Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2017 Dzien dobry! Jestem zainteresowana projektem Lena Mala. Mozna prosic o przeslanie rysunkow szczegolowych na maila: iworadg@interia.pl. Dziekuje Dzień dobry, oczywiście prześlemy rysunki na wskazany adres. Pozdrawiamy! Cytuj
Gość Łukasz Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2017 Witam. Buduję ten domek. Przestrzegam przed stromymi, niewygodnymi schodami. Nie zwróciłem totalnie na to uwagi przy wyborze projektu, bo wpasował on się w moje preferencje we wszystkich innych aspektach. Nie wiem może wszystkie projekty małych domów tak mają, ale uważam że schody o wymiarach 19/25 są po prostu niewygodne i zbyt strome jak na dom w którym się mieszka, co innego domek letniskowy. Poprawienie tych wymiarów w danym projekcie jest nierealne. Witam. Szerokość stopni to 26cm. Schody zostały zaprojektowane zgodnie z wszelkimi normami i przepisami. Pozdrawiam. zrobiłem 25 kosztem ciut wygodniejszych 6 stopni zabiegowych. W projekcie przecież te własnie schody nie są zwymiarowane. W tych warunkach i tak udało mi się uzyskać optimum. Bardziej rozchodzi się własnie o wysokość tych schodów. W moim odczucie max norma 19 cm dla tych schodów jest zawyżona. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2017 zrobiłem 25 kosztem ciut wygodniejszych 6 stopni zabiegowych. W projekcie przecież te własnie schody nie są zwymiarowane. W tych warunkach i tak udało mi się uzyskać optimum. Bardziej rozchodzi się własnie o wysokość tych schodów. W moim odczucie max norma 19 cm dla tych schodów jest zawyżona. Witam. W projekcie są podane wymiary schodów (16x19x26). Wysokość 19 cm przy szerokości stopnia 26cm jest nadal zgodna z przepisami. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Lukas Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2017 Jeśli ktoś buduje ten domek, proszę o kontakt mailowy odbij@wp.pl Cytuj
Gość Lukas Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2017 Jeśli ktoś buduje ten domek, proszę o kontakt mailowy odbij@wp.pl buduję ten dom, więc także mogę pomóc Cytuj
Gość Ewa Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem czy mogłabym prosić o materiały pokazowe na maila ewunia_k@onet.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2017 Witam, jestem zainteresowana projektem czy mogłabym prosić o materiały pokazowe na maila ewunia_k@onet.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bozena Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2017 witam serdecznie! Proszę przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy domu Lena mała .Pozdrawiam petek68@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2017 witam serdecznie! Proszę przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy domu Lena mała .Pozdrawiam petek68@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość ES Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2017 Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego - w podstawowym i lustrzanym odbiciu (myślimy o połączenie w dom bliźniaczy) na adres: ewelina.smaga@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2017 Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego - w podstawowym i lustrzanym odbiciu (myślimy o połączenie w dom bliźniaczy) na adres: ewelina.smaga@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Klient Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego - lustrzane odbicie na adres: mimi8851@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego - lustrzane odbicie na adres: mimi8851@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały dotyczące projektu. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Łukasz Wojciechowski Napisano 13 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2017 Proszę przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy domu Lena mała .Pozdrawiam lukasz.wojciechowski92@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2017 Proszę przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy domu Lena mała .Pozdrawiam lukasz.wojciechowski92@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Renata Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego na adres: renata.ozimek@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego na adres: renata.ozimek@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Misztal Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych domu Lena Mała na adres: grzegorz.misztal@wp.pl Dziękuję Bardzo. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych domu Lena Mała na adres: grzegorz.misztal@wp.pl Dziękuję Bardzo. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2017 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych projektu Lena Mała na adres koper.marcin78@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Gość Marcin Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2017 Witam. Proszę przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy domu Lena mała na sdres : miackoe@aol.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2017 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu oraz rysunków szczegółowych projektu Lena Mała na adres koper.marcin78@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2017 Witam. Proszę przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu budowy domu Lena mała na sdres : miackoe@aol.com Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość M Bochenski Napisano 17 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2017 Witam.Prosze o przeslanie kosztorysu i rysunkow szczegolowych domu Lena Mala na adres skiba00@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2017 Witam.Prosze o przeslanie kosztorysu i rysunkow szczegolowych domu Lena Mala na adres skiba00@vp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi