Gość Małgosia Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2016 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i rysunków z dokładnymi wymiarami oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu ARYSTOTELES na adres mailowy malgorzata.witaszek@budimpex.net Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2016 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i rysunków z dokładnymi wymiarami oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu ARYSTOTELES na adres mailowy malgorzata.witaszek@budimpex.net Witam, materiały zostały przesłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2016 Proszę podać maila to podeślę zdjęcia. Wg nas powiększenie garażu wyszło tylko na plus i nie tylko dla funkcjonalności garażu ale także dla proporcji domu. PozdrawiamProszę rownież o przesłanie do mnie zdjeć z powiększonych garażem na 2-stanowiskowy. Jaka jest obecnie szerokość tego garażu. Z góry bardzo dziękuje. Mój e-mail rz-anna@o2.plPozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2016 Proszę podać maila to podeślę zdjęcia. Wg nas powiększenie garażu wyszło tylko na plus i nie tylko dla funkcjonalności garażu ale także dla proporcji domu. Pozdrawiam Witam. Czy ja również mogę prosić o zdjęcia? ( mail: anna_maleta@interia.pl ) Zastanawiamy się nad zakupem projektu i też chcemy powiększyć garaż na 2 stanowiska. Jak wrażenia ogóle? Nie wydaje się salon za mały? Wszelkie wskazówki i spostrzeżenia bardzo mile widziane Z góry serdecznie dziękuję Cytuj
Gość Łukasz Napisano 4 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2016 Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i rysunków z dokładnymi wymiarami oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu ARYSTOTELES na adres mailowy lukasz.malasinski@gmail.com Czy można zrezygnować z garażu całkowicie? Czy można zmienić kąt pochylenia dachu? Planujemy stronę domy usytuować od strony wschodniej natomiast od strony północnej połączyć istniejąca zabudowę z domem dachem tak aby powstała zadaszona wona przestrzeń między istniejącą zabudową a domem. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2016 Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i rysunków z dokładnymi wymiarami oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu ARYSTOTELES na adres mailowy lukasz.malasinski@gmail.com Czy można zrezygnować z garażu całkowicie? Czy można zmienić kąt pochylenia dachu? Planujemy stronę domy usytuować od strony wschodniej natomiast od strony północnej połączyć istniejąca zabudowę z domem dachem tak aby powstała zadaszona wona przestrzeń między istniejącą zabudową a domem. Witam, rysunki przesłałam na podany adres. Zmiany są oczywiście możliwe i najlepiej wprowadzić je na etapie adaptacji. Na likwidację garażu potrzebna będzie nasza zgoda. Zmiana kąta nachylenia dachu do 5 stopni jest dopuszczalna w projekcie, natomiast zmiana powyżej 5 stopni będzie wymagała naszej zgody. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2016 Dzień dobry Proszę o rzuty i przekroje. pgegotek80@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2016 Dzień dobry Proszę o rzuty i przekroje. pgegotek80@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość /jurek Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2016 A jakbym chciał nad salonem jednak nie mieć pustki, tylko zrobić sufit, a nad nim garderobę przy sypialni, to też potrzebuję Państwa zgody? Okno trójkątne bym zostawił, jednak byłoby ono przegrodzone stropem. No i te okno od garażu bym luksferami zapełnił Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2016 A jakbym chciał nad salonem jednak nie mieć pustki, tylko zrobić sufit, a nad nim garderobę przy sypialni, to też potrzebuję Państwa zgody? Okno trójkątne bym zostawił, jednak byłoby ono przegrodzone stropem. No i te okno od garażu bym luksferami zapełnił Witam Zmiana dotycząca przeprojektowania stropu będzie wymagała naszej dodatkowej zgody, na pozostałe zmiany jest standardowa zgoda w projekcie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 17 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2016 Witam budujących Czy moge prosić o zdjęcia domu wydłużonego o 1,5 m oraz tego z garażem dwustanowiskowym? Czy zastanawiali się Państwo jak wygospodarować pralnie na górze na przeciwko łazienki? Da się w jakiś sposób powiększyć to pomieszczenie? Zastanawiałem się jeszcze nad dużym oknem dachowym nad salonem - realizował może ktoś z Państwa taką zmianę? Pozdrawiam Paweł kurzyn@poczta.fm P.S. Za wszystkie zdjęcia oraz podpowiedzi z góry Państwu dziękuję. Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2016 Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu na adres kandela6@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2016 Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu na adres kandela6@gmail.com. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2016 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2016 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2016 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2016 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2016 Witam, Bardzo proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń w środku. Dziękuje dziuniu1@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2016 Witam, Bardzo proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń w środku. Dziękuje dziuniu1@wp.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Izabela Napisano 27 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2016 Dzień dobry, Na wstępie chciałabym pogratulować bardzo dobrych projektów. Każdy z projektów posiada coś unikalnego. Jednak projektami, które ujęły mnie najbardziej są Arystoteles, Vidia, Westa i Ina. Z racji, iż nie potrafię zdecydować się na konkretny prosiłabym o przesłanie rzutów, rysunków szczegółowych i kosztorysu materiałów budowlanych każdego z nich na adres: izabelineczka@o2.pl. Może wymiary skłonią mnie do wyboru ostatecznego. Równocześnie chciałabym zapytać o: - czy powierzchnia podana na poddaszu jest liczona po podłodze? czy użytkowa? - jakie są wysokości ścianki kolankowej w każdym z projektów? -czy istnieje możliwość przerobienia dachu w projektach Arystoteles i Ina na bezokapowy, coś na kształt Oliwiera? - czy w projekcie Westa jest możliwość zmiany schodów na dwuzabiegowe? - czy w projekcie Vidia konieczna jest ta "przerwa w zadaszonym tarasie', czy może on być zadaszony w całości? PS. Zdaję sobie sprawę, iż pytania nie dotyczą bezpośrednio projektu Arystoteles także proszę o ewentualne przesłanie odpowiedzi na e-mail. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Iza Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2016 Dzień dobry, Na wstępie chciałabym pogratulować bardzo dobrych projektów. Każdy z projektów posiada coś unikalnego. Jednak projektami, które ujęły mnie najbardziej są Arystoteles, Vidia, Westa i Ina. Z racji, iż nie potrafię zdecydować się na konkretny prosiłabym o przesłanie rzutów, rysunków szczegółowych i kosztorysu materiałów budowlanych każdego z nich na adres: izabelineczka@o2.pl. Może wymiary skłonią mnie do wyboru ostatecznego. Równocześnie chciałabym zapytać o: - czy powierzchnia podana na poddaszu jest liczona po podłodze? czy użytkowa? - jakie są wysokości ścianki kolankowej w każdym z projektów? -czy istnieje możliwość przerobienia dachu w projektach Arystoteles i Ina na bezokapowy, coś na kształt Oliwiera? - czy w projekcie Westa jest możliwość zmiany schodów na dwuzabiegowe? - czy w projekcie Vidia konieczna jest ta "przerwa w zadaszonym tarasie', czy może on być zadaszony w całości? PS. Zdaję sobie sprawę, iż pytania nie dotyczą bezpośrednio projektu Arystoteles także proszę o ewentualne przesłanie odpowiedzi na e-mail. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Iza Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2016 Witam serdecznie, Jestem zainteresowany dwoma projektami - Arystoteles w lustrzanym odbiciu z powiększonym garażem do dwóch stanowisk i Artemis II. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. ww projektów. Dziękuję ipozdrawiam Piotr peiem85@gmail.com Cytuj
Gość Andrzej Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2016 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2016 Witam serdecznie, Jestem zainteresowany dwoma projektami - Arystoteles w lustrzanym odbiciu z powiększonym garażem do dwóch stanowisk i Artemis II. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. ww projektów. Dziękuję ipozdrawiam Piotr peiem85@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2016 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi