Dobre Domy Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2019 1 godzinę temu, Gość Pytanie napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ewentualnych kosztorysów. Do Alex lustro - na adres mojsa@tlen.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Beata Napisano 6 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2019 : Dzień dobry, proszę o informacje czy jest mozliwosc zamiany gabinetu z garazem miejscami interesuje mnie Alex lustro - i aby garaz byl 2 stanowiskowy. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2019 5 godzin temu, Gość Beata napisał: : Dzień dobry, proszę o informacje czy jest mozliwosc zamiany gabinetu z garazem miejscami interesuje mnie Alex lustro - i aby garaz byl 2 stanowiskowy. Pozdrawiam. Dzień dobry, taka zmiana jest możliwa do wprowadzenia. Wpłynie ona jednak znacząco na wygląd budynku. Niewykluczone, że uda się w zaprojektować równie atrakcyjną bryłę jak w oryginalnym projekcie. Można to będzie jednak stwierdzić dopiero po przeprowadzeniu prac projektowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 10 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2019 Dzień dobry interesuje mnie projekt domu alex lustro tylko z powiększonym garażem i wydłużonym salonem o ok 1m, i przesunięciu kilku ścianek działowych. Czy takie zmiany można wykonac na etapie adaptacji projektu przez architekta? Czy można prosić o podesłanie szczegółowych rysunków i zestawienie materiałów. Z góry dziękuje i Prosze o szybką odpowiedz na darassso82@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2019 5 godzin temu, Gość Darek napisał: Dzień dobry interesuje mnie projekt domu alex lustro tylko z powiększonym garażem i wydłużonym salonem o ok 1m, i przesunięciu kilku ścianek działowych. Czy takie zmiany można wykonac na etapie adaptacji projektu przez architekta? Czy można prosić o podesłanie szczegółowych rysunków i zestawienie materiałów. Z góry dziękuje i Prosze o szybką odpowiedz na darassso82@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Wspomniane zmiany można wykonać na etapie adaptacji. Nasza pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ola Napisano 14 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2019 Witam, Czy również mogę prosić przesłanie na aleksandranowicka@int.pl zamiany gabinetu z garażem miejscami- i aby garaż byl 2 stanowiskowy. Oraz to samo z garażem 1 stanowiskowym Nie jestem pewna która wersja bardziej odpowiada względem mojej działki południe mam po lewym skosie (stojąc tyłem do tarasu) Pozdrawiam. Cytuj
cytrunia333 Napisano 14 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2019 Witam Również poproszę o przesłanie na adres aleksandranowicka@int.pl projektu powiększonego o garaż 2 stanowiskowy i zamieniony miejscami z gabinetem. Oraz poproszę również rys szczegółowy dotyczący długości ścian w salonie i kuchni Pozdrawiam Ps. Gratuluje projektu Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2019 W dniu 14.02.2019 o 11:59, Gość Ola napisał: Witam, Czy również mogę prosić przesłanie na aleksandranowicka@int.pl zamiany gabinetu z garażem miejscami- i aby garaż byl 2 stanowiskowy. Oraz to samo z garażem 1 stanowiskowym Nie jestem pewna która wersja bardziej odpowiada względem mojej działki południe mam po lewym skosie (stojąc tyłem do tarasu) Pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2019 23 godziny temu, cytrunia333 napisał: Witam Również poproszę o przesłanie na adres aleksandranowicka@int.pl projektu powiększonego o garaż 2 stanowiskowy i zamieniony miejscami z gabinetem. Oraz poproszę również rys szczegółowy dotyczący długości ścian w salonie i kuchni Pozdrawiam Ps. Gratuluje projektu Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Jaro Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2019 Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przesłanie bezpłatnych rysunków szczegółowych? Mój adres email: kuriata.jaroslaw@gmail.com pozdrawiam :) Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2019 12 godzin temu, Gość Jaro napisał: Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przesłanie bezpłatnych rysunków szczegółowych? Mój adres email: kuriata.jaroslaw@gmail.com pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość macpil91 Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2019 Witam! Czy macie Państwo może projekt tego domu z innym układem pomieszczeń na piętrze? Pozdrawiam Cytuj
Gość Albert Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2019 Witam, Również będę wdzięczny za przesłanie rysunków z garażem dwustanowiskowym i gabinetem po przeciwnej stronie. Email: Neev.pl@gmail.com Pozdrawiam, Albert Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2019 14 godzin temu, Gość macpil91 napisał: Witam! Czy macie Państwo może projekt tego domu z innym układem pomieszczeń na piętrze? Pozdrawiam Dzień dobry, ten projekt w wersji katalogowej występuje jedynie w wariancie przedstawionym na naszej stronie internetowej. Istnieje jednak możliwość wprowadzania zmian w naszych projektach. Przeprojektowanie można zlecić nam lub projektantowi, który będzie zajmował się adaptacją projektu do warunków lokalnych. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2019 12 godzin temu, Gość Albert napisał: Witam, Również będę wdzięczny za przesłanie rysunków z garażem dwustanowiskowym i gabinetem po przeciwnej stronie. Email: Neev.pl@gmail.com Pozdrawiam, Albert Dzień dobry, Nie posiadamy takiej wersji projektu. Zmiany w projektach wprowadzamy na indywidualne zamówienie. Prosimy o kontakt w tej sprawie drogą telefoniczną lub e-mailową. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2019 Dzień dobry, Projekt domu "Alex" wyjątkowo przypadł mi do gustu, zwłaszcza usytuowanie salonu z jego dodatkową przestrzenią pod osobnym zadaszeniem. Jeśli to możliwe proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres michalzrobek@gmail.com. Równocześnie proszę o udzielenie informacji nt. możliwości wprowadzenia zmiany w konstrukcji dachu nad salonem tj. skrócenie wypuszczenia dachu wraz z likwidacją filarów, w celu dopasowania projektu do nieco krótszej działki, niż wymagana jest w projekcie pierwotnym. Pozdrawiam, M.Ź. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2019 5 godzin temu, Gość Michał napisał: Dzień dobry, Projekt domu "Alex" wyjątkowo przypadł mi do gustu, zwłaszcza usytuowanie salonu z jego dodatkową przestrzenią pod osobnym zadaszeniem. Jeśli to możliwe proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres michalzrobek@gmail.com. Równocześnie proszę o udzielenie informacji nt. możliwości wprowadzenia zmiany w konstrukcji dachu nad salonem tj. skrócenie wypuszczenia dachu wraz z likwidacją filarów, w celu dopasowania projektu do nieco krótszej działki, niż wymagana jest w projekcie pierwotnym. Pozdrawiam, M.Ź. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Można wprowadzić taką zmianę do projektu, są na to dwa sposoby. Poprzez naszą pracownię przed zakupem projektu bądź na etapie adaptacji po zakupie wersji katalogowej projektu. Pozdrawiam. Cytuj
a+a Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2019 Dzień dobry, Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu w wersji oryginalnej i lustro na adres krysiakkatarzyna@wp.pl? Serdecznie dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2019 3 godziny temu, a+a napisał: Dzień dobry, Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu w wersji oryginalnej i lustro na adres krysiakkatarzyna@wp.pl? Serdecznie dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Justyna Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2019 Witam, Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres jusdom27@gmail.com szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję, pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2019 11 godzin temu, Gość Justyna napisał: Witam, Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres jusdom27@gmail.com szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję, pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Leon Napisano 31 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2019 Dzień dobry , czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków z wymiarami na adres: wujoleon@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2019 9 minut temu, Gość Leon napisał: Dzień dobry , czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków z wymiarami na adres: wujoleon@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Patryk Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2019 Witam serdecznie czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków z wymiarami na adres: patryk16pat@wp.pl z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2019 3 godziny temu, Gość Patryk napisał: Witam serdecznie czy mogę prosić o przesłanie dokładnych rysunków z wymiarami na adres: patryk16pat@wp.pl z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi