Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Projekt Dalia Nowa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, proszę o przesłanie w formacie pdf rysunków szczegółowych projektu Dalia nowa oraz Dalia adres: mszarek11@interia.pl pozdrawiam

Witam

Materiały dla projektu Dalia Nowa prześlę w dniu dzisiejszym.

Projekt Dalia aktualnie jest koncepcją – oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do niego wynosi obecnie około 5 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. 

Pozdrawiam

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 110
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Basia Pyrzyńska
Napisano

Witam,

Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Dalia Nowa oraz Rozalinda na adres: barbara.pyrzynska@solvay.com? Baerdzo dziękuję!

Napisano

Witam , czy cena za stan wykończony zawiera wszystkie podpunkty z kosztorysu , ma tu na myśli elementy zewnętrzne, instalacje itp...

Napisano

Witam , czy cena za stan wykończony zawiera wszystkie podpunkty z kosztorysu , ma tu na myśli elementy zewnętrzne, instalacje itp...

Dzień dobry, koszt budowy do stanu wykończonego zawiera wszystkie elementy stanu surowego plus wykończenie, tj: wykończenie ścian i sufitów, podłogi i posadzki, stolarka i ślusarka wewnętrzna, elewacja i roboty zewnętrzne. Szacunkowy koszt wykonania instalacji nie jest wliczony do naszych kosztorysów. Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 1 month later...
Gość Gość
Napisano

Proszę o wszystkie możliwe materiały odnośnie tego projektu na mail jarek669@wp.pl

Napisano

Witam, Czy istnieje mozliwosc dociagniecia sciany od strony kuchni i salonu do poziomu wykuszu(tylko na parterze), zalezy mi na podniesieniu metrazu w salonie i milo byloby miec kuchnie w tej samej lini co jadalnia i salon. Nie wiem o ile odstaje wykusz. Ewentualnie dociagniecie sciany od wykuszu do konca salonu? Prosze o poradzic czy istnieje mozliwosc takiego rozwiazania? i o ile wzrosl by metraz?

Napisano

Witam, Czy istnieje mozliwosc dociagniecia sciany od strony kuchni i salonu do poziomu wykuszu(tylko na parterze), zalezy mi na podniesieniu metrazu w salonie i milo byloby miec kuchnie w tej samej lini co jadalnia i salon. Nie wiem o ile odstaje wykusz. Ewentualnie dociagniecie sciany od wykuszu do konca salonu? Prosze o poradzic czy istnieje mozliwosc takiego rozwiazania? i o ile wzrosl by metraz?

Witam

Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Piotrek
Napisano

Proszę i wysłanie dodatkowych materiałów na adres piotr.pekala@tlen.pl

Dziękuję i pozdrawiam

Gość Grzegorz
Napisano

Podobają mi się Państwa projekty a DALIA NOWA spełnia praktycznie wszystkie moje oczekiwania. Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na grzesiek_wawr@wp.pl

Napisano

Podobają mi się Państwa projekty a DALIA NOWA spełnia praktycznie wszystkie moje oczekiwania. Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na grzesiek_wawr@wp.pl

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość gosia
Napisano

Proszę o wszystkie możliwe materiały odnośnie tego projektu na mail barbi0007@op.pl  Bardzo dziękuję

• 1 month later...
Gość sebastan
Napisano

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na e-mail spibi18@op.pl dziękuję pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Michał
Napisano

Witam, czy możecie Państwo podesłać rzut domu z powiększonym garażem tj. dwa stanowiska plus dodatkowy pokój na dole jako gabinet. Wiadomo góra powiększona o zmiany na dole. Proszę o odpowiedz na maila michal.malkowski@op.pl

Napisano

Witam, czy możecie Państwo podesłać rzut domu z powiększonym garażem tj. dwa stanowiska plus dodatkowy pokój na dole jako gabinet. Wiadomo góra powiększona o zmiany na dole. Proszę o odpowiedz na maila michal.malkowski@op.pl

Witam. Nie przygotowujemy dodatkowych wersji projektów. 

Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu.

Wybrany przez Pana architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt.

Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian.

• 1 month later...
Napisano

Proszę o wszystkie możliwe materiały odnośnie tego projektu na mail monique30@op.pl. Czy można wygospodarować pralnie? Bardzo dziękuję

Napisano

Proszę o wszystkie możliwe materiały odnośnie tego projektu na mail monique30@op.pl. Czy można wygospodarować pralnie? Bardzo dziękuję

Dzień dobry,

Wysyłam materiały pokazowe na wskazany adres. Pralnię można wygospodarować poprzez zmniejszenie któregoś pomieszczenia(np. pokoju na poddaszu) lub likwidację mniejszego (np. spiżarni). Pozdrawiam