Gość Inka Napisano 30 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2015 Witam, czy jest jakaś szansa, że dla tego projektu powstaną jednak w najbliższym czasie rysunki szczegółowe, bo jak przeglądam forum, to te "5 tygodni" ciągnie się już niestety od zeszłego roku ;-( Wielka szkoda, bo projekt naprawdę bardzo mi się podoba :-) Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2015 Witam, czy jest jakaś szansa, że dla tego projektu powstaną jednak w najbliższym czasie rysunki szczegółowe, bo jak przeglądam forum, to te "5 tygodni" ciągnie się już niestety od zeszłego roku ;-( Wielka szkoda, bo projekt naprawdę bardzo mi się podoba :-) Witam Aktualnie opracowujemy dokumentację do projektu Lena Mała. Powinna być gotowa w drugiej połowie czerwca - wtedy też będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Inka Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2015 Witam Aktualnie opracowujemy dokumentację do projektu Lena Mała. Powinna być gotowa w drugiej połowie czerwca - wtedy też będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Super wiadomość, czekam z niecierpliwością. Pozdrawiam :-) Cytuj
Gość Inka Napisano 30 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2015 Dzień dobry, Czy są już dostępne rysunki szczegółowe dla tego projektu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2015 Dzień dobry, Czy są już dostępne rysunki szczegółowe dla tego projektu? Witam Projekt Lena Mała jest już gotowy - szczegółowe rysunki do niego są już dostępne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2015 Witam. Zakupiłem u Państwa ten projekt odbicie lustrzane. Biuro architektoniczne jeszcze nie zaczęło go adaptować. Chciałbym jednak w tym projekcie umieścić piwnice pod częścią mieszkalną(niekoniecznie całą). Czy będzie to problem. Czy taka zmianę za dopłata mogę wprowadzić u Państwa czy pofatygować się do biura w Pucku. Czy mogę liczyć na jakieś propozycję piwnicy u Państwa Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2015 Witam. Zakupiłem u Państwa ten projekt odbicie lustrzane. Biuro architektoniczne jeszcze nie zaczęło go adaptować. Chciałbym jednak w tym projekcie umieścić piwnice pod częścią mieszkalną(niekoniecznie całą). Czy będzie to problem. Czy taka zmianę za dopłata mogę wprowadzić u Państwa czy pofatygować się do biura w Pucku. Czy mogę liczyć na jakieś propozycję piwnicy u Państwa Witam Proszę o kontakt bezpośrednio z architektami na adres mailowy info@dobredomy.pl Na pewno coś Panu zaproponuję. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2015 dzień dobry Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz wyceny (kosztorysu) na adres joannapretka@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2015 dzień dobry Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz wyceny (kosztorysu) na adres joannapretka@o2.pl Pozdrawiam Witam, Materiały zostaną wysłane na wskazany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2015 Witam, jestem zainteresowany tym projektem , jeśli jest juz gotywy kosztorys to byłbym wdzieczny Cytuj
Gość tomasz Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2015 witam, czy jest juz gotowy kosztorys? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2015 Witam, jestem zainteresowany tym projektem , jeśli jest juz gotywy kosztorys to byłbym wdzieczny Witam Niestety jeszcze nie otrzymaliśmy opracowania kosztorysowego dla domu Lena Mała - aktualnie trwa sezon urlopowy i prace dotyczące wycen uległy opóźnieniom. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2015 witam, czy jest juz gotowy kosztorys? Witam Niestety jeszcze nie otrzymaliśmy opracowania kosztorysowego dla domu Lena Mała - aktualnie trwa sezon urlopowy i prace dotyczące wycen uległy opóźnieniom. Pozdrawiam Cytuj
Gość tekieli małgorzata Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2015 Witam! Bardzo proszę o wysłanie kosztorysu na adres nala17@op.pl. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2015 Witam! Bardzo proszę o wysłanie kosztorysu na adres nala17@op.pl. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Witam Jak już pisałam w poprzednim poście niestety jeszcze nie otrzymaliśmy opracowania kosztorysowego dla domu Lena Mała - aktualnie trwa sezon urlopowy i prace dotyczące wycen uległy opóźnieniom. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kuba Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2015 Dzień dobry Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres pruszyński.j@tlen.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2015 Dzień dobry Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres pruszyński.j@tlen.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Julita Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2015 Dzień dobry Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz wyceny (kosztorysu) na adres sledzjulita@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2015 Dzień dobry Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz wyceny (kosztorysu) na adres sledzjulita@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały właśnie wysłane. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Grzegorz L. Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2015 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz wyceny (kosztorysu) na adres grzegorz28l@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2015 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz wyceny (kosztorysu) na adres grzegorz28l@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Julita Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2015 Witam, Czy projekt domu Lena Mała ma w swoim opisie dostępnę przykładowe aranżacje wnętrz? Lub podglądowo jak wygląda dół dom? Czy mogłaby dostac kilka zdjeć na maila? sledzjulita@gmail.com Z góry dziękuję za informacje. Śledź J. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2015 Witam, Czy projekt domu Lena Mała ma w swoim opisie dostępnę przykładowe aranżacje wnętrz? Lub podglądowo jak wygląda dół dom? Czy mogłaby dostac kilka zdjeć na maila? sledzjulita@gmail.com Z góry dziękuję za informacje. Śledź J. Witam Niestety aktualnie nie posiadamy projektu aranżacji wnętrz dla domu Lena Mała - jeśli zdecydujemy się na ich opracowanie, pojawią się przy prezentacji projektu na stronie www. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2015 Witam, Proszę o przesłanie dokładnych rysunków wraz z zestawieniem materiałów na adres darasw@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2015 Witam, Proszę o przesłanie dokładnych rysunków wraz z zestawieniem materiałów na adres darasw@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi