Gość Ola Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 a czy jest możliwość wykonanie tego projektu w technologii szkieletowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 a czy jest możliwość wykonanie tego projektu w technologii szkieletowej? Witam Nasze domy zaprojektowane są w technologii tradycyjnej murowanej. O możliwość ich realizacji w szkielecie należy pytać firmy, które się tą technologia zajmują. Polecam kontakt z firmą WOLF SYSTEM: Grzegorz Niewitała, Tel: 600 104 130, grzegorz.niewitala@wolfsystem.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ola Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 a czy jest możliwość wykonanie tego projektu w technologii szkieletowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Tak, zmianę konstrukcji budynku można wprowadzić na etapie adaptacji. Zajmują się tym firmy, które jednocześnie budują domy w takiej technologii. Polecam kontak z firmą WOLF HAUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ola Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 a czy jest możliwość wykonanie tego projektu w technologii szkieletowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 a czy jest możliwość wykonanie tego projektu w technologii szkieletowej? Dzień dobry. Tak, istnieje możliwość wykonania tego domu w technologii szkieletowej. Polecamy współpracę z firmą Wolfhaus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 Karolex możesz powiedzieć, ile wyszłą wam budowa - czy kosztorysy na stronie są w miarę realne, czy niekoniecznie?? też jestem ciekaw czy kwota budowy Alfa II, czyli 231 tys. zł. jest realny czy mozna zrobić go nieco taniej? Czy też niestety, ale cena jest wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PAWEŁ Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2015 Witam serdecznie. od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem projektu ALFA II, na wiosnę rozpoczynam budowę ,proszę o sugestie dotyczące zmian jakie dokonaliście w swoich DOMKACH jeżeli możecie to podeślijcie jakieś fotki. na becco@wp.pl i jeszcze jedno ile kosztowała robocizna stanu surowego. (w okolicach krakowa mają straszne rozbieżności w cenie) pozdrawiam paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aleksandra Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Witam, czy ktoś buduje Alfę w woj. mazowieckim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Oliwia Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Witam, wraz z mezem jestesmy na etapie koncowym. Wprowadzilismy liczne zmiany wewnatrz budynku. Tweraz zastanawiamy sie nad fajnym pomyslem na elewacje. CZy ktos moze chchialby podzielic sie swoim?? Dzieki i pozdrawiam, Oliwia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Witam, wraz z mezem jestesmy na etapie koncowym. Wprowadzilismy liczne zmiany wewnatrz budynku. Tweraz zastanawiamy sie nad fajnym pomyslem na elewacje. CZy ktos moze chchialby podzielic sie swoim?? Dzieki i pozdrawiam, Oliwia! Co zmieniliscie, jeśli można zapytać? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Asia Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Witam, wraz z mezem jestesmy na etapie koncowym. Wprowadzilismy liczne zmiany wewnatrz budynku. Tweraz zastanawiamy sie nad fajnym pomyslem na elewacje. CZy ktos moze chchialby podzielic sie swoim?? Dzieki i pozdrawiam, Oliwia! witam, mam pytanie czy mogłabym prosić o przesłanie zdjęć z wewnątrz i zewnątrz domku, będę bardzo wdzięczna, pozdrawiam Aśka zabka127@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kinga Napisano 21 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2016 Witam!! Ja też zdecydowałam się na ten projekt. Pani Oliwio mam pytanie, jakie zmiany wprowadziliście do projektu bo ja również jestem na etapie zmian w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 31 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2016 Witam Panie Marcinie. Czy była by możliwość zobaczenia waszego domu? W jakiej miejscowości się znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 31 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2016 10. Zrobilismy strych na drewnianych legarach nad garażem ten w porojekcie jest wogole nie przemyślany. Mój adres adams1989etoj@o2.pl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Justyna Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Witam, Czypodany kosztorys jest realny? Jaki koszt pod klucz wychodzi za ten projekt? Bardzo prosze o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość patrycja Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 witam, proszę o informację o realizacji tego projektu na terenie woj. mazowieckiego. mój meil patrycjasiekierska@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joga Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 Witam, piszę o informacje o realizacji tego domu - j.gaj89@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dominik Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 Witam, piszę o informacje o realizacji tego domu - j.gaj89@gmail.com Witam.Przeszukałem już masę projektów i ciągle wracam do Alfy II.Dom wydaje się być funkcjonalny przestrzenny i prosty w budowie co jest dla mnie istotne bo chcę budować własnymi siłami. Zastanawiam się jak wam się w nim mieszka i czy projekt ma jakieś wady które odczuwa się po czasie.Co byście w nim zmienili co jest uciążliwe lub czego brak.Czy jest tu ktoś na forum kto wybudował idealnie według projektu ? Zastananawia mnie górne wykończenie elewacji drewnem, na projekcie wygląda ładnie ale czy w rzeczywistośći to dobre rozwiązanie? Do końca roku muszę wybrać projekt.Byłbym mega wdzięczny za sugestie uwagi i fotki z każdego etapu na email. domofr@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemek Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2017 Witam, Właśnie buduję dom Alfa 2, bedę wdzieczny za podesłanie realizacji - przemo.vs@gmail.com pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ola Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków. goldenar@poczta.fm Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków. goldenar@poczta.fm Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lenon Napisano 18 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2017 Dobry wieczór, proszę o przesłanie wszelkich dostępnych informacji na temat projektu na adres: lenonus@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Margaret Napisano 19 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2017 dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących projektu na adres: szysia90@tlen.pl. dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2017 Dobry wieczór, proszę o przesłanie wszelkich dostępnych informacji na temat projektu na adres: lenonus@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi