Gość Sylwia Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2017 Wersja wydłużona o 1,5 metra. Pozostałe rzeczy jak w projekcie. Wydłużona? Tzn podwyższył pan ścianki kolankowe czy na szerokość domu pan zwiekszyl?? Cytuj
Gość Krzysiu Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2018 Witam, gdzie można by zobaczyć taki dom..?? Projekt mi się podoba ale chciał bym zobaczyć w realu. krzysiu666@vp.pl tel. 888 515 871 Pozdrawiam Cytuj
Gość krzysiu Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2018 Arystoteles wydłużony o 1,5 metra. image.jpg image.jpg image.jpg Witam, czy jest możliwość zobaczenie tego domu w realu krzysiu666@vp.pl tel. 888 515 871 Cytuj
Gość Witold Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2018 Arystoteles wydłużony o 1,5 metra. image.jpg image.jpg image.jpg Witam serdecznie! Czy można wiedzieć jakie okna Pan zamówił ?Czy okno w salonie jest w jakiś sposób wzmocnione? czy łącznik między dolnym oknem a trapezem jest łącznikiem statycznym ? Pozdrawiam Cytuj
Gość WITOLD Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2018 Seletotsyra WITAM, CZY MOŻNA WIEDZIEĆ JAKIE OKNA ZOSTAŁY ZAMONTOWANE W ARYSTOTELESIE ? CZY OKNO W SALONIE JEST DODATKOWO WZMOCNIONE? CZY ŁĄCZNIK MIĘDZY DOLNYM OKNEM A TRAPEZEM JEST ŁĄCZNIKIEM STATYCZNYM ? POZDRAWIAM Cytuj
Gość krzysiu Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2018 Seletotsyra WITAM, CZY MOŻNA WIEDZIEĆ JAKIE OKNA ZOSTAŁY ZAMONTOWANE W ARYSTOTELESIE ? CZY OKNO W SALONIE JEST DODATKOWO WZMOCNIONE? CZY ŁĄCZNIK MIĘDZY DOLNYM OKNEM A TRAPEZEM JEST ŁĄCZNIKIEM STATYCZNYM ? POZDRAWIAM Witam, czy można prosić jakis namiar do pana...??? dotyczy budowy Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2018 Budujemy Arystotelesa na Dolnym Śląsku, w okolicach Złotoryi. Jesteśmy przed montażem okien. Kontakt do nas: kaes86@starplex.pl Cytuj
Gość Ada Napisano 11 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2018 Dzień dobry, Czy mogę prosić także o zdjęcia? ada110@op.pl Dziękuję Cytuj
Gość Ada Napisano 11 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2018 Dzień dobry, Czy jest możliwy Arystoteles w wersji mniejszej, jakieś 120-130m2? Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2018 Dzień dobry, Czy mogę prosić także o zdjęcia? ada110@op.pl Dziękuję Dzień dobry, Wszystkie zdjęcia, które posiadamy umieszczamy na stronie, są to zdjęcia które mają pozwolenie inwestorów na publikację. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2018 Dzień dobry, Czy jest możliwy Arystoteles w wersji mniejszej, jakieś 120-130m2? Dzień dobry, W odpowiedzi na zadane pytanie, aby pomniejszyć powierzchnię użytkową projektu, należy zdecydować, które pomieszczenia będą mniejsze, i w ramach adaptacji wprowadzić zmiany w projekcie, aby powierzchnia użytkowa uległa zmianie. Cytuj
Gość Ada Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2018 Dzień dobry, W odpowiedzi na zadane pytanie, aby pomniejszyć powierzchnię użytkową projektu, należy zdecydować, które pomieszczenia będą mniejsze, i w ramach adaptacji wprowadzić zmiany w projekcie, aby powierzchnia użytkowa uległa zmianie. A czy Państwo mogą wykonać taki projekt? Nie zależy nam na gabinecie i dwóch łazienkach u góry. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2018 Witam, do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Jeśli zmiany w projekcie mają wprowadzić architekci w naszej pracowni są one wyceniane indywidualnie. Jeżeli chcą Państwo otrzymać taką wycenę, bardzo proszę napisać wiadomość na adres info@dobredomy.pl z informacją jakie zmiany Państwa interesują. Cytuj
Gość Piotr Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2018 Proszę o podanie wymiarów tej pustki nad salonem, chodzi mi konkretnie jak głęboko "wchodzi" ona w salon? Jeżeli to możliwe to proszę też o podanie szerokości. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2018 Proszę o podanie wymiarów tej pustki nad salonem, chodzi mi konkretnie jak głęboko "wchodzi" ona w salon? Jeżeli to możliwe to proszę też o podanie szerokości. Pozdrawiam. Witam proszę o podanie adresu mailowego bądź kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl - prześlemy szczegółowy rysunek z dokładnymi wymiarami. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2018 Witam proszę o podanie adresu mailowego bądź kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl - prześlemy szczegółowy rysunek z dokładnymi wymiarami. Pozdrawiam Proszę wysłać na adres lolo_881@wp.pl Dziękuję. Pozdrawiam, Piotr Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2018 Proszę wysłać na adres lolo_881@wp.pl Dziękuję. Pozdrawiam, Piotr Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Ania Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2018 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie rysunków projektu Arystoteles z dokładnymi wymiarami? Mój adres to ancyk92@gmail.com. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2018 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie rysunków projektu Arystoteles z dokładnymi wymiarami? Mój adres to ancyk92@gmail.com. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Alin Per Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2018 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie katalogu .pdf ? Mój adres to perjoiu.alin@gmail.com. Z góry dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2018 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie katalogu .pdf ? Mój adres to perjoiu.alin@gmail.com. Z góry dziękuję! Witam! Bezpłatny katalog zostanie do Państwa przesłany. W tym celu bardzo proszę o wiadomość na adres produkcja@dobredomy.pl i podanie danych do wysyłki katalogu. Cytuj
Gość Darek Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2018 dzień dobry czy ten projekt występuje z garażem 2-stanowiskowym ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2018 2 minuty temu, Gość Darek napisał: dzień dobry czy ten projekt występuje z garażem 2-stanowiskowym ? Dzień dobry, na dzień dzisiejszy nie posiadamy wersji tego projektu z garażem dwustanowiskowym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Darek Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2018 dzień dobry czy ten projekt występuje z garażem 2-stanowiskowym ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2018 6 minut temu, Gość Darek napisał: dzień dobry czy ten projekt występuje z garażem 2-stanowiskowym ? Dzień dobry, na dzień dzisiejszy nie posiadamy wersji tego projektu z garażem dwustanowiskowym. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi