Dobre Domy Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2014 Bardzo mnie interesują szacunkowe koszty tego domu jeśli można proszę na maila mironi1@wp.pl. Jestem wstępnie bardzo zainteresowany tym projektem Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji projektowej dla domu Alex. Powinna ona być gotowa w połowie stycznia 2015r. Dopiero jak opracujemy projekt, będziemy mogli zlecić do niego wykonanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2014 Witam Czy istnieje możliwość modyfikacji projektu i poszerzenia go o dodatkowy garaż - tak aby był jeden garaż dwu - stanowiskowy? czy ewentualnie za takim garażem można dobudować niewielki pomieszczenie gospodarcze? jakie są koszty takich zmian w projekcie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2014 Witam Czy istnieje możliwość modyfikacji projektu i poszerzenia go o dodatkowy garaż - tak aby był jeden garaż dwu - stanowiskowy? czy ewentualnie za takim garażem można dobudować niewielki pomieszczenie gospodarcze? jakie są koszty takich zmian w projekcie? Dzień dobry, wymienione zmiany są możliwe do wprowadzenia na etapie adaptacji projektu. Może je nanieść architekt adaptujący lub nasza Pracownia. Jest to usługa dodatkowo odpłatna. W celu uzyskania wyceny tych zmian proszę o podanie maila lub kontakt: info@dobredomy.pl. Wycenę taką może Pan/Pani uzyskać na koniec przyszłego tygodnia. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Gość Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2015 Witam, kiedy bedzie dostępny projekt oraz kosztorys budowy domu? pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2015 Witam, kiedy bedzie dostępny projekt oraz kosztorys budowy domu? pozdrawiam Dzień dobry! Projekt jest w trakcie opracowania. Dokumentacja techniczna będzie gotowa na początku lutego. Kosztorysy przygotowujemy dopiero na podstawie dokumentacji. Gdy tylko będą dostępne to pojawi się na stronie www informacja o kosztach budowy. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Ola Napisano 11 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2015 Witam, czy są/ bedą opracowywane inne wersje tego projektu ? Bardzo podoba mi sie konstrukcja tego domu tylko szukam czegoś większego ok. 150m2 Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2015 Witam, czy są/ bedą opracowywane inne wersje tego projektu ? Bardzo podoba mi sie konstrukcja tego domu tylko szukam czegoś większego ok. 150m2 Witam Aktualnie nie planujemy innych wersji projektu Alex. Ewentualne zmiany/modyfikacje można wprowadzać na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2015 Witam czy w projekcie okna ścienne na poddaszu są otwierane interesuje mnie sypialnia. ? I kiedy będzie wycena oraz rzuty z wymiarami pomieszczeń. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2015 Witam czy w projekcie okna ścienne na poddaszu są otwierane interesuje mnie sypialnia. ? I kiedy będzie wycena oraz rzuty z wymiarami pomieszczeń. Pozdrawiam Witam Okna raczej powinny być otwierane - taki był zamysł autora projektu. Ale ponieważ dokumentacja dla domu Alex aktualnie jest w trakcie opracowywania i gotowa będzie w pierwszej połowie lutego 2015r, dopiero wtedy będziemy mogli to ostatecznie potwierdzić. Wtedy też będą dostępne szczegółowe rysunki dla domu i będziemy mogli zlecić wykonanie dla niego wycen kosztorysowych. Pozdrtawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2015 Witam! jeżeli dokumentacja będzie gotowa w połowie lutego, kiedy można się spodziewać kosztorysu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2015 Witam! jeżeli dokumentacja będzie gotowa w połowie lutego, kiedy można się spodziewać kosztorysu? Witam Kosztorys powinien być opracowany do końca lutego 2015r. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2015 Witam jak jest wysokość ścianki kolankowej? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2015 Witam jak jest wysokość ścianki kolankowej? Witam, Wysokość ścianki kolankowej w projekcie to 1,2m. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2015 Witam. czy jest możliwość zrobienia tarasu nad garażem i zmiany okien na balkonowe? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2015 Witam. czy jest możliwość zrobienia tarasu nad garażem i zmiany okien na balkonowe? Pozdrawiam Witam Tak, jest to możliwe do zaprojektowania. Zmiany w projekcie możne wprowadzić architekt na etapie adaptacji. Od naszej pracowni otrzyma Pani bezpłatną zgodę na ich wprowadzenie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2015 Czy moglibyście dodawać do projektów wymiary w centymetrach,bo sama powierzchnia to za mało.Chciałabym znać wymiary projektu Alex. Cytuj
Gość Anna Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2015 Witam, Jaki jest całkowity koszt pod klucz tego projektu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2015 Czy moglibyście dodawać do projektów wymiary w centymetrach,bo sama powierzchnia to za mało.Chciałabym znać wymiary projektu Alex. Witam Szczegółowe rysunki możemy przesłać na adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2015 Witam, Jaki jest całkowity koszt pod klucz tego projektu? Witam Aktualnie kończymy prace nad dokumentacją do projektu Alex. Jak tylko je ukończymy, będziemy mogli zlecić opracowanie do niego kosztorysów. Do końca lutego na pewno takie opracowanie będzie dostępne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2015 Witam mogę także prosić o szczegółowe rysunki do projektu Alex na adres andrzejlaszczewski21@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2015 Witam mogę także prosić o szczegółowe rysunki do projektu Alex na adres andrzejlaszczewski21@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2015 Witam mogę także prosić o szczegółowe rysunki do projektu Alex na adres andrzejlaszczewski21@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam,Przy okazji ja poproszę rysunki, w końcu potrzebuję chociażby do wydania Warunków Zabudowy.. Mój mail: agata-jurczuk@wp. plPrzy okazji zachęcam do mailowania innych zainteresowanych celem wymiany pomysłów dotyczących budowy i ewentualnych modyfikacji Alexa a w przyszłości-jego aranżacji. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2015 Witam, Przy okazji ja poproszę rysunki, w końcu potrzebuję chociażby do wydania Warunków Zabudowy.. Mój mail: agata-jurczuk@wp. pl Przy okazji zachęcam do mailowania innych zainteresowanych celem wymiany pomysłów dotyczących budowy i ewentualnych modyfikacji Alexa a w przyszłości-jego aranżacji. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2015 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych-mój mail nika.79-31@o2.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2015 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych-mój mail nika.79-31@o2.pl. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi