Dobre Domy Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2016 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami i kosztorys na adres kaminski_rafal@o2.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gosia Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2016 Witam prosze o przesłanie szczegółowych rysunków, wymiarów i kosztorys na adres Gosia.dziakowicz@gmail.com dziękuje bardzo. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2016 Witam prosze o przesłanie szczegółowych rysunków, wymiarów i kosztorys na adres Gosia.dziakowicz@gmail.com dziękuje bardzo. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2017 Dzień dobry, można prosić o rysunki szczegółowe, jaką wielkość mają pomieszczenia i kosztorys na maila k.paulina91@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2017 Dzień dobry, można prosić o rysunki szczegółowe, jaką wielkość mają pomieszczenia i kosztorys na maila k.paulina91@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adrian Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2017 Czy projekt przewiduje piec węglowy ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2017 Czy projekt przewiduje piec węglowy ? Witam W projekcie przewidziano ogrzewanie gazowe. Zmiany sposobu ogrzewania budynku można dokonać na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Czarmander Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego i deweloperskiego oraz zwymiarowanych rzutów i przekrojów wraz z zaznaczonymi ścianami nośnymi dla projektu Alex Całość proszę przesłać na adres e-mail cwilk1@op.pl za co z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego i deweloperskiego oraz zwymiarowanych rzutów i przekrojów wraz z zaznaczonymi ścianami nośnymi dla projektu Alex Całość proszę przesłać na adres e-mail cwilk1@op.pl za co z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beata Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres: berta08@vp.pl Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres: berta08@vp.pl Dziękuję i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość JADWIGA Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres: jadwiga.juraszczyk@wp.pl Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres: jadwiga.juraszczyk@wp.pl Dziękuję i Pozdrawiam witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o przesłanie zestawienia kosztorysowego stanu surowego zamkniętego i deweloperskiego. Czy jest możliwość dodania pompy ciepła i wentylacji mechanicznej do ewentualnego kosztorsu ( opcjonalnie) piorek21@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o przesłanie zestawienia kosztorysowego stanu surowego zamkniętego i deweloperskiego. Czy jest możliwość dodania pompy ciepła i wentylacji mechanicznej do ewentualnego kosztorsu ( opcjonalnie) piorek21@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość MJ Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres torsye@yahoo.co.uk Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres torsye@yahoo.co.uk Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2017 Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam kiedy mogę spodziewać się przesłania materiałów bo jeszcze ich nie otrzymałem? Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2017 kiedy mogę spodziewać się przesłania materiałów bo jeszcze ich nie otrzymałem? Witam Materiały zostały wysłane wczoraj po 13-tej. Proszę sprawdzić pocztę. Pozdrawiam Cytuj
Gość jm Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres jm.pawlikowska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres jm.pawlikowska@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Władysław Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2017 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres magikgliwice@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2017 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem Proszę o szczegółowe zestawienie i kosztorys na adres magikgliwice@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariola Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2017 Witam. Rowniez jestem zainteresowana tym projektem Alex. Czy jest mozliwosc przeslania na podany adres mariola2405@interia.pl szczegolowe zestawienie ,rzuty z wymiarami oraz kosztorys . Z gory dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2017 Witam. Rowniez jestem zainteresowana tym projektem Alex. Czy jest mozliwosc przeslania na podany adres mariola2405@interia.pl szczegolowe zestawienie ,rzuty z wymiarami oraz kosztorys . Z gory dziekuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi