Gość piotr Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2017 Dzień dobry, zastanawiam się nad wyborem projektu między Atreuszem Małym II a Atreuszem Nowym II, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tych projektów, zestawienia materiałów, wstępnych kosztorysów. Mój adres e-mail: piotrpakulski@poczta.fm. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2017 Dzień dobry, zastanawiam się nad wyborem projektu między Atreuszem Małym II a Atreuszem Nowym II, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tych projektów, zestawienia materiałów, wstępnych kosztorysów. Mój adres e-mail: piotrpakulski@poczta.fm. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość maciej krawiec Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2018 witam. Jestem bardzo zainteresowany zakupem tego projektu u Państwa.czy mogę liczyć na przesłanie do mnie rzutów w pdf fundamentów,parteru,poddasza i dachu?i czy jest możliwość zmiany stropu na teriva?jeżeli tak,to tez bym prosił o przesłanie rzutu teriva na meila pod adres maciej@ois.com.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2018 witam. Jestem bardzo zainteresowany zakupem tego projektu u Państwa.czy mogę liczyć na przesłanie do mnie rzutów w pdf fundamentów,parteru,poddasza i dachu?i czy jest możliwość zmiany stropu na teriva?jeżeli tak,to tez bym prosił o przesłanie rzutu teriva na meila pod adres maciej@ois.com.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmiany technologii wykonania stropu można dokonać na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2019 Dzień dobry, zastanawiam się nad wyborem projektu między Atreuszem Małym II a Atreuszem Nowym II, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tych projektów, zestawienia materiałów, wstępnych kosztorysów. Mój adres e-mail: pawellowu@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2019 1 godzinę temu, Gość Paweł napisał: Dzień dobry, zastanawiam się nad wyborem projektu między Atreuszem Małym II a Atreuszem Nowym II, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tych projektów, zestawienia materiałów, wstępnych kosztorysów. Mój adres e-mail: pawellowu@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
gen_marchewa Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2019 Witam czy mogę prosić o szczegółowo zwymiarowane rysunki dla domu Atreusz Mały II oraz zestawienie materiałów. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2019 8 godzin temu, gen_marchewa napisał: Witam czy mogę prosić o szczegółowo zwymiarowane rysunki dla domu Atreusz Mały II oraz zestawienie materiałów. Pozdrawiam Dzień dobry, proszę podać adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj
gen_marchewa Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2019 adrian_palaszewski@hotmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2019 6 godzin temu, gen_marchewa napisał: adrian_palaszewski@hotmail.com materiały zostały wysłane, Pozdrawiam Cytuj
Gość Projekt Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2020 Witam jestem zainteresowana tym projektem poproszę o przesłanie więcej szczegółów, zestawienia materiałów, wstępnych kosztorysów (bezpłatnych materialow )) na kinga-szablowska@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2020 4 godziny temu, Gość Projekt napisał: Witam jestem zainteresowana tym projektem poproszę o przesłanie więcej szczegółów, zestawienia materiałów, wstępnych kosztorysów (bezpłatnych materialow )) na kinga-szablowska@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Atreusz lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/805555100352695 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi