Gość Dawid Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2017 Mam pytanie, czy jest możliwość małej modyfikacji projektu (Fabia II). Chodzi mi głównie o przedłużenie garażu do tylnej ściany. W pomieszczenie jakie powstanie przenieść kotłownię, a w miejsce kotłowni np. pralnia. Zastanawiam czy da się to zrobić biorąc pod uwagę konstrukcję dachu. Pozdrawiam Dawid Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2017 Mam pytanie, czy jest możliwość małej modyfikacji projektu (Fabia II). Chodzi mi głównie o przedłużenie garażu do tylnej ściany. W pomieszczenie jakie powstanie przenieść kotłownię, a w miejsce kotłowni np. pralnia. Zastanawiam czy da się to zrobić biorąc pod uwagę konstrukcję dachu. Pozdrawiam Dawid Dzień dobry, Istniej możliwość przedłużenia garażu w projekcie Fabia II. Konstrukcja dachu oczywiście ulegnie zmianie ale można ją przeprojektować w części nad garażem i powstałym pomieszczeniem gospodarczym. Zmiany można wprowadzić w projekcie w ramach adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lukasz Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2017 Dobry wieczór, jestem zainteresowany budową domu z projektu Fabia II, czy istnieje możliwość przesłania informacji dotyczących kosztorysu oraz ogólnego zestawienia? Oraz czy jest możliwość powiększenia go przez wydłużenie i poszerzenie o około 1 metr ? Celem uzyskania większej powierzchni domu. lukaszbadora@yahoo.com Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2017 Dobry wieczór, jestem zainteresowany budową domu z projektu Fabia II, czy istnieje możliwość przesłania informacji dotyczących kosztorysu oraz ogólnego zestawienia? Oraz czy jest możliwość powiększenia go przez wydłużenie i poszerzenie o około 1 metr ? Celem uzyskania większej powierzchni domu. lukaszbadora@yahoo.com Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Technicznie powiększenie budynku możliwe jest do zrealizowania. Jednak trzeba się liczyć tu ze sporymi kosztami, gdyż w przypadku Fabii II konieczne będzie przeprojektowanie niemalże wszystkich elementów konstrukcyjnych (dach, strop, fundamenty) a to na pewno będzie dosyć kosztowne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów (rysunki, zestawienie koszów) do projektu Fabia II na adres iwona2174@wp.pl. Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Pozdrawiam Iwona Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów (rysunki, zestawienie koszów) do projektu Fabia II na adres iwona2174@wp.pl. Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Pozdrawiam Iwona Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość jurek i gabrysia Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 jestem w trakcie realizacji projektu fabia 2. SUPER PROJEKT. Obecnie ocieplam i wykańczam w srodku. /ogrzewanie podłogowe/Jedyna korekta dot. łazienki i wiatrołapu. Cytuj
Gość Paweł Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów (rysunki, zestawienie koszów) do projektu Fabia II na adres paltriax@wp.pl. Jestem zainteresowani kupnem projektu Pozdrawiam Paweł Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów (rysunki, zestawienie koszów) do projektu Fabia II na adres paltriax@wp.pl. Jestem zainteresowani kupnem projektu Pozdrawiam Paweł Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów (rysunki, zestawienie koszów) do projektu Fabia II na adres loopi0305@wp.pl.Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Pozdrawiam Marcin Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów (rysunki, zestawienie koszów) do projektu Fabia II na adres loopi0305@wp.pl.Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Pozdrawiam Marcin Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały pokazowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Jarek Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2017 Witam, proszę o przesłanie jeśli jest taka możliwość rysunku z dokładnymi wymiarami wszystkich ścian do projektu fabia II na adres email karas87@vp.pl. Jestem zainteresowany kupnem projektu. Pozdrawiam Jarek Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2017 Witam, proszę o przesłanie jeśli jest taka możliwość rysunku z dokładnymi wymiarami wszystkich ścian do projektu fabia II na adres email karas87@vp.pl. Jestem zainteresowany kupnem projektu. Pozdrawiam Jarek Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Jarek Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2017 Witam, proszę o przesłanie jeśli jest taka możliwość rysunku z dokładnymi wymiarami wszystkich ścian do projektu fabia II na adres email karas87@vp.pl. Jestem zainteresowany kupnem projektu. Pozdrawiam Jarek Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2017 Witam, proszę o przesłanie jeśli jest taka możliwość rysunku z dokładnymi wymiarami wszystkich ścian do projektu fabia II na adres email karas87@vp.pl. Jestem zainteresowany kupnem projektu. Pozdrawiam Jarek Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krystian Napisano 5 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2017 Dzień dobry! Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Fabia III w odbiciu lustrzanym (garaż po lewej stronie) na adres poczta5000@o2.pl Pozdrawiam Krystian Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2017 Dzień dobry! Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Fabia III w odbiciu lustrzanym (garaż po lewej stronie) na adres poczta5000@o2.pl Pozdrawiam Krystian Witam Materiały prześlemy pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość_grekopl Napisano 14 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2017 Dzień dobry. Czy w projekcie Fabia II można zastosować strop drewniany?? i jaki by był koszt zmiany w projekcie takiego stropu z betonowego na drewniany prosił bym o odpowiedz na meila rafal_18_18@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Witam, Również jestem zainteresowany otrzymaniem odpowiedzi czy w projekcie Fabia II można zastosować strop drewniany ew. terriva. wstępnie jestem zainteresowany budową wg tego projektu. Proszę o przesłanie rysunków i zestawienia materiałów oraz o odpowiedź na pierwsze pytanie na maila grekopl7@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2017 Witam, Również jestem zainteresowany otrzymaniem odpowiedzi czy w projekcie Fabia II można zastosować strop drewniany ew. terriva. wstępnie jestem zainteresowany budową wg tego projektu. Proszę o przesłanie rysunków i zestawienia materiałów oraz o odpowiedź na pierwsze pytanie na maila grekopl7@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość life1234 Napisano 16 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2017 Witam, Prosilabym rowniez o przeslanie wymiarów pomieszczen oraz tarasu na adres life1234@o2.pl dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2017 Witam, Prosilabym rowniez o przeslanie wymiarów pomieszczen oraz tarasu na adres life1234@o2.pl dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2017 Witam, Na ktorych scianach mozna zinstalowac grzejniki w salonie jesli nie planuje sie tam podlogowki ? dziekuje, life1234 Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2017 Witam, Na ktorych scianach mozna zinstalowac grzejniki w salonie jesli nie planuje sie tam podlogowki ? dziekuje, life1234 WItam W projekcie przewidziano grzejniki ścienne - w salonie są to 2 grzejniki na ścianie lewej (jeden w miejscu, gdzie zaczyna się wykusz, drugi w narożniku przy wyjściu na taras). Proszę o adres mailowy - prześlemy rzut z zaznaczonymi miejscami lokalizacji grzejników. Pozdrawiam Cytuj
Gość life1234 Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2017 WItam W projekcie przewidziano grzejniki ścienne - w salonie są to 2 grzejniki na ścianie lewej (jeden w miejscu, gdzie zaczyna się wykusz, drugi w narożniku przy wyjściu na taras). Proszę o adres mailowy - prześlemy rzut z zaznaczonymi miejscami lokalizacji grzejników. Pozdrawiam Witam, Dziekuje za odpowiedz i poprosze o ten rzut z zaznaczonymmi grzejnikami na: life1234@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2017 Witam, Dziekuje za odpowiedz i poprosze o ten rzut z zaznaczonymmi grzejnikami na: life1234@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi