Gość Gość Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2015 Witam, projekt jest super:) Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu:katrin1902@wp.pl dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Witam, projekt jest realizacją moich marzeń Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu: dotkata@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Witam, projekt jest super:) Uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu:katrin1902@wp.pl dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość tomasz Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam, proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych+kosztorys. tom0728@o2.pl Cytuj
Daro82 Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem jest naprawde ciekawy. Prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na: darassso82@gmail.com Dzięki!!! Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam, proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych+kosztorys. tom0728@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem jest naprawde ciekawy. Prosze o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na: darassso82@gmail.com Dzięki!!! Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 21 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2015 Witam bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na mail: p.wichowski.1989@wp.pl Pozdrawiam serdecznie! Cytuj
Gość Ewelina Napisano 21 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2015 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Alex, bo jest cudowny ;-) Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków z wymiarami ścian na 18eveline@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2015 Witam bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na mail: p.wichowski.1989@wp.pl Pozdrawiam serdecznie! Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2015 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Alex, bo jest cudowny ;-) Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków z wymiarami ścian na 18eveline@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2015 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu na adres grzechustg@gmail.com. Projekt powalający! Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2015 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu na adres grzechustg@gmail.com. Projekt powalający! Pozdrawiam Witam Cieszymy się, że projekt Alex tak Pana zachwycił. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2015 Witam proszę o przesłanie wymiarow budynku na maila guben@o2.pl dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2015 Witam proszę o przesłanie wymiarow budynku na maila guben@o2.pl dziekuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2015 Witam, Czy komuś udało się utworzyć wątek o budowie Alexa na forum budowanym? Czy może ktoś już buduje i podzieliłby się doświadczeniami? Cytuj
Gość Grzegorz Kwiatkowski Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2015 witam, bardzo podoba mi się ten projekt (Alex) czy mogę prosić o rzuty wraz z wymiarami (długościami) ścian parteru? g.kwiatkowski@edesa.pl dziękuję z góry Cytuj
Gość Ania Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2015 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres czakana@autograf.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2015 witam, bardzo podoba mi się ten projekt (Alex) czy mogę prosić o rzuty wraz z wymiarami (długościami) ścian parteru? g.kwiatkowski@edesa.pl dziękuję z góry Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2015 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres czakana@autograf.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2015 Witam! Jestem zainteresowana projektem domu Alex. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na maila: ania.konieczka.87@gmail.com? Chciałabym przeanalizować wprowadzenie pewnych zmian. Pozdrawiam i gratuluje udanego projektu! Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2015 Witam! Jestem zainteresowana projektem domu Alex. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na maila: ania.konieczka.87@gmail.com? Chciałabym przeanalizować wprowadzenie pewnych zmian. Pozdrawiam i gratuluje udanego projektu! Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2015 witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu? karolina_wawruszczak@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2015 witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu? karolina_wawruszczak@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2015 Witam . proszę o przesłanie rzutów i szczegółowych rysunków z wymiarami na adres: agnieszka.cena@wp.pl dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi