Gość Tomasz. Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2016 Obecnie realizuje ten projekt.polecam jest super.pochwaly dla architektów.pomyśleli o wszystkim.obecnie stan surowy zamknięty. Witam.Jeżeli Pan znajdzie trochę czasu to proszę o podzielenie się spostrzeżeniami ,zmianami adaptacyjnymi w projekcie.. itd.Ja mam ten projekt w schowku. Liczę na możliwość adaptacji poddasza gdyż przy zjazdach rodzinnych przydałyby się dwa pokoje więcej;)A co do projektu może Pan wrzucić fotki domu?pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2016 Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Również poproszę dawid.przytula@gmail.com Cytuj
Gość Aneta Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2016 Obecnie realizuje ten projekt.polecam jest super.pochwaly dla architektów.pomyśleli o wszystkim.obecnie stan surowy zamknięty. Witam serdecznie, czy byłaby możliwość podzielenia się zdjęciami oraz kosztami realizacji domu? Bardzo bym była wdzięczna, gdyż oboje z mężem zastanawiamy się nad tym własnie projektem. aneta_luc@interia.plpozdrawiam Cytuj
Gość Małgosia Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2016 Witam ! Wraz z mężem jesteśmy zainteresowani projektem domu fabia 2. Dlatego chcemy prosić o szczegółowe rysunki dla domu oraz zestawienie kosztów materiałów. Dodatkowo mamy pytania - 1. czy możliwe jest zrównanie garażu ze ściana ogrodową budynku i w powstałym pomieszczeniu zagospodarowanie kotłowni na paliwo stałe? 2. Dodatkowo chcielibyśmy wyrównać ścianę frontową ze ścianą garażu? 3. Myśleliśmy także o likwidacji w salonie patio i zrównanie ściany salonu ze ścianą ogrodową? 4. W takim obrysie dom wydaje się nam dla nas zbyt duży więc zakładamy zwężenie go na ścianie bocznej o około 60 cm. 5. Chcielibyśmy też zaadoptować poddasze - ale gdzie schody - może w miejscu pomieszczenia gospodarczego? Czy to realne? 6. Strop - czy możliwa jest zmiana na żelbetonowy lub terriva? Czy nasze pomysły są do zrealizowania? Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź. Mój adres - msgss@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2016 Witam ! Wraz z mężem jesteśmy zainteresowani projektem domu fabia 2. Dlatego chcemy prosić o szczegółowe rysunki dla domu oraz zestawienie kosztów materiałów. Dodatkowo mamy pytania - 1. czy możliwe jest zrównanie garażu ze ściana ogrodową budynku i w powstałym pomieszczeniu zagospodarowanie kotłowni na paliwo stałe? 2. Dodatkowo chcielibyśmy wyrównać ścianę frontową ze ścianą garażu? 3. Myśleliśmy także o likwidacji w salonie patio i zrównanie ściany salonu ze ścianą ogrodową? 4. W takim obrysie dom wydaje się nam dla nas zbyt duży więc zakładamy zwężenie go na ścianie bocznej o około 60 cm. 5. Chcielibyśmy też zaadoptować poddasze - ale gdzie schody - może w miejscu pomieszczenia gospodarczego? Czy to realne? 6. Strop - czy możliwa jest zmiana na żelbetonowy lub terriva? Czy nasze pomysły są do zrealizowania? Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź. Mój adres - msgss@interia.pl Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość ANETA Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2016 Witam serdecznie, czy byłaby możliwość podzielenia się zdjęciami oraz kosztami realizacji domu? Bardzo bym była wdzięczna, gdyż oboje z mężem zastanawiamy się nad tym własnie projektem. aneta_luc@interia.pl pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2016 Obecnie realizuje ten projekt.polecam jest super.pochwaly dla architektów.pomyśleli o wszystkim.obecnie stan surowy zamknięty. Witam serdecznie, czy byłaby możliwość podzielenia się zdjęciami oraz kosztami realizacji domu? Bardzo bym była wdzięczna, gdyż oboje z mężem zastanawiamy się nad tym własnie projektem. aneta_luc@interia.pl pozdrawiam Witam serdecznie, także zastanawiamy się nad tym projektem, czy byłaby także możliwość podesłania zdjęć wdrożonego projektu? juro8191@wp.pl Cytuj
Gość Marzena Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2016 Obecnie realizuje ten projekt.polecam jest super.pochwaly dla architektów.pomyśleli o wszystkim.obecnie stan surowy zamknięty. Witam serdecznie, czy byłaby możliwość podzielenia się zdjęciami oraz kosztami realizacji domu? Bardzo bym była wdzięczna, gdyż oboje z mężem zastanawiamy się nad tym własnie projektem. aneta_luc@interia.pl pozdrawiam Witam serdecznie, także zastanawiamy się nad tym projektem, czy byłaby także możliwość podesłania zdjęć wdrożonego projektu? juro8191@wp.pl Witam, jeżeli jest taka możliwość to chciałabym prosić o podzielenie się uwagami odnośnie tego projektu, jaki jest koszt stanu surowego zamkniętego ? Zastanawiamy się z mężem nad zakupem tego projektu. Proszę o wszelkie uwagi i zdjęcia przesłać na adres: marzenie512@gmil.com.Z góry dziękuję. Cytuj
Gość ANIA Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2017 Witam! my również wybraliśmy ten projekt. REWELACJA! obecnie stan surowy otwarty,zastanawiamy się nad kolorem okien i drzwi. Cytuj
Gość Oktawia Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2017 Czy zastanawialiście się gdzie można łazienkę przemieścić aby miała okno i miła minimum 5m2? My myślimy wciąż czy przemiścić ją gdzie na projekcie znajduje sie pomieszecznie WC,lecz zmniejszyc Wiatrołap i w mejsce gdzie na projekcie jest Łazienka zastąpić Garderobą oraz zabudową na schody oraz małą WC 1,00-1,20m2 ("WC" Na wprost Wiatrołapu). Co o tym sądzicie ? Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2017 Dobry wieczór, jestem zainteresowany budową domu z projektu Fabia II, czy istnieje możliwość przesłania informacji dotyczących kosztorysu oraz ogólnego zestawienia? Pozdrawiam Kosmala777@interia.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2017 Dobry wieczór, jestem zainteresowany budową domu z projektu Fabia II, czy istnieje możliwość przesłania informacji dotyczących kosztorysu oraz ogólnego zestawienia? Pozdrawiam Kosmala777@interia.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Danuta Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2017 Witam! Czy można w tym projekcie zredukować wysokość dachu do 15 stopni. Take Takie mamy warunki zabudowy, najlepiej płaski dach. Ten projekt spełnia nasze oczekiwania, gorzej z warunkami zabudowy. Czy można prosić o kosztorys dana286@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 Witam! Czy można w tym projekcie zredukować wysokość dachu do 15 stopni. Take Takie mamy warunki zabudowy, najlepiej płaski dach. Ten projekt spełnia nasze oczekiwania, gorzej z warunkami zabudowy. Czy można prosić o kosztorys dana286@wp.pl Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2017 Witam! my również wybraliśmy ten projekt. REWELACJA! obecnie stan surowy otwarty,zastanawiamy się nad kolorem okien i drzwi. Witam. Bardzo spodobał nam się z mężem ten projekt. Jakby Pani znalazła czas proszę o przesłanie ceny za stan surowy otwarty i jaki rodzaj ogrzewania będzie zastosowany na e-mail polkowska_m@wp.pl Cytuj
Gość Dawid Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2017 Witam Jestem zainteresowany projektem domu fabia 2 czy mogę prosić o szczegółowe rysunki dla domu oraz zestawienie kosztów materiałów: Dawidgrebowiec105@wp.pl Pozdrawiam Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2017 Witam Jestem zainteresowany projektem domu fabia 2 czy mogę prosić o szczegółowe rysunki dla domu oraz zestawienie kosztów materiałów: Dawidgrebowiec105@wp.pl Pozdrawiam Dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2017 Witam! my również wybraliśmy ten projekt. REWELACJA! obecnie stan surowy otwarty,zastanawiamy się nad kolorem okien i drzwi. Witam. Bardzo spodobał nam się z mężem ten projekt. Jakby Pani znalazła czas proszę o przesłanie ceny za stan surowy otwarty i jaki rodzaj ogrzewania będzie zastosowany na e-mail polkowska_m@wp.pl podłączam się do pytania: jaki koszt budowy stanu surowego otwartego i jaki rodzaj ogrzewania? e-mail: ja-3-sr-052-nowak@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2017 podłączam się do pytania: jaki koszt budowy stanu surowego otwartego i jaki rodzaj ogrzewania? e-mail: ja-3-sr-052-nowak@tlen.pl Witam W projekcie przewidziano ogrzewanie gazowe. wyceny kosztorysowe podane są w tabeli przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2017 Dzień dobry Jestem zainteresowany projektem domu Fabia 3 z podwójnym garażem lecz nie widzę go na państwa stronie czy mogę prosić o szczegółowe rysunki tego domu oraz ewentualne zestawienie kosztów materiałów na poniższy adres e-mail mrdrabio@poczta.onet.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2017 Dzień dobry Jestem zainteresowany projektem domu Fabia 3 z podwójnym garażem lecz nie widzę go na państwa stronie czy mogę prosić o szczegółowe rysunki tego domu oraz ewentualne zestawienie kosztów materiałów na poniższy adres e-mail mrdrabio@poczta.onet.pl Dziękuję Witam Komplet materiałów dla Fabia III prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 25 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2017 Dzień dobry Jestem zainteresowany projektem domu Fabia 3 z podwójnym garażem lecz nie widzę go na państwa stronie czy mogę prosić o szczegółowe rysunki tego domu oraz ewentualne zestawienie kosztów materiałów na poniższy adres e-mail d.milek@onet.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2017 Dzień dobry Jestem zainteresowany projektem domu Fabia 3 z podwójnym garażem lecz nie widzę go na państwa stronie czy mogę prosić o szczegółowe rysunki tego domu oraz ewentualne zestawienie kosztów materiałów na poniższy adres e-mail d.milek@onet.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Prezentacja projektu Fabia III na dniach pojawi się na stronie www. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów (rysunki, zestawienie koszów) do projektu Fabia II oraz III na adres dawid.przytula@gmail.com Pozdrawiam Dawid Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów (rysunki, zestawienie koszów) do projektu Fabia II oraz III na adres dawid.przytula@gmail.com Pozdrawiam Dawid Dzień dobry! W dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi