Gość Paweł Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2017 Prosze o przysłanie szczegółowych rzutów.Jednocesnie mam pytani eczy jest mozliwy garaz dwustanowiskowy. adres mailowy:viol@sukcesopole.pl dziekuje Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam. Czy mógłbym również prosić o informację odnośnie możliwości wpisania garażu dwustanowiskowego w ten projekt? Poproszę też o tabele kosztorysowe i szczegółowe rysunki na maila (p.olszynka@gmail.com) Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2017 Witam. Czy mógłbym również prosić o informację odnośnie możliwości wpisania garażu dwustanowiskowego w ten projekt? Poproszę też o tabele kosztorysowe i szczegółowe rysunki na maila (p.olszynka@gmail.com) Dzień dobry, nie mamy gotowej takiej wersji projektu. Można zakupić dokumentację budynku z garażem jednostanowiskowym, a na etapie adaptacji poszerzyć garaż do dwustanowiskowego. Z naszej strony otrzyma Pan pisemną i bezpłatną zgodę na takie zmiany. Wysyłam materiały pokazowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Dawid Napisano 27 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2017 Witam, Jestem zainteresowany projektem Alex. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków rzutów i przekroju z wymiarami odbicia lustrzanego oraz kosztorysu na adres david_1@wp.pl Dziękuję. Dawid. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Witam, Jestem zainteresowany projektem Alex. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków rzutów i przekroju z wymiarami odbicia lustrzanego oraz kosztorysu na adres david_1@wp.pl Dziękuję. Dawid. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość anna Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2017 Witam,prosiłabym o przesłanie materiałów pokazowych z garażem dwustanowiskowym annasikora1@op.pl Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2017 Witam,prosiłabym o przesłanie materiałów pokazowych z garażem dwustanowiskowym annasikora1@op.pl Dziękuję i Pozdrawiam Witam Projekt Alex posiadamy w wersji z garażem jednostanowiskowym - materiały do niego prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2017 Dzień Dobry! Chciałam prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z garażem po prawej stronie oraz kosztorysu do projektu Alex na maila kasiapilot@poczta.fm Pozdrawiam Kasia Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2017 Dzień Dobry! Chciałam prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z garażem po prawej stronie oraz kosztorysu do projektu Alex na maila kasiapilot@poczta.fm Pozdrawiam Kasia Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jan. Napisano 3 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2017 Witam, Czy dodanie nad garażem balkonu z wyjściem z obydwu pokoi na poddaszu wymagałoby dużych zmian w tym projekcie ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2017 Witam, Czy dodanie nad garażem balkonu z wyjściem z obydwu pokoi na poddaszu wymagałoby dużych zmian w tym projekcie ? Witam Sama konstrukcja mogłaby zostać bez zmian. Należałoby jedynie zapewnić wykonanie drzwi balkonowych oraz ułożenie warstw tarasowych na stropie. Ponadto oczywiście należy zaprojektować i wykonać balustrady po obrysie tarasu. Wszystkie te zmiany należy zlecić na etapie adaptacji projektu do działki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Seba Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Witam serdecznie, proszę uprzejmie o przesłanie szczegółowych rysunków projektu ALEX wraz z kosztorysem budowy zawierającym zestawienie materiałów na adres stronghold.company@wp.pl Dzięki i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Witam serdecznie, proszę uprzejmie o przesłanie szczegółowych rysunków projektu ALEX wraz z kosztorysem budowy zawierającym zestawienie materiałów na adres stronghold.company@wp.pl Dzięki i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
kaska1902 Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem Alex. Czy jest możliwość przesłania na adres katrin1902@wp.pl szczegółowe zestawienie, rzuty z wymiarami oraz kosztorys. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem Alex. Czy jest możliwość przesłania na adres katrin1902@wp.pl szczegółowe zestawienie, rzuty z wymiarami oraz kosztorys. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 11 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2017 Witam! Uprzejmie prosze o przesłanie szczegółowych rysunków projektu ALEX wraz z kosztorysem na adres kasia969@onet.eu Z gory dziekuje! Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2017 Witam! Uprzejmie prosze o przesłanie szczegółowych rysunków projektu ALEX wraz z kosztorysem na adres kasia969@onet.eu Z gory dziekuje! Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość a.n. Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2017 Dzień dobry, Jestem bardzo zainteresowany projektem Alex. Proszę o przesłanie rysunków, rzutów z wymiarami wraz z kosztorysem zawierającym zestawienie materiałów na adres: anawrat@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2017 Dzień dobry, Jestem bardzo zainteresowany projektem Alex. Proszę o przesłanie rysunków, rzutów z wymiarami wraz z kosztorysem zawierającym zestawienie materiałów na adres: anawrat@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość mirek Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2017 Dzień dobry, Jestem bardzo zainteresowany projektem Alex. Proszę o przesłanie rysunków, rzutów z wymiarami wraz z kosztorysem zawierającym zestawienie materiałów na adres: mirekpainter6@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2017 Dzień dobry, Jestem bardzo zainteresowany projektem Alex. Proszę o przesłanie rysunków, rzutów z wymiarami wraz z kosztorysem zawierającym zestawienie materiałów na adres: mirekpainter6@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość BASIA Napisano 18 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2017 Witam serdecznie, proszę uprzejmie o przesłanie szczegółowych rysunków projektu ALEX wraz z kosztorysem budowy zawierającym zestawienie materiałów na adres basiainglot@op.pl Dziękuję i i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2017 Witam serdecznie, proszę uprzejmie o przesłanie szczegółowych rysunków projektu ALEX wraz z kosztorysem budowy zawierającym zestawienie materiałów na adres basiainglot@op.pl Dziękuję i i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Summerfeeling Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2017 Witam, czy mogę prosić o szczegóły ? kostiuczukkatarzyna@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2017 Witam, czy mogę prosić o szczegóły ? kostiuczukkatarzyna@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość MK Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2018 Witam, Jestem zainteresowany projektem Alex z państwa oferty. Mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków (rzutów i przekrojów) oraz wstępnego zestawienia materiałowego na adres: panklencki@gmail.com? Z góry dzięki i pozdrawiam, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi