Dobre Domy Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2020 15 godzin temu, Gość Julita Konieczna napisał: Witam, mogę prosić o szczegółowe wymiary pomieszczeń? Julitakonieczna.jk@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 25 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2020 Witam, Ile mniej wiecej wychodzi metrów 2 tynków? Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwek Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2020 Witam, Jestem zainteresowany projektem Alex-lustro. Proszę o przesłanie na adres sylvpro@gmail.com szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2020 6 godzin temu, Gość Sylwek napisał: Witam, Jestem zainteresowany projektem Alex-lustro. Proszę o przesłanie na adres sylvpro@gmail.com szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Borys Napisano 27 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2020 Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów do stanu surowego otwartego na adres borys.stefanski@gmail.com? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2020 14 godzin temu, Gość Borys napisał: Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów do stanu surowego otwartego na adres borys.stefanski@gmail.com? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość oliwia Napisano 8 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2020 poproszę o rysunki szczegółowe na maila aivilo14@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2020 15 godzin temu, Gość oliwia napisał: poproszę o rysunki szczegółowe na maila aivilo14@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 20 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2020 Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o wysłanie materiałów i rysunków szczegółowych z wymiarami domu na adres: nadros101@gmail.com ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2020 1 godzinę temu, Gość Mateusz napisał: Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o wysłanie materiałów i rysunków szczegółowych z wymiarami domu na adres: nadros101@gmail.com ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Faankaa Napisano 20 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2020 Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu na adres mailowy faankaa@gmail.com Czy jest możliwość wykonanie projektu do budowy domu w technologi szkieletowej ?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2020 11 godzin temu, Faankaa napisał: Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu na adres mailowy faankaa@gmail.com Czy jest możliwość wykonanie projektu do budowy domu w technologi szkieletowej ?? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Niestety nie podejmujemy się przeprojektowania projektu na technologię szkieletową. Taką zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 11 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2020 Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres mysys_monia@tlen.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem do stanu surowego. Dodatkowo mam pytanie, czy wykonywaliście może zmiany w projekcie zawierające wykorzystanie przestrzeni nad garażem? Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2020 14 godzin temu, Gość Monika napisał: Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres mysys_monia@tlen.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem do stanu surowego. Dodatkowo mam pytanie, czy wykonywaliście może zmiany w projekcie zawierające wykorzystanie przestrzeni nad garażem? Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Nie wykonywaliśmy tego typu zmian. Pozdrawiam Cytuj
walaszek.monika@wp.pl Napisano 23 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2021 Witam! Można prosić szczegółowe wymiary pomieszczeń na meila Walaszek.monika@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2021 17 godzin temu, walaszek.monika@wp.pl napisał: Witam! Można prosić szczegółowe wymiary pomieszczeń na meila Walaszek.monika@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość projekt Alex Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2021 Witam serdecznie, Jestem zainteresowana projektem Alex (wersja podstawowa z jednym miejscem garażowym). Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków (jak i innych materiałów) na adres: mp.kropka@gmail.com pozdrawiam serdecznie, Gosia Cytuj
Redaktor Napisano 27 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2021 9 godzin temu, Gość projekt Alex napisał: Witam serdecznie, Jestem zainteresowana projektem Alex (wersja podstawowa z jednym miejscem garażowym). Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków (jak i innych materiałów) na adres: mp.kropka@gmail.com pozdrawiam serdecznie, Gosia Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Alex lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/445124769882563 Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 8 Listopad 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2021 Dzień dobry, jeżeli jest taka możliwość również proszę o materiały na adres chabros.krzysztof@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Krzysztof Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Listopad 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2021 23 godziny temu, Gość Krzysztof napisał: Dzień dobry, jeżeli jest taka możliwość również proszę o materiały na adres chabros.krzysztof@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Krzysztof Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość GOŚC Napisano 14 Maj 2022 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2022 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem, czy jest szana na przesłanie zestawienia materiałów na adres mailowy wojciech.tracz@marka.eu ? Z góry dziękuję ! Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2022 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2022 11 godzin temu, Gość GOŚC napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem, czy jest szana na przesłanie zestawienia materiałów na adres mailowy wojciech.tracz@marka.eu ? Z góry dziękuję ! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rysunki Napisano 6 Maj Zgłoszenie Napisano 6 Maj Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz innych dostępnych materiałów dla projektu Alex I oraz Alex II na mail: mateusz__w@wp.pl Pozdrawiam MW Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj Zgłoszenie Napisano 8 Maj W dniu 6.05.2024 o 19:39, Gość Rysunki napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz innych dostępnych materiałów dla projektu Alex I oraz Alex II na mail: mateusz__w@wp.pl Pozdrawiam MW Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi