Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Projekt Dalia Nowa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Dalia Nowa i Dalia

wojtek@lumatech.pl

• Odpowiedzi 110
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Napisano

Witam chciałabym poprosić o przysłanie rysunków szczegółowych na m.ana@wp.pl

I mam pytanie ile jest przestrzeni pomiędzy drzwiami od łazienki a ścianą z kominkiem?

Napisano

Witam chciałabym poprosić o przysłanie rysunków szczegółowych na m.ana@wp.pl I mam pytanie ile jest przestrzeni pomiędzy drzwiami od łazienki a ścianą z kominkiem?

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Szerokość korytarza o którym Pani pisze to 126cm. Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry,

Czy mogę prosić o podesłanie dostępnych szczegółów, rzutów, zdjęć dla tego domu?

Pozdrawiam

Miłosz

lesniewskimilosz@gmail.com

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Gość Rafał Kołda
Napisano

Jesteśmy zainteresowani tym projektem .Proszę o przesłanie projektu do wyceny na meila :rafal.kolda@o2.pl

Gość Monika
Napisano

Witam, proszę o przesłanie materiałów dotyczących tego projektu na monikachmielewska06@o2.pl 

Z góry dziękuję 

Monika 

• 3 weeks later...
Gość Łukasz
Napisano

witam, proszę o przesłanie materiałów dotyczących tego projektu lukwyspa@gmail.com, dziękuję i pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Jesteśmy zainteresowani tym projektem .Proszę o przesłanie materiałów do wyceny tego projektu na madziara.yy@wp.pl