Redaktor Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2014 Projekt domu Ida Szczegółowy opis projektu domu Ida znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/ida Cytuj
Gość Doti Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2014 Czy jest możliwość powiększenia garażu na 2 samochody? projekt jak dla mnie idealny, ale w grę wchodzi tylko dwu stanowiskowy garaż. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2014 Witam Technicznie poszerzenie garażu na dwustanowiskowy w domu Ida możliwe jest do zrealizowania. Najlepiej wykonać to na etapie adaptacji projektu - nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Doti Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2014 Witam Technicznie poszerzenie garażu na dwustanowiskowy w domu Ida możliwe jest do zrealizowania. Najlepiej wykonać to na etapie adaptacji projektu - nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Super Cytuj
Gość Muti Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2014 Kiedy będzie informacja o kosztorysie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2014 Kiedy będzie informacja o kosztorysie? Witam - projekt Ida aktualnie jest koncepcją – oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację wynosi obecnie około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt ( w momencie złożenia zamówienia podamy konkretny termin opracowania dokumentacji). - kosztorysy dla naszych projektów opracowujemy w oparciu o szczegółową dokumentację – oznacza to, że wycenę kosztorysowa dla domu Idabędziemy mogli zlecić dopiero wtedy, gdy projekt będzie już gotowy Pozdrawiam Cytuj
Gość tomi Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 Witam! jaki jest koszt inwestycji tego domku? Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2015 Witam! jaki jest koszt inwestycji tego domku? Pozdrawiam! Witam, Projekt Ida jest jednym z najnowszych w naszej ofercie. Nie posiadamy jeszcze wszystkich opracowań do niego. Jak tylko będziemy mieli gotowy kosztorys do projektu, informacje te udostępnimy na naszej stronie internetowej. Potrwa to jednak przynajmniej kilka tygodni. W międzyszasie można opierać się na kosztorysach podobnych projektów, które zostały już opracowane np. Lenka. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karol Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2015 Witam serdecznie... Mam pytanko odnośnie kubatury NETTO budynku- czy w jej skład wliczany jest garaż i 'strych' ? Druga kwestia która mnie interesuje to kotłownia; czy istnieje możliwość powiększenia jej tak aby zastosować do opału paliwo stałe? Jeśli tak to jaka jest wymagana minimalna powierzchnia takiego pomieszczenia dla przedmiotowego budynku. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2015 Witam serdecznie... Mam pytanko odnośnie kubatury NETTO budynku- czy w jej skład wliczany jest garaż i 'strych' ? Druga kwestia która mnie interesuje to kotłownia; czy istnieje możliwość powiększenia jej tak aby zastosować do opału paliwo stałe? Jeśli tak to jaka jest wymagana minimalna powierzchnia takiego pomieszczenia dla przedmiotowego budynku. Pozdrawiam Dzień dobry! Garaż i strych są wliczone do kubatury netto. Nie ma w przepisach minimalnej powierzchni kotłowni na paliwo stałe dla kotłów do 24kW. Trzeba po prostu dopasować pomieszczenie do wybranego urządzenia i jego gabarytów. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2015 Witam mam pytanie odnośnie niewielkich zmian w projekcie chodzi o zlikwidowanie jednego okna przy schodach a okno w łazience zastąpienie oknem dachowym jakie mogą być koszty takiej zmiany orientacyjnie pozdrawiam ola Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Maj 2015 Witam mam pytanie odnośnie niewielkich zmian w projekcie chodzi o zlikwidowanie jednego okna przy schodach a okno w łazience zastąpienie oknem dachowym jakie mogą być koszty takiej zmiany orientacyjnie pozdrawiam ola Witam, Uprzejmie proszę o wysyłanie zapytań o wyceny zmian na nasz adres : info@dobredomy.pl. Pozdrawiam Cytuj
Gość ola Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 Witam, czy już udało się oszacować koszty tego domku? pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2015 Witam, czy już udało się oszacować koszty tego domku? pozdrawiam! Witam Projekt ten nadal jest koncepcją - nie mamy do niego opracowanej dokumentacji, a także wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kinga Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2015 Witam, czy już udało się oszacować koszty tego domku? pozdrawiam! witam,czy buduje Pani ten domek? pozdrawiam Cytuj
Gość Leszek Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2016 Witam. Czy ktoś już może wybudował ten dom? Potrzebuję małej porady. Cytuj
Gość Dariusz Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2016 Witam. Prosiłbym o rysunki szczegółowe powyższego domku na adres dario241@wp.pl Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2016 Witam. Prosiłbym o rysunki szczegółowe powyższego domku na adres dario241@wp.pl Pozdrawiam, Dzień dobry, Prześlę rysunki na wskazany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 22 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2016 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres stile28@wp.pl.Głównie interesują mnie wymiary pokoi na poddaszu. Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2016 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres stile28@wp.pl.Głównie interesują mnie wymiary pokoi na poddaszu. Z góry dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2016 Witam !!! Poprosze o rysunki szczegółowe na adres iwona_miko@autograf.pl Z góry dziekuje i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2016 Witam !!! Poprosze o rysunki szczegółowe na adres iwona_miko@autograf.pl Z góry dziekuje i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 31 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2016 Witam.. proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres karolinarusin91@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2016 Witam.. proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres karolinarusin91@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joak Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2016 Witam,Poproszę o rysunki szczegółowe na adres jolak12@gmail.com. Z góry dziękuje i Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi