Dobre Domy Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2016 Witam,Poproszę o rysunki szczegółowe na adres jolak12@gmail.com. Z góry dziękuje i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Widuch Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2016 Witam, proszę o rysunki szczegółowe domu IDA oraz proszę o szczegółową wycenę, jeśli państwo jeszcze nie posiadają wyceny to proszę o wycenę do projektu LENA proszę o wysłanie na kwiduch@op.pl Dziękuję bardzo i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2016 Witam, proszę o rysunki szczegółowe domu IDA oraz proszę o szczegółową wycenę, jeśli państwo jeszcze nie posiadają wyceny to proszę o wycenę do projektu LENA proszę o wysłanie na kwiduch@op.pl Dziękuję bardzo i pozdrawiam Witam. Rysunki oraz uproszczony kosztorys prześlemy w dniu dzisiejszym. Kosztorysy szczegółowe są płatne: Kosztorys stanu surowego: 74 zł Kosztorys stanu wykończonego: 305 zł Można je zamówić za pośrednictwem strony internetowej: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ lub za pośrednictwem Działu Obsługi Klienta: e-mail: biuro@dobredomy.pl tel.: 071 35 20 440 Pozdrawiam. Cytuj
Gość Sebastian Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2016 Witam. Jest możliwość zrezygnować w nim z lukarny (jaskółki) nad łazienką i zastosować normalny dach spadzisty i okno dachowe w tym miejscu?? Wydaje mi się że zmniejszyło by to koszty niewiele zmniejszając funkcjonalność. Jaka jest wysokość ścianki kolankowej ? Jest możliwość zmiany sposobu ogrzewania na pompę ciepła i w całym domu zastosowanie ogrzewania podłogowego + rekuperacja???? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2016 Witam. Jest możliwość zrezygnować w nim z lukarny (jaskółki) nad łazienką i zastosować normalny dach spadzisty i okno dachowe w tym miejscu?? Wydaje mi się że zmniejszyło by to koszty niewiele zmniejszając funkcjonalność. Jaka jest wysokość ścianki kolankowej ? Jest możliwość zmiany sposobu ogrzewania na pompę ciepła i w całym domu zastosowanie ogrzewania podłogowego + rekuperacja???? Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres mailowy info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość justyna Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2016 Witam, chyba nie będę oryginalna prosząc o przesłanie na maila justyna.blondi@wp.pl rysunków szczegółowych i kosztorysu uproszczonego projektu IDA Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Grudzień 2016 Witam, chyba nie będę oryginalna prosząc o przesłanie na maila justyna.blondi@wp.pl rysunków szczegółowych i kosztorysu uproszczonego projektu IDA Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patryk Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2017 Witam, proszę o uproszczony kosztorys na email : patrykmarszalek92@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2017 Witam, proszę o uproszczony kosztorys na email : patrykmarszalek92@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bogdan Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2017 Witam. Proszę o przesłanie na maila: bogdantomaszewski@wp.pl rysunków szczegółowych i kosztorysu uproszczonego projektu IDA - lustro. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2017 Witam. Proszę o przesłanie na maila: bogdantomaszewski@wp.pl rysunków szczegółowych i kosztorysu uproszczonego projektu IDA - lustro. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość marcin Dąb Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2017 Witam, chyba nie będę oryginalna prosząc o przesłanie na maila mar_cin_106@wp.pl rysunków szczegółowych i kosztorysu uproszczonego projektu IDA Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam, chyba nie będę oryginalna prosząc o przesłanie na maila mar_cin_106@wp.pl rysunków szczegółowych i kosztorysu uproszczonego projektu IDA Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aleksander Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2017 Witam, Proszę o przesłanie materiałów na: aleksander.sliwka01@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2017 Witam, Proszę o przesłanie materiałów na: aleksander.sliwka01@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 Witam, jestem zainteresowana budową tego domu i chciałbym prosić o wysłanie szczegółowych rysunków tego domu, oraz chciałabym zapytać czy można zlikwidować to pionowe okno na poddaszu w łazience i wykonać zamiast tego prosty dwuspadowy dach oraz czy całą bryłę wyłączając garaż poszerzyć tak aby powstała jedna bryła (prostokąt) bez załamań? A może mają Państwo podobne projekty jak IDA oraz EMMA ? adres e-mail p-aulina@tlen.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 Witam, jestem zainteresowana budową tego domu i chciałbym prosić o wysłanie szczegółowych rysunków tego domu, oraz chciałabym zapytać czy można zlikwidować to pionowe okno na poddaszu w łazience i wykonać zamiast tego prosty dwuspadowy dach oraz czy całą bryłę wyłączając garaż poszerzyć tak aby powstała jedna bryła (prostokąt) bez załamań? A może mają Państwo podobne projekty jak IDA oraz EMMA ? adres e-mail p-aulina@tlen.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki do obu projektów. Tak, może Pani wprowadzić wymienione zmiany na etapie adaptacji projektu. Wpłyną one na wygląd budynku. W ofercie mamy jeszcze projekt, np. Brenda. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Dominika Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2017 Także proszę o materiały... buli-32@o2.pl Cytuj
Gość Robert Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2017 Witam,Jestem zainteresowany budowa domu IDA. Miałbym więc prośbę o przesłanie na maila: madas1232@o2.pl rysunków szczegółowych i kosztorysu uproszczonego projektu IDA - lustrzane odbicie. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2017 Także proszę o materiały... buli-32@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2017 Witam,Jestem zainteresowany budowa domu IDA. Miałbym więc prośbę o przesłanie na maila: madas1232@o2.pl rysunków szczegółowych i kosztorysu uproszczonego projektu IDA - lustrzane odbicie. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2017 Witam,Jestem zainteresowana budowa domu IDA. Mam więc prośbę o przesłanie na maila: wmonikaaa@gmail.com materiałów. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2017 Witam,Jestem zainteresowana budowa domu IDA. Mam więc prośbę o przesłanie na maila: wmonikaaa@gmail.com materiałów. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2017 Witam. Za niedługo zaczynam budowę projektu IDA. Kupiłem projekt, dostałem kosztorys i wszystkie dodatki jakie akurat były w promocji. Moje pytanie brzmi: dlaczego w przedmiarze zastosowano tak mały bloczek do budowy ścian nośnych??? Bloczek N24 zamiast E24 ??? Niestety do Państwa biura nie mogę się dodzwonić od jakiegoś czasu... Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Witam. Za niedługo zaczynam budowę projektu IDA. Kupiłem projekt, dostałem kosztorys i wszystkie dodatki jakie akurat były w promocji. Moje pytanie brzmi: dlaczego w przedmiarze zastosowano tak mały bloczek do budowy ścian nośnych??? Bloczek N24 zamiast E24 ??? Niestety do Państwa biura nie mogę się dodzwonić od jakiegoś czasu... Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl - architekci odpowiedzą na Pana pytanie. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi