Gość Ewa Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2015 Witam, zainteresował mnie ten domek. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i tabeli z kosztami budowy pod sheena92@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2015 Witam, zainteresował mnie ten domek. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i tabeli z kosztami budowy pod sheena92@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostaną wysłane w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patryk Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2015 Witam serdecznie. Moge prosic o przesłanie szczegółowych rysunków i tabeli z kosztami budowy pod adres mailowy patryk.fleiszer@wp.pl. pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2015 Witam serdecznie. Moge prosic o przesłanie szczegółowych rysunków i tabeli z kosztami budowy pod adres mailowy patryk.fleiszer@wp.pl. pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Celestyna Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2015 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie rzutów kondygnacji z wymiarowaniem oraz tabeli z kosztami budowy dwóch projektów domów: Alex i Artemis na adres: celestyna.jasinska@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2015 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie rzutów kondygnacji z wymiarowaniem oraz tabeli z kosztami budowy dwóch projektów domów: Alex i Artemis na adres: celestyna.jasinska@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotrek Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2015 tez prosze o przeslanie rzutow kondygnacji piotrek@logistykarg.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2015 tez prosze o przeslanie rzutow kondygnacji piotrek@logistykarg.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2015 Witam,czy ktos z panstwa zdecydowal sie na budowe tego domu? Jak tak ,bardzo prosilabym o kontakt na jaworskiewa@yahoo.com Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2015 Witam, Chciałbym postawić dom Alex na działce o wymiarach 14m x 42m. Czy istnieje możliwość dostosowania tego projektu do podanych wymiarów. Informacja dodatkowa: jakaś część wypuszczona budynku w bok może być w granicy działki. Jaki jest koszt przeprojektowania. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2015 Witam, Chciałbym postawić dom Alex na działce o wymiarach 14m x 42m. Czy istnieje możliwość dostosowania tego projektu do podanych wymiarów. Informacja dodatkowa: jakaś część wypuszczona budynku w bok może być w granicy działki. Jaki jest koszt przeprojektowania. Pozdrawiam Grzegorz Witam Zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Infrastruktury w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie, dopuszcza się sytuowanie budynku ścianą bez otworów okiennych lub drzwiowych bezpośrednio przy granicy z sąsiednią działką budowlaną lub w odległości mniejszej niż określona w ust. 1 pkt 2 (czyli 3m), lecz nie mniejszej niż 1,5 m, na działce budowlanej o szerokości mniejszej niż 16 m. Zgodnie z tym zapisem ściany budynku można zbliżyć do granic działki na 1,5m. Szerokość domu Alex to 11,50m, po dodaniu 1,5 m z każdej strony daje nam to 14,50m. Aby dom Alex mógł stanąć na Pana działce trzeba by było zwęzić dom o 50 cm. Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt adaptujący projekt gotowy lub architekci w naszej pracowni (są to zmiany dodatkowo płatne). Jeśli chodzi o wycenę zmian proszę o wysłanie zapytania na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam Cytuj
Gość tawcia Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2015 Witam,czy ktos z panstwa zdecydowal sie na budowe tego domu? Jak tak ,bardzo prosilabym o kontakt na jaworskiewa@yahoo.com Tak ja jestem w trakcie budowy. Na ten moment stan surowy zamkniety. Cytuj
Gość adam Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2015 Witam serdecznie jestem zainteresowany tym pieknym projektem alex prosił bym o przesłanie na maila szczegółowych rysunków i kosztorysu, baciarch@gmail.com, Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2015 Witam serdecznie jestem zainteresowany tym pieknym projektem alex prosił bym o przesłanie na maila szczegółowych rysunków i kosztorysu, baciarch@gmail.com, Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość kasia Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2015 Tak ja jestem w trakcie budowy. Na ten moment stan surowy zamkniety. Witam serdecznie, jeśli to nie problem, to proszę o przesłanie zdjęć elewacji oraz widok salonu z jadalnią i antresolą. adres mailowy : kasia_2611@interia.pl Jestem bardzo ciekawa jak wygląda Alex w realizacji:) Z góry bardzo dziękuję Cytuj
Gość P!T Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Listopad 2015 Witam serdecznie:) Przepiękny projekt !!! Jestem zainteresowany projektem alex prosiłbym o przesłanie na maila szczegółowych rysunków, wymiarów i kosztorysu, sir.pit@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Listopad 2015 Witam serdecznie:) Przepiękny projekt !!! Jestem zainteresowany projektem alex prosiłbym o przesłanie na maila szczegółowych rysunków, wymiarów i kosztorysu, sir.pit@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość kasia Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2015 Witam serdecznie, jeśli to nie problem, to proszę o przesłanie zdjęć elewacji oraz widok salonu z jadalnią i antresolą. adres mailowy : kasia_2611@interia.pl Jestem bardzo ciekawa jak wygląda Alex w realizacji:) Tak ja jestem w trakcie budowy. Na ten moment Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Tak ja jestem w trakcie budowy. Na ten moment stan surowy zamkniety. Witam Ja również zakupiłam projekt Alex:) jestesmy na etapie adaptacji bardzo proszę o wymianę informacji na temat tego projektu jak i również chciała bym zobaczyc zdjecia z budowy jesli to jest możliwe tawcia, przesyłam mój email mlodsza84-84@o2.pl Z góry dziekuję i serdecznie pozdrawiam. Cytuj
Gość piotrek Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2015 Witam serdecznie, jeśli to nie problem, to proszę o przesłanie zdjęć elewacji oraz widok salonu z jadalnią i antresolą. adres mailowy : kasia_2611@interia.pl Jestem bardzo ciekawa jak wygląda Alex w realizacji:) Tak ja jestem w trakcie budowy. Na ten moment Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Tak ja jestem w trakcie budowy. Na ten moment stan surowy zamkniety. Witam Ja również zakupiłam projekt Alex:) jestesmy na etapie adaptacji bardzo proszę o wymianę informacji na temat tego projektu jak i również chciała bym zobaczyc zdjecia z budowy jesli to jest możliwe tawcia, przesyłam mój email mlodsza84-84@o2.pl Z góry dziekuję i serdecznie pozdrawiam. witam, prosze o zdjecia stanu surowego jesli mozna,piotrek@logistykarg.pl Cytuj
Gość Małgosia Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2015 Witam , bardzo podoba mi się projekt Alex i mam pytanie i prośbę o przesłanie rysunków, rzutów szczegółowych (z wymiarami) do projektu wraz z kosztorysem na adres :gosia.wiecek7@wp.pl .Z góry dziękuje i gratuluje wspaniałego projektu. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2015 Witam , bardzo podoba mi się projekt Alex i mam pytanie i prośbę o przesłanie rysunków, rzutów szczegółowych (z wymiarami) do projektu wraz z kosztorysem na adres :gosia.wiecek7@wp.pl .Z góry dziękuje i gratuluje wspaniałego projektu. Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość EWA Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2015 Witamy staliśmy się :)właścicielami projektu Alex i zaczyna się nasz bój...:)z budową. Projekt otrzymaliśmy w ciągu dwóch dni:) i jest już u architekta, wprowadzamy kilka zmian odnośnie okien. Może ktoś też buduje Alexa? W razie pytań chętnie się podzielimy naszymi doświadczeniami i pomysłami:) Zamieszczam adres e-mail dla zainteresowanych andrzejlaszczewski21@wp.pl Witam serdecznie,my z mezem wahamy sie miedzy dwoma projektami Alex/Oliwia i nie mozemy sie zdecydowac. Czy panstwo zaczeli juz budowe? i pytanko odnoscnie zmin w projekcie Alex, a mianowicie zmiana okien . Na jakie zmiany panstwo sie zdecydowali? I czy posiadaja panstwo juz jakis zdjecia z budowy.Prosze o kontakt na jaworskiewa@yahoo.com Cytuj
Gość Piotr Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2015 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres p.oleksy@tandp.com.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2015 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres p.oleksy@tandp.com.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2015 Poproszę również o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres ... Dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi