Gość jmarek Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2017 Mam kilka uwag co do możliwych "zmian" w projekcie. Czy bierzecie to Państwo pod uwagę? Proszę również o kosztorys. adres e-mail: jmarek@autograf.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2017 Mam kilka uwag co do możliwych "zmian" w projekcie. Czy bierzecie to Państwo pod uwagę? Proszę również o kosztorys. adres e-mail: jmarek@autograf.pl Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami pod dresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojciech Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia kosztów związanych z budową. Mój adres: gp_mobile@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia kosztów związanych z budową. Mój adres: gp_mobile@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Roman Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia kosztów związanych z budową. Mój adres:korwel@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia kosztów związanych z budową. Mój adres:korwel@onet.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marika Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2017 czy można uzyskać informację dotyczącą współczynnika Eu dla tego projektu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2017 czy można uzyskać informację dotyczącą współczynnika Eu dla tego projektu? Witam. Ep wynosi 93,99 [kWh/(m2xrok)]. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Kamykos Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2017 Witam, jaka jest szerokość i długość budynku wraz z ociepleniem?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2017 Witam, jaka jest szerokość i długość budynku wraz z ociepleniem?? Witam, wymiary są podane na rzucie dachu. Szer. 12,28m, dł. 10,42m. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Łucja Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2019 Witam, czy ktoś buduje sarę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi