Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Paweł
Napisano

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych-mój mail nika.79-31@o2.pl.
Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.   Pozdrawiam

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych również na mój mail: 2pavlo@wp.pl

• Odpowiedzi 526
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Gość
Napisano

Witam,

jestem zainteresowaną projektem, proszę o przesłanie pilne ; ) rysunków szczegółowych na mój mail:

tawcia@op.pl Z góry bardzo dziękuję

Gość Edek
Napisano

Witam !!! czy ktoś przymierza się do budowania Alexa ;) Fajnie byłoby wymienić się doświadczeniami i zagospodarowaniem pomieszczeń.

Napisano

Dzień dobry. Interesowałby mnie ten projekt ale z podwójnym garażem

Witam

Aktualnie nie przewidujemy wersji projektu Alex z dwustanowiskowym garażem. Można jednak na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem dokonać takiej zmiany.

Pozdrawiam

Gość mariusz
Napisano

witam mam takie pytanie jaki rodzaj paliwa na ogrzewanie jest w tym budynku przewidziany

Napisano

witam mam takie pytanie jaki rodzaj paliwa na ogrzewanie jest w tym budynku przewidziany

Witam

We wszystkich naszych projektach przewidziane jest ogrzewanie gazowe. Na etapie adaptacji można zmienić sposób ogrzewania budynku.

Pozdrawiam

Napisano

Czy możemy prosić o kosztorys dla poszczególnych etapów budowy. Czy wiemy ile będzie kosztowała budowa stanu surowego przykrytego?

Gość Paulina
Napisano

Projekt jest piękny :) dom marzeń. Ja również poproszę o przesłanie rysunków na siostra_1@poczta.fm. I czekamy na kosztorys :)

Napisano

Ja zastanawiam się nad budową Alexa ale czy znamy orientacyjne koszty jego budowy dla poszczególnych etapów? Ta wiedza pomogłaby mi w decyzji.

Napisano

Czy możemy prosić o kosztorys dla poszczególnych etapów budowy. Czy wiemy ile będzie kosztowała budowa stanu surowego przykrytego?

Witam

Jeszcze nie mamy kosztorysu dla domu Alex. Prosimy o cierpliwość - na początku marca powinien już być dostępny.

Pozdrawiam

Napisano

Ja zastanawiam się nad budową Alexa ale czy znamy orientacyjne koszty jego budowy dla poszczególnych etapów? Ta wiedza pomogłaby mi w decyzji.

Witam

Jeszcze nie mamy kosztorysu dla domu Alex. Prosimy o cierpliwość - na początku marca powinien już być dostępny.

Pozdrawiam

Gość Zwiero
Napisano

Witam mogę także prosić o szczegółowe rysunki do projektu Alex na adres: zwiero77@interia.pl

Napisano

Witam mogę także prosić o szczegółowe rysunki do projektu Alex na adres: olapieniazek@wp.pl?

kosztorys też poproszę kiedy będzie dostępny.

Gość Adam
Napisano

Witam,

Zwrcam się z prośbą przesłania rysunków szczegółowych do projektu Alex wraz z kosztorysem.

a.kuchar0808@wp.pl. Pozdrawiam.

Gość Gość
Napisano

Witam kiedy można spodziewać się kosztorysu. Śledzę forum według wpisów miał się ukazać pod koniec lutego, później na początku marca. Z niecierpliwością czekamy :)

Napisano

Witam . Czy projekt jest dostępny z garażem dwustanowiskowy ?

Witam

Aktualnie nie przewidujemy wersji projektu Alex z dwustanowiskowym garażem. Można jednak na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem dokonać takiej zmiany.

Pozdrawiam