Gość Marcin Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2016 Zastanawiamy się z żoną nad wyborem projektu Fabia III (z garażem 2-stanowiskowym) jednak do pełni szczęścia chciałbym aby ten dom był "szerszy" a właściwie, aby część dzienna była większa (bardziej w kwadracie) - czy w tym projekcie jest to możliwe (działka szeroka 40 m). Pozdrawiam jak833@wp.pl Dzień dobry, odpowiedź wysłano na podany adres. Pozdrawiam Ja miałbym dokładnie takie samo pytanie... czy mógłbym poznać odpowiedź? Pozdrawiam cinall@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2016 Ja miałbym dokładnie takie samo pytanie... czy mógłbym poznać odpowiedź? Pozdrawiam cinall@wp.pl Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość MM Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2016 Czy jest możliwość dowiedzenia się, jaka jest szerokość okna w kuchni? Wydaje się dość duże i robi to świetny efekt? Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2016 Czy jest możliwość dowiedzenia się, jaka jest szerokość okna w kuchni? Wydaje się dość duże i robi to świetny efekt? Witam Okno w kuchni ma wymiary 250x140cm. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2016 Dzień dobry. Czy w projekcie Fabia II można zastosować strop drewniany?? i jaki by był koszt zmiany w projekcie takiego stropu z betonowego na drewniany prosił bym o odpowiedz na meila rafal_18_18@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Luty 2016 Dzień dobry. Czy w projekcie Fabia II można zastosować strop drewniany?? i jaki by był koszt zmiany w projekcie takiego stropu z betonowego na drewniany prosił bym o odpowiedz na meila rafal_18_18@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Zapytanie przekazałam do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Fabia II. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: nawrocka.joanna90@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Fabia II. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: nawrocka.joanna90@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość gabrysia Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2016 jestem w trakcie realizacji budynku fabia2. zastanawiam sie tylko nad powiekszeniem lazienki. beda mieszakc tylko 2 osoby.wstawie fotki w trakcie realizacji. mam piekna lokalizacje i projektow jest wiele ale fabia bedzie jedyna, narazie. gaba Cytuj
Gość Michal Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2016 Witam, jestem zainteresowany projektem domu fabia II. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysów, materiałów i wymiarów budynku na adres e-mail: michal1986michal13@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2016 Witam, jestem zainteresowany projektem domu fabia II. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysów, materiałów i wymiarów budynku na adres e-mail: michal1986michal13@wp.pl Dzień dobry, Prześlemy rysunki, zestawienie materiałów i ogólne zestawienie dla projektu: Fabia II. W naszej ofercie kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Rafał Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2016 Witam. Jestem zainteresowany budowa domu Fabia II prosił bym o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia dla projektu. Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2016 Witam. Jestem zainteresowany budowa domu Fabia II prosił bym o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia dla projektu. Dziekuje Witam Proszę o podanie adresu mailowego, na który będziemy mogli przesłać materiały. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2016 Witam Proszę o podanie adresu mailowego, na który będziemy mogli przesłać materiały. Pozdrawia oczywiście już podaje rafal_18_18@o2.pl Cytuj
Gość Mariusz Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2016 Witam. Jestem zainteresowany budowa domu Fabia II prosił bym o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia dla projektu. Dziekuje debo113@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2016 Witam Proszę o podanie adresu mailowego, na który będziemy mogli przesłać materiały. Pozdrawia oczywiście już podaje rafal_18_18@o2.pl Materiały zostaną wysłane w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2016 Witam. Jestem zainteresowany budowa domu Fabia II prosił bym o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia dla projektu. Dziekuje debo113@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Olivia Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2016 Witam. Jestem zainteresowany budowa domu Fabia II prosił bym o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia dla projektu. Dziekuje livku29@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2016 Witam. Jestem zainteresowany budowa domu Fabia II prosił bym o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia dla projektu. Dziekuje livku29@wp.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Rafał Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2016 Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy w projekcie FABIA II, można zastosować ogrzewanie piecem z podajnikiem na ekogroszek. Pytam dlatego ze kotłownia wydaje się wąska. dziekuje rafal_18_18@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2016 Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy w projekcie FABIA II, można zastosować ogrzewanie piecem z podajnikiem na ekogroszek. Pytam dlatego ze kotłownia wydaje się wąska. dziekuje rafal_18_18@o2.pl Pomieszczenie gospodarcze musi być dostosowane wymiarami do wielkości pieca i powierzchni potrzebnej do jego obsługi oraz musi mieć odpowiednią wielkość by pomieścić opał na cały okres grzewczy. Cytuj
Gość Wiola Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2016 Witam. Jestem zainteresowana budową domu Fabia II prosiła bym o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia dla projektu. Dziekuję wiola208@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2016 Witam. Jestem zainteresowana budową domu Fabia II prosiła bym o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia dla projektu. Dziekuję wiola208@wp.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2016 Witam. Mam zakupiony Państwa projekt Fabia 2,ale potrzebuję zestawienie wiązarów.Czy dostanę to za free czy dodatkową opłatą. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2016 Witam. Mam zakupiony Państwa projekt Fabia 2,ale potrzebuję zestawienie wiązarów.Czy dostanę to za free czy dodatkową opłatą. Pozdrawiam. Witam Zestawienie elementów więźby dachowej otrzymała Pani w wersji papierowej wraz z projektem - w zeszycie Materiały Pomocnicze. Oczywiście możemy je dosłać na maila - proszę o kontakt w tej sprawie na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi