Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam kiedy można spodziewać się kosztorysu. Śledzę forum według wpisów miał się ukazać pod koniec lutego, później na początku marca. Z niecierpliwością czekamy :)

Witam

Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości - kosztorys jest zlecony, czekamy na jego opracowanie.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 526
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość blaszma
Napisano

Witam !Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych do projektu wraz z kosztorysem na adres :blaszma@tlen.pl .Z góry dziękuje i gratuluje wspaniałego projektu.

Napisano

Witam !Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych do projektu wraz z kosztorysem na adres :blaszma@tlen.pl .Z góry dziękuje i gratuluje wspaniałego projektu.

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Gość
Napisano

Witam,

czy widzicie Państwo opcję umieszczenia tego domu na działce o szerokości 16m i bez garażu?

• 2 weeks later...
Gość Gość
Napisano

Witam! jaki jest okres oczekiwania na projekt jeżeli zachcielibyśmy go kupić i czy kupując otrzymujemy kosztorys :)

Napisano

Witamy staliśmy się :)właścicielami projektu Alex i zaczyna się nasz bój...:)z budową. Projekt otrzymaliśmy w ciągu dwóch dni:) i jest już u architekta, wprowadzamy kilka zmian odnośnie okien. Może ktoś też buduje Alexa? W razie pytań chętnie się podzielimy naszymi doświadczeniami i pomysłami:) Zamieszczam adres e-mail dla zainteresowanych andrzejlaszczewski21@wp.pl

Napisano

Witam, jestem zainteresowana tym projektem, wszystko mi się w nim podoba zarówno zewnętrzna bryła jak i wnętrza i ich układ. Czy możliwa jest jednak zmiana metrażu, tak aby powierzchnia użytkowa wynosiła 120m2 ? oraz czy jest możliwość powiększenia nieco łazienki na poddaszu kosztem sąsiadującego pokoju ?

Gość Malwina
Napisano

Witamy staliśmy się :)właścicielami projektu Alex i zaczyna się nasz bój...:)z budową. Projekt otrzymaliśmy w ciągu dwóch dni:) i jest już u architekta, wprowadzamy kilka zmian odnośnie okien. Może ktoś też buduje Alexa? W razie pytań chętnie się podzielimy naszymi doświadczeniami i pomysłami:) Zamieszczam adres e-mail dla zainteresowanych andrzejlaszczewski21@wp.pl

Gratulacje i powodzenia w szybkiej budowie. Jak już Państwo ukończą budowę, zamykając stan deweloperski, chętnie się dowiemy jaki był jej koszt, bo szacowany jest troszeczkę drogi ;-) Może nas zachęci ;-)

Napisano

Witam, jestem zainteresowana tym projektem, wszystko mi się w nim podoba zarówno zewnętrzna bryła jak i wnętrza i ich układ. Czy możliwa jest jednak zmiana metrażu, tak aby powierzchnia użytkowa wynosiła 120m2 ? oraz czy jest możliwość powiększenia nieco łazienki na poddaszu kosztem sąsiadującego pokoju ?

Dzień dobry!

Oczywiście istnieje możliwość skrócenia bądź zwężenia budynku. Natomiast 20m2 powierzchni użytkowej to dość sporo. Zmieni to z pewnością układ funkcjonalny jak i wygląd zewnętrzny budynku, czyli to co Panu/Pani się w nim podoba. Należałoby zastanowić się, które pomieszczenia miałyby być pomniejszone lub zlikwidowane. Na poddaszu można dowolnie zmieniać układ ścianek działowych.

Pozdrawiam!

Napisano

Witam czy mogę prosić o szczegółowe rysunki ,proszę o wysłanie na e-maila julia-lusi@wp.pl.Dziękuję.

Napisano

Witam czy mogę prosić o szczegółowe rysunki ,proszę o wysłanie na e-maila julia-lusi@wp.pl.Dziękuję.
Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.   Pozdrawiam

Witam Jestem również zainteresowany projektem , czy mogę prosić o szczegółowe rysunki na mail pat83@onet.eu Z góry dziękuję.

Napisano

witam

prosze tez o szczegolowe rysunki, ale lustra na maila piotrek@logistykarg.pl

pozdrawiam

Napisano

Witam, 

Czy mogę prosić o wysłanie szczegółowych rysunków na maila: 600184970@interia.pl

Czy jest możliwość uzyskania większej łazienki na górze, nie tracąc przy tym na powierzchni garderoby i zbyt dużo na pokojach?

Napisano

Witam, 

Czy mogę prosić o wysłanie szczegółowych rysunków na maila: 600184970@interia.pl

Czy jest możliwość uzyskania większej łazienki na górze, nie tracąc przy tym na powierzchni garderoby i zbyt dużo na pokojach?

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam