Redaktor Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2014 Projekt domu Lena Mała Szczegółowy opis projektu domu Lena Mała znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/lenaMala Cytuj
Gość Wiesław Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2014 Witam. Jestem zainteresowany niniejszym projektem, proszę o informację w jakim terminie byłby on dostępny z pełną dokumentacją. Proszę o przesłanie szacunkowego kosztorysu budowy. Proszę również o szczegółowe wyjaśnienie wejścia na strych, albowiem z rzutów wynika, iż znajduje się ono na nierównorzędnym poziomie klatki schodowej. Informację proszę o przesłanie na adres: wiesiekw23@wp.pl Dziękuję, pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2014 Witam Odpowiedź na podany adres mailowy prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2014 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu na mrwho@op.pl Czy jest możliwość ogrzania domu pompą ciepła + rekuparacja? Czy projekt należy do domów energooszczędnych NF40 ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2014 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu na mrwho@op.pl Czy jest możliwość ogrzania domu pompą ciepła + rekuparacja? Czy projekt należy do domów energooszczędnych NF40 ? Witam Projekt Lena Mała jest jedną z naszych najnowszych propozycji. Dokumentacja techniczna nie jest jeszcze gotowa. W związku z tym nie jestem w stanie określić dokładnie jaki będzie poziom EP oraz EK. Takie informacje będzie można uzyskać po przygotowaniu dokumentacji. Podobnie z kosztorysem. Wszystkie nasze projekty przystosowujemy do obowiązujących przepisów sprzyjających energooszczędności. Natomiast chcąc otrzymać budynek na poziomie wymagań NF40 należy przystosować go do warunków panujących na działce. Wraz z zakupionym projektem otrzyma Pan schemat wentylacji mechanicznej. Może Pan również zmienić instalacje i zastosować pompę ciepła. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2014 Witam, bardzo prosze o bardzo proszę o przeslanie koszorysu budowy domu na adres monikaredo@o2.pl Dziekuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2014 Witam, bardzo prosze o bardzo proszę o przeslanie koszorysu budowy domu na adres monikaredo@o2.pl Dziekuję Witam Lena Mała jest naszym nowym projektem i aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu wynosi obecnie około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero jak projekt będzie gotowy będziemy mogli zlecić do niego opracowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2014 Witam. Mam pytanie czy dałoby radę w projekcie Lena Mała na poddaszu wygospodarować miejsce na garderobę ogólnodostępną kosztem zmniejszenia pokoi? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2014 Witam. Mam pytanie czy dałoby radę w projekcie Lena Mała na poddaszu wygospodarować miejsce na garderobę ogólnodostępną kosztem zmniejszenia pokoi? Dzień dobry, można wprowadzić zmiany w układzie funkcjonalnym poddasza. Ogólnodostępna garderoba może się znajdować naprzeciwko schodów. Natomiast zmniejszymy przez to znacznie dwa pokoje. Sypialnia przewidziana jako dwuosobowa będzie miała bardzo małą powierzchnię. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2015 Witam. Mam takie pytanie czy podane wymiary pomieszczeń na poddaszu to są wymiarami użytkowymi czy może całkowitymi? Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2015 Witam. Mam takie pytanie czy podane wymiary pomieszczeń na poddaszu to są wymiarami użytkowymi czy może całkowitymi? Witam Podane powierzchnie pomieszczeń na poddaszu są powierzchniami użytkowymi. Szczegółowy rzut wraz z wymiarami pomieszczeń po podłodze możemy dosłać droga mailową - proszę o podanie adresu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2015 Witam. Mam takie pytanie czy podane wymiary pomieszczeń na poddaszu to są wymiarami użytkowymi czy może całkowitymi? Witam Podane powierzchnie pomieszczeń na poddaszu są powierzchniami użytkowymi. Szczegółowy rzut wraz z wymiarami pomieszczeń po podłodze możemy dosłać droga mailową - proszę o podanie adresu. Pozdrawiam Prosiłabym o przesłanie na adres: ewelina.kwiatuszek@wp.pl , z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2015 Prosiłabym o przesłanie na adres: ewelina.kwiatuszek@wp.pl , z góry dziękuję. Witam Niestety Lena Mała aktualnie jest koncepcją, co oznacza, że nie mamy do niej jeszcze szczegółowych rysunków. Czas oczekiwania na projekt wynosi około 5 tygodni od momentu złożenia zamówienia na dokumentację. Mamy dostępne rysunki dla Leny i Lenki. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Pozdrawiam Cytuj
Gość jj Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2015 Witam serdecznie, Czy jest możliwość wygospodarowania miejsca na prysznic w łazience na dole? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2015 Witam serdecznie, Czy jest możliwość wygospodarowania miejsca na prysznic w łazience na dole? Pozdrawiam Witam Istnieje możliwość powiększenia łazienki kosztem fragmentu holu i/lub wiatrołapu. Powiększona część mogłaby pozwolić na umiejscowienie prysznica w łazience. Niestety nie posiadamy jeszcze dokumentacji technicznej do tego projektu, więc nie jesteśmy w stanie wykonać niezbędnych do tego obliczeń. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2015 witam. Czy mozna przeslac kosztorys domu- Lena mala.Moj adres krzysztofm05@wp.pl Pozdrawiam . Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2015 witam. Czy mozna przeslac kosztorys domu- Lena mala.Moj adres krzysztofm05@wp.pl Pozdrawiam . Witam Projekt Lena Mała aktualnie jest koncepcją – oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację wynosi obecnie około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt ( w momencie złożenia zamówienia podamy konkretny termin opracowania dokumentacji). Kosztorysy dla naszych projektów opracowujemy w oparciu o szczegółową dokumentację – oznacza to, że wycenę kosztorysową dla domu Lena Mała będziemy mogli zlecić dopiero wtedy, gdy projekt będzie już gotowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość MM Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2015 Witam, czy są już dostępne szczegółowe rysunki do projektu? We wpisie poniżej datowanym na styczeń jest informacja, że będą dostępne za ok. 5 tygodni. Nikt przecież nie kupi tego projektu w ciemno.. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2015 Witam, czy są już dostępne szczegółowe rysunki do projektu? We wpisie poniżej datowanym na styczeń jest informacja, że będą dostępne za ok. 5 tygodni. Nikt przecież nie kupi tego projektu w ciemno.. Witam Projekt nadal jest koncepcją. Proszę jednak o kontakt na adres info@dobredomy.pl z prośbą o przesłanie chociażby wstępnie zwymiarowanych rysunków. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2015 Dzień Dobry Jestem zainteresowany tym Projektem. W związku z tym mam kilka pytań: - jaka jest wysokość ścianki kolankowej? - jaka jest powierzchnia dachu? - czy jest możliwośc budowania go z ceramiki (porotherm)? - jakie są wymiary pomieszczeń? Proszę o informację na adres: stargres@vp.pl Z góry dziękuję i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2015 Dzień Dobry Jestem zainteresowany tym Projektem. W związku z tym mam kilka pytań: - jaka jest wysokość ścianki kolankowej? - jaka jest powierzchnia dachu? - czy jest możliwośc budowania go z ceramiki (porotherm)? - jakie są wymiary pomieszczeń? Proszę o informację na adres: stargres@vp.pl Z góry dziękuję i Pozdrawiam Witam Odpowiedź prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość luka Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2015 Proszę o szczegółowe rysunki projektu. Tłumaczenie, że póki go nikt nie kupi nie będzie, jest dla mnie nie zrozumiałe. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2015 Proszę o szczegółowe rysunki projektu. Tłumaczenie, że póki go nikt nie kupi nie będzie, jest dla mnie nie zrozumiałe. Witam Proszę o podanie adresu mailowego - przygotujemy wstępnie zwymiarowane rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2015 Proszę o szczegółowe rysunki projektu. Tłumaczenie, że póki go nikt nie kupi nie będzie, jest dla mnie nie zrozumiałe. Witam Proszę o podanie adresu mailowego - przygotujemy wstępnie zwymiarowane rysunki. Pozdrawiam stq20@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2015 stq20@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi