumentacji domu, w oparciu o swoje rozwiązania, a następnie go wybudują. Dając gwarancję wysokiej jakości. Podaję kontakt: tel. +48 32 605 37 00 e-mail: mail@wolfsystem.pl Zmianę można również wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Asia Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2019 Witam, czy może mi ktoś powiedzieć co to są za płyty w wizualizacji tego projektu? już niedługo będę zabierała się za ostatni etap - wykończenie i bardzo mi się to podoba ale nikt nie wie co to jest? czy jest jakaś wizualizacja tego projektu ale poddasza? Ma ktoś może coś takiego gotowego? Proszę o info na maila j.chmielowiec@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2019 20 godzin temu, Gość Asia napisał: Witam, czy może mi ktoś powiedzieć co to są za płyty w wizualizacji tego projektu? już niedługo będę zabierała się za ostatni etap - wykończenie i bardzo mi się to podoba ale nikt nie wie co to jest? czy jest jakaś wizualizacja tego projektu ale poddasza? Ma ktoś może coś takiego gotowego? Proszę o info na maila j.chmielowiec@wp.pl Dzień dobry, nie mamy gotowej wizualizacji poddasza. Cytuj
Gość Olga Napisano 3 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2019 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres olgazarzycka11@gmail.com. Dodatkowo proszę o udzielenie informacji nt. możliwości powiększenia garażu tak, aby był na 2 auta. Z góry dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2019 6 minut temu, Gość Olga napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres olgazarzycka11@gmail.com. Dodatkowo proszę o udzielenie informacji nt. możliwości powiększenia garażu tak, aby był na 2 auta. Z góry dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Można wprowadzić taką zmianę do projektu, poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 16 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2019 Poproszę o rysynki szczegółowe na adres: aboncler@gmail.com dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2019 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
bartek78 Napisano 12 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2020 Pytanie ile szerokości ma wjazd garażu i czy mogę prosić więcej zdjęć z budowy bo zakupiłem ten projekt a mam dość szerokie auto Cytuj
Gość Lola Napisano 20 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2021 Dnia 12.01.2020 o 20:27, bartek78 napisał: Pytanie ile szerokości ma wjazd garażu i czy mogę prosić więcej zdjęć z budowy bo zakupiłem ten projekt a mam dość szerokie auto Dnia 12.01.2020 o 20:27, bartek78 napisał: Pytanie ile szerokości ma wjazd garażu i czy mogę prosić więcej zdjęć z budowy bo zakupiłem ten projekt a mam dość szerokie auto Garaż ma 2,50 m ale spokojnie da się go lekko powiększyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi