Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2018 Witam, Jestem zainteresowany projektem Alex z państwa oferty. Mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków (rzutów i przekrojów) oraz wstępnego zestawienia materiałowego na adres: panklencki@gmail.com? Z góry dzięki i pozdrawiam, Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2018 Witam, Jestem zainteresowany projektem Alex z państwa oferty. Mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków (rzutów i przekrojów) oraz wstępnego zestawienia materiałowego (np. stolarki itd.) na adres: michal.sawinski@o2.pl? Pytanie: w jakiej technologi zaprojektowano ogrzewanie budynku? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2018 Witam, Jestem zainteresowany projektem Alex z państwa oferty. Mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków (rzutów i przekrojów) oraz wstępnego zestawienia materiałowego (np. stolarki itd.) na adres: michal.sawinski@o2.pl? Pytanie: w jakiej technologi zaprojektowano ogrzewanie budynku? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. W projekcie przewidziano ogrzewanie gazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość MC Napisano 17 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2018 Witam Jestem zainteresowany projektem Alex z Państwa oferty, mam prośbę o przesłanie bardziejnszczegolowych rysunków oraz zestawienia materiałów. Czy zmiana mianowicie poszerzenie obiektu jest możliwe na etapie wprowadzania zmian? Proszę o informację oraz przesłanie materiałów na adres mario.caputa@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2018 Witam Jestem zainteresowany projektem Alex z Państwa oferty, mam prośbę o przesłanie bardziejnszczegolowych rysunków oraz zestawienia materiałów. Czy zmiana mianowicie poszerzenie obiektu jest możliwe na etapie wprowadzania zmian? Proszę o informację oraz przesłanie materiałów na adres mario.caputa@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Wszystkie zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji projektu – nasza Pracownia wystawi stosowne zgody na ich realizację. Pozdrawiam Cytuj
Gość Barbara Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Witam Jestem zainteresowana projektem Alex z Państwa oferty, mam prośbę o przesłanie bardziej szczegolowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres:barbara.niewczas@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 Witam Jestem zainteresowana projektem Alex z Państwa oferty, mam prośbę o przesłanie bardziej szczegolowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres:barbara.niewczas@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Barbara Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2018 Witam, czy po zakupie projektu będzie możliwość otrzymania pliku DWG w autokadzie Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2018 Witam, czy po zakupie projektu będzie możliwość otrzymania pliku DWG w autokadzie Witam W pliku dwg dla projektu udostępniamy tylko obrys budynku w skali 1:500. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2018 Witam! Jestem zainteresowany projektem Alex z Panstwa oferty, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, oraz zestawienie materiałów na adres e-mail: lougangx@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2018 Witam! Jestem zainteresowany projektem Alex z Panstwa oferty, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, oraz zestawienie materiałów na adres e-mail: lougangx@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość PAWEŁ WROCŁAW Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ewentualnych kosztorysów. pawel.bandzarzewski@gmail.com POZDRAWIAM Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ewentualnych kosztorysów. pawel.bandzarzewski@gmail.com POZDRAWIAM Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość dorota Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2018 Czy taras w tym projekcie jest wylewany czy na gruncie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2018 Czy taras w tym projekcie jest wylewany czy na gruncie? Dzień dobry, Taras jest wykonany z wylewki betonowej ze spadkiem, na gruncie. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Paulina Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem, proszę o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów na adres: paulina_krzoska@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem, proszę o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów na adres: paulina_krzoska@wp.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2018 Witam, Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres swysocka4@wp.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2018 Witam, Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres swysocka4@wp.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monia Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2018 Witam, Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres swysocka4@wp.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję Pozdrawiam tomek.dziadon.1993@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2018 Witam, Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres swysocka4@wp.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję Pozdrawiam tomek.dziadon.1993@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 21 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2018 Witam, Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres natalia_95.95_@onet.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję, pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2018 Witam, Jestem zainteresowana projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres natalia_95.95_@onet.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję, pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 22 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2018 Witam, jesteśmy zainteresowani projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres ecnols@interia.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2018 Witam, jesteśmy zainteresowani projektem Alex. Proszę o przesłanie na adres ecnols@interia.pl szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi