Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Projekt Arystoteles

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres adamtraxxx@gmail.com, dziekuje

• Odpowiedzi 315
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres adamtraxxx@gmail.com, dziekuje

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Witam serdecznie. Ja również proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dotyczących w/w projektu.Dziękuje agata.zak8@wp.pl

Napisano

Na razie nie ma się czym chwalić :) Stan surowy zamknięty, zrobiony prąd, robi się wod-kan. Jak będzie w miarę to wszytko wyglądać to pewno prześlę zdjęcia do "działu" zdjęcia z realizacji :) Pozdrawiam

dzien dobry Pani Magdo jestem zainteresowany projektem Arystoteles i chcialbym zobaczyc jak wyglada na żywo . czy moglbym poprosic o wyslanie zdjec na adres makos261@wp.pl pozdrawiam 

Napisano

Dzień dobry interesuje mnie projekt Arystoteles i poprosił bym o szczegółową kubaturę budynku i rzeczywisty koszt potrzebnych materiałów na adres makos261@wp.pl pozdrawiam  

Napisano

Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry interesuje mnie projekt Arystoteles i poprosił bym o szczegółową kubaturę budynku i rzeczywisty koszt potrzebnych materiałów na adres makos261@wp.pl pozdrawiam  

Witam

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Andrzej
Napisano

Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam

Napisano

Witam

Pozdrawiam

Gość Łucja
Napisano

Szanowni Państwo! Będę wdzięczna za przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych projektu Arystoteles na adres moosloos@gmail.com .

Napisano

Szanowni Państwo! Będę wdzięczna za przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych projektu Arystoteles na adres moosloos@gmail.com .

Witam

Pozdrawiam

Napisano

Witam.

Ja również chciałem poprosić o te materiały (rzuty, rysunki, kosztorysy) na mu2yk@tlen.pl

pozdrawiam

Gość Izabela
Napisano

Witam, byłabym wdzięczna za przesłanie mi rzutów, rysunków, kosztorysu tego projektu.
Mail: i.ciesielska@hotmail.com
Z góry dziękuję i pozdrawiam

Gość Andrzej
Napisano

Witam czy jest ktoś kto wybudował lub buduje dom Arystoteles i ma może zdjęcia do pokazania . bardzo bym prosił na adres makos261@wp.pl

Gość andrzej
Napisano

Witam, projekt zakupiony. Dom zostanie wydłużony o 1,5 metra. Powiększy się salon z pustką, kuchnia, garaż oraz sypialnia. Zamiast tradycyjnych fundamentów będzie zastosowana plyta fundamentowa. Reszta zostaje tak jak w projekcie. Budowa ruszy w kwietniu 2016.

dzien dobry czy byla by taka mozliwosc o udostepnienie zdjec z bucowy . bo bardzo interesuje mnie jak wyglada na zywo dom . pozdrawiam Andrzej a zdjecia prosil bym podeslac na makos261@wp.pl

Napisano

witam, proszę o przesłanie rzutów, rysunków i kosztorysu tego projektu na adres roobak24@poczta.fm

Pozdrawiam

Napisano

witam, proszę o przesłanie rzutów, rysunków i kosztorysu tego projektu na adres roobak24@poczta.fm Pozdrawiam

Dzień dobry,

prześlemy na wskazany adres rysunki szczegółowe oraz zestawienia. Natomiast kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo odpłatne. Przedstawiamy na stronie internetowej tabelkę z kosztami: na stan surowy zamknięty, stan wykończony oraz instalacje wewnętrze. Podane w niej ceny są kwotami netto. Pozdrawiamy!

Napisano

Witam serdecznie , też proszę o rysunki i rzuty, domek jest rewelacyjny, idealny :-)

Z góry dziękuję.

mail: stokrotkapolna1006@gmail.com

Napisano

Witam serdecznie ,teź proszę o rysunki,rzuty oraz zestawienia.Z góry dziękuję mail:z-e-r@wp.pl