Redaktor Napisano 18 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2014 Projekt domu Sara Szczegółowy opis projektu domu Sara znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/sara Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Sawicki Paweł Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2015 Witam. Jestem zainteresowany projektem SARA -czy jest już kosztorys budowy tego domu? -czy w tym projekcie może być garaż dwustanowiskowy i dodatkowe pomieszczenie gospodarcze? -czy jest możliwość częściowo podpiwniczyć budynek żeby zrobić kotłownie. Jeśli jest już kosztorys to proszę przesłać na maila pawel.sawicki14@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2015 Witam. Jestem zainteresowany projektem SARA -czy jest już kosztorys budowy tego domu? -czy w tym projekcie może być garaż dwustanowiskowy i dodatkowe pomieszczenie gospodarcze? -czy jest możliwość częściowo podpiwniczyć budynek żeby zrobić kotłownie. Jeśli jest już kosztorys to proszę przesłać na maila pawel.sawicki14@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, niestety nie posiadamy jeszcze kosztorysów do tego projektu. Jak tylko kosztorysy będą dostępne, zostaną umieszczone na stronie. Istnieje możliwość poszerzenia garażu i przekształcenia go na garaż dwustanowiskowy, co pozwoli uzyskać dodatkowe miejsce na kolejne pomieszczenia gospodarcze. Projekt przewiduje kotłownie, pomieszczenie przeznaczone na kocioł nazwane jest pomieszczeniem gospodarczym. Oczywiście podpiwniczenie budynku również jest możliwe do wykonania. Takie zmiany najlepiej wprowadzać do projektu na etapie adaptacji u lokalnego architekta. Cytuj
Gość Dariusz Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2015 Witam. czy w projekcie Sara jest możliwość wysunięcie garażu i pomieszczenie gospodarczego do przodu o np 4 m, i tym samym wstawienia pokoju ?.. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2015 Witam. czy w projekcie Sara jest możliwość wysunięcie garażu i pomieszczenie gospodarczego do przodu o np 4 m, i tym samym wstawienia pokoju ?.. Pozdrawiam Zmiany, o których Pan pisze są możliwe do zaprojektowania jednak ingerują w konstrukcję budynku i wymagają zgody od autora projektu. Zgoda na zmiany w projekcie jest bezpłatna i otrzymuje się ją przy zakupie projektu lub na etapie adaptacji. Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt adaptujący projekt gotowy lub architekci w naszej pracowni (są to zmiany dodatkowo płatne). Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2015 Proszę jeszcze o informację jaka jest wysokość ścianki kolankowej i jakie ogrzewanie jest przewidziane w projekcie. Dziękuję i pozdrawiam. agna.lew@interia.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2015 Proszę jeszcze o informację jaka jest wysokość ścianki kolankowej i jakie ogrzewanie jest przewidziane w projekcie. Dziękuję i pozdrawiam. agna.lew@interia.eu Witam W projekcie Sara ścianka kolankowa wysoka jest na 79,5 cm, przewidziano ogrzewanie gazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie zwymiarowanych planów parteru i piętra na email: jezzy@poczta.fm pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2016 Witam, czy mogę prosić o przesłanie zwymiarowanych planów parteru i piętra na email: jezzy@poczta.fm pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość goliat Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2016 Witam, czy ścianę kolankowa można podwyższyć o jakieś 30-40 cm na wysokość 110-120. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2016 Witam, czy ścianę kolankowa można podwyższyć o jakieś 30-40 cm na wysokość 110-120. Witam Ściankę kolankową można podnieść na etapie adaptacji projektu - nasza Pracownia wystawi na to zgodę. Należy jednak pamiętać, że zbytnie podniesienie ścianki kolankowej niewątpliwie wpłynie na proporcje i geometrię budynku (nie koniecznie korzystnie). Pozdrawiam Cytuj
Gość goliat Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2016 Witam, czy ścianę kolankowa można podwyższyć o jakieś 30-40 cm na wysokość 110-120. Witam Ściankę kolankową można podnieść na etapie adaptacji projektu - nasza Pracownia wystawi na to zgodę. Należy jednak pamiętać, że zbytnie podniesienie ścianki kolankowej niewątpliwie wpłynie na proporcje i geometrię budynku (nie koniecznie korzystnie). Pozdrawiam Można prosisz, o przesłanie kosztorysu, przekroju . Na email magda866@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2016 Można prosisz, o przesłanie kosztorysu, przekroju . Na email magda866@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość goska Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2016 Witam czy moge prosic o przeslanie kosztow stan surowy zamkniety tego projektu kamilmusial198800@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2016 Witam czy moge prosic o przeslanie kosztow stan surowy zamkniety tego projektu kamilmusial198800@onet.pl Witam Na podany adres mailowy prześlemy zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michalina Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2016 Witam, bardzo przypadł mi do gustu ten projekt, jednakże kiedy wpisuje w wyszukiwarkę państwa stronę, pokazuje się miniatura domku Sara jednak z innym poddaszem. Nigdzie nie mogę znaleźć tego projektu czy byłaby możliwość przesłania tego projektu, bądź nakierowac na odpowiednią stronę. ? byłabym wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2016 Witam, bardzo przypadł mi do gustu ten projekt, jednakże kiedy wpisuje w wyszukiwarkę państwa stronę, pokazuje się miniatura domku Sara jednak z innym poddaszem. Nigdzie nie mogę znaleźć tego projektu czy byłaby możliwość przesłania tego projektu, bądź nakierowac na odpowiednią stronę. ? byłabym wdzięczna. Pozdrawiam Witam Poniżej link do prezentacji domu Sara: https://www.dobredomy.pl/projekt/sara/ Jeśli jest Pani zainteresowana możemy również przesłać szczegółowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowe - proszę podać adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2016 Witam, Czy również mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowe na maila ewkamupet@wp.pl? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2016 Witam, Czy również mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowe na maila ewkamupet@wp.pl? Pozdrawiam serdecznie. Dzień dobry, w nawiązaniu do wpisu wysyłam rysunki szczegółowe oraz zestawienia na wskazany adres. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Bartosz Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2016 Witam, Czy projekt przewiduje ogrzewanie gazowe? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2016 Witam, Czy projekt przewiduje ogrzewanie gazowe? Pozdrawiam Witam Tak, w projekcie przewidziane jest ogrzewanie gazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 21 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Grudzień 2016 Witam Proszę o przesłanie zestawienia kosztorysowego na adres grzesik88@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Grudzień 2016 Witam Proszę o przesłanie zestawienia kosztorysowego na adres grzesik88@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2017 Witam, również prosiłbym o przesłanie zestawienia kosztorysowego na adres misi.ek@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2017 Witam, również prosiłbym o przesłanie zestawienia kosztorysowego na adres misi.ek@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi