Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 526
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Sylwek
Napisano

Witam,

Jestem zainteresowany projektem Alex-lustro. Proszę o przesłanie na adres sylvpro@gmail.com szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem.

Dziękuję

Pozdrawiam

Napisano
6 godzin temu, Gość Sylwek napisał:

Witam,

Jestem zainteresowany projektem Alex-lustro. Proszę o przesłanie na adres sylvpro@gmail.com szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem.

Dziękuję

Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Borys
Napisano

Dzień dobry,

Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów do stanu surowego otwartego na adres borys.stefanski@gmail.com?

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Napisano
14 godzin temu, Gość Borys napisał:

Dzień dobry,

Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów do stanu surowego otwartego na adres borys.stefanski@gmail.com?

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Gość Mateusz
Napisano

Dzień dobry,

Czy mógłbym prosić o wysłanie materiałów i rysunków szczegółowych z wymiarami domu na adres: nadros101@gmail.com ?

Napisano
1 godzinę temu, Gość Mateusz napisał:

Dzień dobry,

Czy mógłbym prosić o wysłanie materiałów i rysunków szczegółowych z wymiarami domu na adres: nadros101@gmail.com ?

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano
11 godzin temu, Faankaa napisał:

Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe projektu na adres mailowy faankaa@gmail.com

Czy jest możliwość wykonanie projektu do budowy domu w technologi szkieletowej ?? 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Niestety nie podejmujemy się przeprojektowania projektu na technologię szkieletową. Taką zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres mysys_monia@tlen.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem do stanu surowego.

Dodatkowo mam pytanie, czy wykonywaliście może zmiany w projekcie zawierające wykorzystanie przestrzeni nad garażem? 

Dziękuję

Napisano
14 godzin temu, Gość Monika napisał:

Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres mysys_monia@tlen.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem do stanu surowego.

Dodatkowo mam pytanie, czy wykonywaliście może zmiany w projekcie zawierające wykorzystanie przestrzeni nad garażem? 

Dziękuję

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Nie wykonywaliśmy tego typu zmian. 

Pozdrawiam

• 2 months later...
  • 6 months later...
Gość projekt Alex
Napisano

Witam serdecznie, Jestem zainteresowana projektem Alex (wersja podstawowa z jednym miejscem garażowym). Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków (jak i innych materiałów) na adres: mp.kropka@gmail.com

pozdrawiam serdecznie, 

Gosia 

Napisano
9 godzin temu, Gość projekt Alex napisał:

Witam serdecznie, Jestem zainteresowana projektem Alex (wersja podstawowa z jednym miejscem garażowym). Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków (jak i innych materiałów) na adres: mp.kropka@gmail.com

pozdrawiam serdecznie, 

Gosia 

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam 

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Gość Krzysztof
Napisano

Dzień dobry,

jeżeli jest taka możliwość również proszę o materiały na adres chabros.krzysztof@gmail.com

Dziękuję i pozdrawiam

Krzysztof

Napisano
23 godziny temu, Gość Krzysztof napisał:

Dzień dobry,

jeżeli jest taka możliwość również proszę o materiały na adres chabros.krzysztof@gmail.com

Dziękuję i pozdrawiam

Krzysztof

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 6 months later...
Gość GOŚC
Napisano

Dzień dobry,

Jestem zainteresowany projektem, czy jest szana na przesłanie zestawienia materiałów na adres mailowy wojciech.tracz@marka.eu ?

Z góry dziękuję !

Napisano
11 godzin temu, Gość GOŚC napisał:

Dzień dobry,

Jestem zainteresowany projektem, czy jest szana na przesłanie zestawienia materiałów na adres mailowy wojciech.tracz@marka.eu ?

Z góry dziękuję !

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 year later...
Gość Rysunki
Napisano

Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz innych dostępnych materiałów dla projektu Alex I oraz Alex II na mail: mateusz__w@wp.pl

Pozdrawiam

MW

Napisano
W dniu 6.05.2024 o 19:39, Gość Rysunki napisał:

Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz innych dostępnych materiałów dla projektu Alex I oraz Alex II na mail: mateusz__w@wp.pl

Pozdrawiam

MW

Dzień dobry,

Pozdrawiam