Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2015 Witam kiedy można spodziewać się kosztorysu. Śledzę forum według wpisów miał się ukazać pod koniec lutego, później na początku marca. Z niecierpliwością czekamy Witam Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości - kosztorys jest zlecony, czekamy na jego opracowanie. Pozdrawiam Cytuj
Gość blaszma Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2015 Witam !Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych do projektu wraz z kosztorysem na adres :blaszma@tlen.pl .Z góry dziękuje i gratuluje wspaniałego projektu. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2015 Witam !Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych do projektu wraz z kosztorysem na adres :blaszma@tlen.pl .Z góry dziękuje i gratuluje wspaniałego projektu. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2015 Witam, czy widzicie Państwo opcję umieszczenia tego domu na działce o szerokości 16m i bez garażu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2015 Witam, czy widzicie Państwo opcję umieszczenia tego domu na działce o szerokości 16m i bez garażu? Witam Działka o szerokości 16m jest za wąska na pobudowanie domu Alex, nawet w wersji bez garażu. Pozdrawiam Cytuj
Gość zinteresowany Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2015 Witam kiedy można spodziewać się kosztorysu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2015 Witam kiedy można spodziewać się kosztorysu? Witam Kosztorys będzie w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 Witam! jaki jest okres oczekiwania na projekt jeżeli zachcielibyśmy go kupić i czy kupując otrzymujemy kosztorys Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2015 Witam! jaki jest okres oczekiwania na projekt jeżeli zachcielibyśmy go kupić i czy kupując otrzymujemy kosztorys Witam Projekt Alex jest już gotowy - można go zamówić od ręki. Korzystając z aktualnej promocji wielkanocnej https://www.dobredomy.pl/news,promocja-wielkanocna.html kosztorys może Pan/Pani otrzymać gratis wraz z projektem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2015 Witamy staliśmy się :)właścicielami projektu Alex i zaczyna się nasz bój...:)z budową. Projekt otrzymaliśmy w ciągu dwóch dni:) i jest już u architekta, wprowadzamy kilka zmian odnośnie okien. Może ktoś też buduje Alexa? W razie pytań chętnie się podzielimy naszymi doświadczeniami i pomysłami:) Zamieszczam adres e-mail dla zainteresowanych andrzejlaszczewski21@wp.pl Cytuj
Gość Magda Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2015 Witam, jestem zainteresowana tym projektem, wszystko mi się w nim podoba zarówno zewnętrzna bryła jak i wnętrza i ich układ. Czy możliwa jest jednak zmiana metrażu, tak aby powierzchnia użytkowa wynosiła 120m2 ? oraz czy jest możliwość powiększenia nieco łazienki na poddaszu kosztem sąsiadującego pokoju ? Cytuj
Gość Malwina Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2015 Witamy staliśmy się :)właścicielami projektu Alex i zaczyna się nasz bój...:)z budową. Projekt otrzymaliśmy w ciągu dwóch dni:) i jest już u architekta, wprowadzamy kilka zmian odnośnie okien. Może ktoś też buduje Alexa? W razie pytań chętnie się podzielimy naszymi doświadczeniami i pomysłami:) Zamieszczam adres e-mail dla zainteresowanych andrzejlaszczewski21@wp.pl Gratulacje i powodzenia w szybkiej budowie. Jak już Państwo ukończą budowę, zamykając stan deweloperski, chętnie się dowiemy jaki był jej koszt, bo szacowany jest troszeczkę drogi ;-) Może nas zachęci ;-) Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2015 Witam, jestem zainteresowana tym projektem, wszystko mi się w nim podoba zarówno zewnętrzna bryła jak i wnętrza i ich układ. Czy możliwa jest jednak zmiana metrażu, tak aby powierzchnia użytkowa wynosiła 120m2 ? oraz czy jest możliwość powiększenia nieco łazienki na poddaszu kosztem sąsiadującego pokoju ? Dzień dobry! Oczywiście istnieje możliwość skrócenia bądź zwężenia budynku. Natomiast 20m2 powierzchni użytkowej to dość sporo. Zmieni to z pewnością układ funkcjonalny jak i wygląd zewnętrzny budynku, czyli to co Panu/Pani się w nim podoba. Należałoby zastanowić się, które pomieszczenia miałyby być pomniejszone lub zlikwidowane. Na poddaszu można dowolnie zmieniać układ ścianek działowych. Pozdrawiam! Cytuj
Gość julia Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2015 Witam czy mogę prosić o szczegółowe rysunki ,proszę o wysłanie na e-maila julia-lusi@wp.pl.Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2015 Witam czy mogę prosić o szczegółowe rysunki ,proszę o wysłanie na e-maila julia-lusi@wp.pl.Dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość adriana Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2015 witam , czy macie Panstwo projekt tego domu w budowie ? Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2015 Witam czy mogę prosić o szczegółowe rysunki ,proszę o wysłanie na e-maila julia-lusi@wp.pl.Dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam Jestem również zainteresowany projektem , czy mogę prosić o szczegółowe rysunki na mail pat83@onet.eu Z góry dziękuję. Cytuj
Gość piotrek Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2015 witam prosze tez o szczegolowe rysunki, ale lustra na maila piotrek@logistykarg.pl pozdrawiam Cytuj
Gość anna Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2015 Witam, Czy mogę prosić o wysłanie szczegółowych rysunków na maila: 600184970@interia.pl Czy jest możliwość uzyskania większej łazienki na górze, nie tracąc przy tym na powierzchni garderoby i zbyt dużo na pokojach? Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam Jestem również zainteresowany projektem , czy mogę prosić o szczegółowe rysunki na mail pat83@onet.eu Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2015 witam prosze tez o szczegolowe rysunki, ale lustra na maila piotrek@logistykarg.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam, Czy mogę prosić o wysłanie szczegółowych rysunków na maila: 600184970@interia.pl Czy jest możliwość uzyskania większej łazienki na górze, nie tracąc przy tym na powierzchni garderoby i zbyt dużo na pokojach? Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2015 Witam, również proszę o szczegółowe rysunki na maila messmarcin@onet.pl . Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2015 Witam, również proszę o szczegółowe rysunki na maila messmarcin@onet.pl . Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dorota M. Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2015 Posiadacie Państwo w swojej ofercie świetne projekty. Alex - cudo!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi