Dobre Domy Napisano 11 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2017 Witam czy można powiększyć garaż do 2 stanowisk aby zyskać na pietrze ddatkowy pokój ale nie kosztem tych pięknych schodów i mini anresoli? Prosze o informację bardzo mi sisę podoba ten projekt Witam. Tak, zmiana tego typu w domu ERIS jest możliwa do zaprojektowania. Zmiany w projekcie typowym może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pani wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2017 Właśnie rozpocząłem budowę domy z projektu ERIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2017 Właśnie rozpocząłem budowę domy z projektu ERIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia z realizacji Cytuj
Gość Beata Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2018 Witam. Czy można prosić o wizualizacje komputerową pomieszczeń na piętrze? Jestem zainteresowana tym projektem i chciałabym wyobrazić sobir całość domu optycznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2018 Dzień dobry! Wizualizacja wnętrz została wykonana tylko dla parteru, nie posiadamy wizualizacji poddasza. Proszę napisać wiadomość na forum z prośbą o udostępnienie przez innych inwestorów zdjęć z realizacji poddasza. Może któryś z Inwestorów podzieli się wiedzą oraz dokumentacją fotograficzną. Cytuj
Gość Sebastian Napisano 29 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2020 Własnie Zakonczyłem budowe domu z projektem ERIS , jeszcze ogród i będzie komplet. jak zakończę wszystko dla zainteresowanych mogę przesłać zdjęcia. Cytuj
Gość eris Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2020 Witam.Jeśli jest możliwość prosiłbym o przesłanie zdjęć na arkadiusz77@interia.eu z góry dziękuję i POZDRAWIAM. Cytuj
Gość Janusz Napisano 8 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2020 Proszę o przesłanie zdjęć z realizacji projektu ba adres janusz5810@gmail.com Cytuj
Gość Jan Napisano 18 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2020 Witam, Bardzo ciekawy projekt. Czy można prosić przesłanie zdjęć z realizacji projektu (szwadros@gmail.com)-interesuje mnie wizualizacja góry. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja Napisano 27 Luty 2023 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2023 Dzień dobry, czy mogłabym również poprosic o zdjęcia z realizacji? Nawet w stanie surowym patrycja.1995g@gmail.com Cytuj
Gość Patrycja Napisano 27 Luty 2023 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2023 Dzień dobry, poproszę o rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów. Z góry dziękuję. patrycja.1995g@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Luty 2023 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2023 15 godzin temu, Gość Patrycja napisał: Dzień dobry, poproszę o rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów. Z góry dziękuję. patrycja.1995g@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi