Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marcin
Napisano

Zastanawiamy się z żoną nad wyborem projektu Fabia III (z garażem 2-stanowiskowym) jednak do pełni szczęścia chciałbym aby ten dom był "szerszy" a właściwie, aby część dzienna była większa (bardziej w kwadracie) - czy w tym projekcie jest to możliwe (działka szeroka 40 m). Pozdrawiam jak833@wp.pl
Dzień dobry, odpowiedź wysłano na podany adres. Pozdrawiam

Ja miałbym dokładnie takie samo pytanie... czy mógłbym poznać odpowiedź? Pozdrawiam cinall@wp.pl

• Odpowiedzi 168
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Napisano

Czy jest możliwość dowiedzenia się, jaka jest szerokość okna w kuchni? Wydaje się dość duże i robi to świetny efekt?

Gość Rafał
Napisano

Dzień dobry. Czy w projekcie Fabia II można zastosować strop drewniany?? i jaki by był koszt zmiany w projekcie takiego stropu z betonowego na drewniany prosił bym o odpowiedz na meila rafal_18_18@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Dzień dobry. Czy w projekcie Fabia II można zastosować strop drewniany?? i jaki by był koszt zmiany w projekcie takiego stropu z betonowego na drewniany prosił bym o odpowiedz na meila rafal_18_18@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam.

Witam

Zapytanie przekazałam do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

Gość Joanna
Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem domu Fabia II. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: nawrocka.joanna90@gmail.com

Pozdrawiam

Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem domu Fabia II. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: nawrocka.joanna90@gmail.com

Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość gabrysia
Napisano

jestem w trakcie realizacji budynku fabia2.  zastanawiam sie tylko nad powiekszeniem lazienki. beda mieszakc tylko 2 osoby.wstawie fotki w trakcie realizacji. mam piekna lokalizacje i projektow jest wiele ale fabia bedzie jedyna, narazie. gaba

Gość Rafał
Napisano

Witam.

Jestem zainteresowany budowa domu Fabia II prosił bym o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia dla projektu.

Dziekuje

Napisano

Witam.

Jestem zainteresowany budowa domu Fabia II prosił bym o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia dla projektu.

Dziekuje

Witam

Proszę o podanie adresu mailowego, na który będziemy mogli przesłać materiały.

Pozdrawiam

Gość Rafał
Napisano

Witam

Proszę o podanie adresu mailowego, na który będziemy mogli przesłać materiały.

Pozdrawia

oczywiście już podaje rafal_18_18@o2.pl

Gość Mariusz
Napisano

Witam. Jestem zainteresowany budowa domu Fabia II prosił bym o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia dla projektu. Dziekuje

debo113@gmail.com

Napisano

Witam. Jestem zainteresowany budowa domu Fabia II prosił bym o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia dla projektu. Dziekuje debo113@gmail.com

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam

Gość Olivia
Napisano

Witam. Jestem zainteresowany budowa domu Fabia II prosił bym o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia dla projektu. Dziekuje livku29@wp.pl

Gość Rafał
Napisano

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć czy w projekcie FABIA II, można zastosować ogrzewanie piecem z podajnikiem na ekogroszek. Pytam dlatego ze kotłownia wydaje się wąska. dziekuje rafal_18_18@o2.pl

Napisano

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć czy w projekcie FABIA II, można zastosować ogrzewanie piecem z podajnikiem na ekogroszek. Pytam dlatego ze kotłownia wydaje się wąska. dziekuje rafal_18_18@o2.pl

Pomieszczenie gospodarcze musi być dostosowane wymiarami do wielkości pieca i powierzchni potrzebnej do jego obsługi oraz musi mieć odpowiednią wielkość by pomieścić opał na cały okres grzewczy.

• 3 weeks later...
Napisano

Witam. Jestem zainteresowana budową domu Fabia II prosiła bym o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i ogólnego zestawienia dla projektu. Dziekuję wiola208@wp.pl

Napisano

Witam.

Mam zakupiony Państwa projekt Fabia 2,ale potrzebuję zestawienie wiązarów.Czy dostanę to za free czy dodatkową opłatą.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam. Mam zakupiony Państwa projekt Fabia 2,ale potrzebuję zestawienie wiązarów.Czy dostanę to za free czy dodatkową opłatą. Pozdrawiam.

Witam

Zestawienie elementów więźby dachowej otrzymała Pani w wersji papierowej wraz z projektem - w zeszycie Materiały Pomocnicze.

Oczywiście możemy je dosłać na maila - proszę o kontakt w tej sprawie na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam