Gość galinex Napisano 16 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Wrzesień 2018 witam w załaczeniu zdjęcie z prawie skończonego domu. projekt naprawdę udany. polecam wszystkim zainteresowanym. Cytuj
Gość kaes86 Napisano 26 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2018 Czy ma Pan więcej zdjęć z budowy? W wolnej chwili proszę o kontakt na kaes86@starplex.pl Budujemy taki dom na Dolnym Śląsku, zaczynamy instalacje. Mam kilka pytań technicznych Cytuj
Gość gość Napisano 20 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2018 Czy cena za stan wykończony zawiera w sobie instalacje czy należy liczyć cenę stanu wykończonego + cenę instalacji z tabelki? Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2018 10 godzin temu, Gość gość napisał: Czy cena za stan wykończony zawiera w sobie instalacje czy należy liczyć cenę stanu wykończonego + cenę instalacji z tabelki? Dzień dobry, do stanu wykończonego należy doliczyć cenę instalacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre domy Napisano 26 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2018 W dniu 28.02.2016 o 21:16, Gość Magda napisał: Proszę podać maila to podeślę zdjęcia. Wg nas powiększenie garażu wyszło tylko na plus i nie tylko dla funkcjonalności garażu ale także dla proporcji domu. Pozdrawiam czy mógłbym prosić o przesłanie zdjęć na adres przemek322@wp.pl ? Cytuj
Gość @dobre domy Napisano 26 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2018 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie rysunków, zrzutów oraz zestawień dotyczących projektu Arystoteles na adres przemek322@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2018 17 godzin temu, Gość @dobre domy napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie rysunków, zrzutów oraz zestawień dotyczących projektu Arystoteles na adres przemek322@wp.pl Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2019 Bardzo proszę o szczegółowe rysunki Arystoteles wersja lustrzana. hala1@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2019 16 godzin temu, Gość Piotr napisał: Bardzo proszę o szczegółowe rysunki Arystoteles wersja lustrzana. hala1@o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, Materiały szczegółowe zostały do Pana wysłane. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Michal Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2019 Witam Czy mozna otrzymac szczegolwe rysunki, zestawienie materialów i przekrojow budynku na email michal.regula@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2019 8 godzin temu, Gość Michal napisał: Witam Czy mozna otrzymac szczegolwe rysunki, zestawienie materialów i przekrojow budynku na email michal.regula@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 22 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2019 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie rysunków projektu Arystoteles z dokładnymi wymiarami? Mój adres to mal27@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Monika Kozak Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2019 20 godzin temu, Gość Monika napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie rysunków projektu Arystoteles z dokładnymi wymiarami? Mój adres to mal27@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Monika Kozak Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gosia Napisano 18 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2019 Witam w szczegółowych rysunkach po środku tarasy są zaznaczone 2 słupy a na zdjęciach w wizualizacji ich nie ma jak to możliwe Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2019 6 godzin temu, Gość Gosia napisał: Witam w szczegółowych rysunkach po środku tarasy są zaznaczone 2 słupy a na zdjęciach w wizualizacji ich nie ma jak to możliwe Pozdrawiam Dzień dobry, Domyślam się, że chodzi o słupy na osi "2". Są one narysowane przerywana kreską. Znajdują się na kondygnacji powyżej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 23 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2019 Witam, Jaki jest rozmiar pustki? (mile widziane wymiary po podłodze). Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2019 8 godzin temu, Gość Justyna napisał: Witam, Jaki jest rozmiar pustki? (mile widziane wymiary po podłodze). Dziękuję Dzień dobry, proszę o podanie adresu e-mail na który będziemy mogli przesłać rysunki szczegółowe z wszystkimi wymiarami. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 24 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2019 8 godzin temu, Gość Justyna napisał: Witam, Jaki jest rozmiar pustki? (mile widziane wymiary po podłodze). Dziękuję Dzień dobry, proszę o podanie adresu e-mail na który będziemy mogli przesłać rysunki szczegółowe z wszystkimi wymiarami. Pozdrawiam alegrokup@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2019 11 godzin temu, Gość Justyna napisał: Dzień dobry, proszę o podanie adresu e-mail na który będziemy mogli przesłać rysunki szczegółowe z wszystkimi wymiarami. Pozdrawiam alegrokup@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłana na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Arystoteles Napisano 23 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2019 Dzień dobry, proszę o przesłanie na mój e-mail rysunki szczegółowe z wszystkimi wymiarami. Pozdrawiam Mój adres beataur@gazeta.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2019 16 godzin temu, Gość Arystoteles napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie na mój e-mail rysunki szczegółowe z wszystkimi wymiarami. Pozdrawiam Mój adres beataur@gazeta.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość marr Napisano 27 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2019 witam, również proszę o szczegóły projektu (rzuty) m.bohun@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2019 15 godzin temu, Gość marr napisał: witam, również proszę o szczegóły projektu (rzuty) m.bohun@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Lukasz Napisano 25 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2019 Witam, czy ktoś z Państwa kto budował niedawno ten dom lub buduje dalej może się podzielić kosztami od zera do surowego otwartego/zamkniętego albo nawet do deweloperskiego? Pozdrawiam, Łukasz Cytuj
Gość SPIDER ? Napisano 6 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2019 Koszt budowy w stanie surowym zamkniętym plus posadzki i elektryka plus ogrzewanie podłogowe gazowe to koszta już mnie wyniosły 380 tys Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi