Dobre Domy Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2017 Jesteśmy zainteresowani tym projektem .Proszę o przesłanie materiałów do wyceny tego projektu na madziara.yy@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 15 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Maj 2017 Jesteśmy zainteresowani tym projektem .Proszę o przesłanie materiałów do wyceny tego projektu na krzys_com@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2017 Jesteśmy zainteresowani tym projektem .Proszę o przesłanie materiałów do wyceny tego projektu na krzys_com@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2017 poproszę o rysunki szczegółowe i jeśli Państwo posiadacie wizualizację wnętrz mail mariola146@onet.pl. Dziekuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2017 poproszę o rysunki szczegółowe i jeśli Państwo posiadacie wizualizację wnętrz mail mariola146@onet.pl. Dziekuję Witam. Rysunki szczegółowe prześlemy w dniu dzisiejszym. Posiadamy wizualizacje tylko te, które są na naszej stronie www. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Przemysław Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2017 Jest możliwość zrezygnowania z balkonu i wypustu pod nim? Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2017 Jest możliwość zrezygnowania z balkonu i wypustu pod nim? Witam Na etapie adaptacji projektu można dokonać takiej zmiany - nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2017 Witam,jestem zainteresowana tym projektem, jeśli jest taka możliwość proszę o przesłanie materiałów do wyceny projektu na agata_b413@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Witam,jestem zainteresowana tym projektem, jeśli jest taka możliwość proszę o przesłanie materiałów do wyceny projektu na agata_b413@op.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Piotr Napisano 27 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem tego projektu. Czy mogę poprosić o przesłanie na maila materiały do wyceny projektu oraz szczegółowych rzutów. Pozdrawiam Piotr piterbb@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem tego projektu. Czy mogę poprosić o przesłanie na maila materiały do wyceny projektu oraz szczegółowych rzutów. Pozdrawiam Piotr piterbb@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2017 Witam, proszę o przesłanie wyceny budowy i zestawienia materiałów na adres fox113@hot.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2017 Witam, proszę o przesłanie wyceny budowy i zestawienia materiałów na adres fox113@hot.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Czerniak Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2017 Witam, proszę o przesłanie wyceny budowy i zestawienia materiałów na adres osowskanna@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2017 Witam, proszę o przesłanie wyceny budowy i zestawienia materiałów na adres osowskanna@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patka Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2017 Witam, proszę o przesłanie wyceny budowy i zestawienia materiałów na adres patka2510@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2017 Witam, proszę o przesłanie wyceny budowy i zestawienia materiałów na adres patka2510@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anoja Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2017 Witam Jaka powierzchnia ścian nośnych ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2017 Witam Jaka powierzchnia ścian nośnych ? Witam. Możemy Państwu udostępnić zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. W tym celu proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem tego projektu. Czy mogę poprosić o przesłanie materiałów do wyceny projektu oraz szczegółowych rzutów. kgluza089@gmail.com Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem tego projektu. Czy mogę poprosić o przesłanie materiałów do wyceny projektu oraz szczegółowych rzutów. kgluza089@gmail.com Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2018 Witam. Czy da się obniżyć wysokość budynku do 8 m? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2018 Witam. Czy da się obniżyć wysokość budynku do 8 m? Witam, tak jest możliwość wprowadzenia tego typu zmiany, taką zmianę najlepiej wykonać na etapie adaptacji. Wybrany przez Pana architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marta Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2018 Witam Państwa, jesteśmy z mężem zainteresowani zakupem tego projektu. Proszę o przesłanie materiałów do wyceny projektu oraz szczegółowych rzutów. urogol10@interia.eu Pozdrawiamy. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2018 Witam Państwa, jesteśmy z mężem zainteresowani zakupem tego projektu. Proszę o przesłanie materiałów do wyceny projektu oraz szczegółowych rzutów. urogol10@interia.eu Pozdrawiamy. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi