Dobre Domy Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi na adres mailowy: Alka2205@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Teresa W. Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu dla projektu Lena Mała? Z góry dzękuję, teresawojtynska@poczta.onet.pl Cytuj
Gość R Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2016 witam. proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz zestawienia kosztorysowo-materiałowego do stanu surowego zamkniętego na adres gps.ro1604@gmail.com z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu dla projektu Lena Mała? Z góry dzękuję, teresawojtynska@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2016 witam. proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz zestawienia kosztorysowo-materiałowego do stanu surowego zamkniętego na adres gps.ro1604@gmail.com z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość G Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi na adres mailowy: czeklinska-malgorzata@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi na adres mailowy: czeklinska-malgorzata@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jacek Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2016 witam.mam pytanie czy projekt lena mala kwalifikuje sie do doplat MDM,w powierzchni uzytkowej nie uwzgedniono schodów,a limit do mdm to 100m prosze o opowiedz na jacekint@interia.pl z góry dziękuję Cytuj
Gość Wiola Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam bardzo mnie interesuje projekt Lena Mała w lustrzanym odbiciu, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia kosztorysowo-materiałowego dla tego projektu, na adres: wioletka431@wp.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 witam.mam pytanie czy projekt lena mala kwalifikuje sie do doplat MDM,w powierzchni uzytkowej nie uwzgedniono schodów,a limit do mdm to 100m prosze o opowiedz na jacekint@interia.pl z góry dziękuję Witam Zapytanie przekazałam do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam bardzo mnie interesuje projekt Lena Mała w lustrzanym odbiciu, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia kosztorysowo-materiałowego dla tego projektu, na adres: wioletka431@wp.pl. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mat Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi na adres mailowy: matchiu@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi na adres mailowy: matchiu@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2016 witam jestem zainteresowany projektem LENA MAŁA . Moge prosic o wysłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres email : siwy2446@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2016 witam jestem zainteresowany projektem LENA MAŁA . Moge prosic o wysłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu na adres email : siwy2446@wp.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Łukasz Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2016 Witam. Również proszę o wysłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu dla projektu ł Lena Mała na adres lukasz.wielosik@gmail.com . Z góry dziękuję. Cytuj
Gość Marta Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi na adres mailowy: marta_falkowska5@wp.pl Cytuj
Gość damian Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2016 Poproszę o przesłanie kosztorysu szacunkowego na adres mail ddabrowski1989@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2016 Witam. Również proszę o wysłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu dla projektu ł Lena Mała na adres lukasz.wielosik@gmail.com . Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2016 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi na adres mailowy: marta_falkowska5@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2016 Poproszę o przesłanie kosztorysu szacunkowego na adres mail ddabrowski1989@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Renata Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2016 Poprosze o przesłanie kosztorysu projektu na adres e-mail zniwiaz1988@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2016 Poprosze o przesłanie kosztorysu projektu na adres e-mail zniwiaz1988@o2.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - bezpłatnie możemy przesłać ogólne zestawienia kosztorysowe i materiałowe do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kuba Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2016 Witam, proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamknięteg projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi w wersji z odbiciem lustrzanym (garaż po prawej stronie od frontu) i jakie jest najlepsze ustawienie domu w tej wersji względem stron świata, oraz czy ten projekt kwalifikuje się do programu mdm. Proszę o odpowiedź na adres mailowy: pruszynski.j@ tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2016 Witam, proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamknięteg projektu LENA MAŁA wraz z rysunkami szczegółowymi w wersji z odbiciem lustrzanym (garaż po prawej stronie od frontu) i jakie jest najlepsze ustawienie domu w tej wersji względem stron świata, oraz czy ten projekt kwalifikuje się do programu mdm. Proszę o odpowiedź na adres mailowy: pruszynski.j@ tlen.pl Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi