Gość Adam Tr Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2016 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres adamtraxxx@gmail.com, dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2016 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres adamtraxxx@gmail.com, dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 17 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2016 Witam serdecznie. Ja również proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dotyczących w/w projektu.Dziękuje agata.zak8@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2016 Witam serdecznie. Ja również proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dotyczących w/w projektu.Dziękuje agata.zak8@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2016 Na razie nie ma się czym chwalić Stan surowy zamknięty, zrobiony prąd, robi się wod-kan. Jak będzie w miarę to wszytko wyglądać to pewno prześlę zdjęcia do "działu" zdjęcia z realizacji Pozdrawiam dzien dobry Pani Magdo jestem zainteresowany projektem Arystoteles i chcialbym zobaczyc jak wyglada na żywo . czy moglbym poprosic o wyslanie zdjec na adres makos261@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2016 Dzień dobry interesuje mnie projekt Arystoteles i poprosił bym o szczegółową kubaturę budynku i rzeczywisty koszt potrzebnych materiałów na adres makos261@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 20 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2016 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Grudzień 2016 Dzień dobry interesuje mnie projekt Arystoteles i poprosił bym o szczegółową kubaturę budynku i rzeczywisty koszt potrzebnych materiałów na adres makos261@wp.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Grudzień 2016 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2017 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2017 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łucja Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2017 Szanowni Państwo! Będę wdzięczna za przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych projektu Arystoteles na adres moosloos@gmail.com . Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2017 Szanowni Państwo! Będę wdzięczna za przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych projektu Arystoteles na adres moosloos@gmail.com . Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2017 Witam. Ja również chciałem poprosić o te materiały (rzuty, rysunki, kosztorysy) na mu2yk@tlen.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2017 Witam. Ja również chciałem poprosić o te materiały (rzuty, rysunki, kosztorysy) na mu2yk@tlen.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Izabela Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam, byłabym wdzięczna za przesłanie mi rzutów, rysunków, kosztorysu tego projektu.Mail: i.ciesielska@hotmail.comZ góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2017 Witam, byłabym wdzięczna za przesłanie mi rzutów, rysunków, kosztorysu tego projektu. Mail: i.ciesielska@hotmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2017 Witam czy jest ktoś kto wybudował lub buduje dom Arystoteles i ma może zdjęcia do pokazania . bardzo bym prosił na adres makos261@wp.pl Cytuj
Gość andrzej Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 Witam, projekt zakupiony. Dom zostanie wydłużony o 1,5 metra. Powiększy się salon z pustką, kuchnia, garaż oraz sypialnia. Zamiast tradycyjnych fundamentów będzie zastosowana plyta fundamentowa. Reszta zostaje tak jak w projekcie. Budowa ruszy w kwietniu 2016. dzien dobry czy byla by taka mozliwosc o udostepnienie zdjec z bucowy . bo bardzo interesuje mnie jak wyglada na zywo dom . pozdrawiam Andrzej a zdjecia prosil bym podeslac na makos261@wp.pl Cytuj
Gość Rafał Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2017 witam, proszę o przesłanie rzutów, rysunków i kosztorysu tego projektu na adres roobak24@poczta.fm Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2017 witam, proszę o przesłanie rzutów, rysunków i kosztorysu tego projektu na adres roobak24@poczta.fm Pozdrawiam Dzień dobry, prześlemy na wskazany adres rysunki szczegółowe oraz zestawienia. Natomiast kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo odpłatne. Przedstawiamy na stronie internetowej tabelkę z kosztami: na stan surowy zamknięty, stan wykończony oraz instalacje wewnętrze. Podane w niej ceny są kwotami netto. Pozdrawiamy! Cytuj
Gość Joanna Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2017 Witam serdecznie , też proszę o rysunki i rzuty, domek jest rewelacyjny, idealny :-) Z góry dziękuję. mail: stokrotkapolna1006@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2017 Witam serdecznie , też proszę o rysunki i rzuty, domek jest rewelacyjny, idealny :-) Z góry dziękuję. mail: stokrotkapolna1006@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość zenek Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2017 Witam serdecznie ,teź proszę o rysunki,rzuty oraz zestawienia.Z góry dziękuję mail:z-e-r@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2017 Witam serdecznie ,teź proszę o rysunki,rzuty oraz zestawienia.Z góry dziękuję mail:z-e-r@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi